Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
Ahojte pridavam sa do skupiny. Podla mojich vypoctov by som mala mat termin 7.3.2013. Pre nas je to 3. Babatko a uplne neplanovane kedze mam doma dve male deticky.
caute baby, mohli by ste ma pridatz do sukromnej temy??? mala by som byt teda v 7.tt, ale nevideli sme este srdiecko, podla dr. je babatko mensie, pravdepodobne som mala neskor ovulku, kedze som v tom case este dojcila dceru... uvidime na kontrole o tyzden... Vy ste uz v 7.tt mali vsetky srdiecko?
Ako sa mate marcovky? Mna zacina dost palit zaha a to som len v prvom trimestri ☹ Nejako skoro je to ☹ kupila som si homeopatika, tak dufam,ze pomozu...
kocky kto chcete do sukromky piste mi IP
Ahojte, ak mozem aj ja sa pridavam, dnes som bola u doktorky potvrdit tehotenstvo takze som v 8 tt🙂) termin vychadza na 1.3. 2013, aj ked myslim ze to bude februar🙂) uz jedno akcne dieta doma mam, tak dufam ze druhe bude kludnejsie🙂))
Ahojte, aj ja sa chcem pridať k vam očakavatelkam, zatial nemam sice žiadne problemy, ale sme eštelen na začiatku a ak sa vyskytnu, budem rada ak sa budem môcť poradiť a podeliť. paaa
@karmelka77
@marryjane ahojte, vitam vas medzi nami marcovkami 😉 Prijemne tehulkovanie.... mna dnes prvy den nepali zaha, tak sa fakt tesim 😉 Susedka mi poradila,ze pomaha za lyzicku obycajnej horcice 😉 tak mozno tato rada pomoze, dala som si pre istotu k tej horcici aj parky s chlebikom 🙂
Zajtra idem rano na krv, ze mam prist na lacno a vypit pohar vody,ze mi bude brat vela vela krvi fnuk uz teraz mam z toho strach ☹
@emily327 dakujem, inak mozem ti povedat ze pri prvom ked ma na konci palila zaha mi pomahalo mlieko a v nemocnici mi to uplne preslo z tej nemocnicnej stravy, cize asi je ta zaha o tom co jes🙂)) bohuzial...mna iba obcas pali ale viem aspon z coho, to co som jedla...inak nemam zatial problemy, zle mi nebyva iba som hroozne unavena:((
@emily327 dakujem velmi pekne za privítanie...ja som nebola ešte ani u lekára, som objednana až na 27.7, tak sa už neviem dočkať čo a ako. Zle mi nebýva, normalne - teda vlastne abnormalne jedávam dokonca aj v noci, a tak ako karmelka77 , tak aj ja som strááááášne ale stráááášne a stááále unavena.
ahojte zienky, trosku mam chaos v tychto temach suvisiacich s marcom 2013. Kedze aj nas krpcek sa asi vtedy prihlasi na svet, popisala by som s vami, ale neviem, ktora tema je funkcna 🙂 pomoze niekto?

Tak teoreticky sa pridávam aj ja 🙂 ešte to nemám 100% potvrdené, ale v sobotu 14.7. som mala dostať menštr. a zatiaľ sa nedostavila. Robila som si testik a vyšiel taky slaby duch, ale uvidím tak o 2 dni. Kupim další a vyskúšam ešte raz. a poľa tehotenskej kalkulačky mi vyšiel termín na 18.3.2013. Tak držte palce až to nie je len planý poplach.