icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

sapfo04
16. júl 2012

Tak teoreticky sa pridávam aj ja 🙂 ešte to nemám 100% potvrdené, ale v sobotu 14.7. som mala dostať menštr. a zatiaľ sa nedostavila. Robila som si testik a vyšiel taky slaby duch, ale uvidím tak o 2 dni. Kupim další a vyskúšam ešte raz. a poľa tehotenskej kalkulačky mi vyšiel termín na 18.3.2013. Tak držte palce až to nie je len planý poplach.

zuzca80
16. júl 2012

Ahojte pridavam sa do skupiny. Podla mojich vypoctov by som mala mat termin 7.3.2013. Pre nas je to 3. Babatko a uplne neplanovane kedze mam doma dve male deticky.

rienok
17. júl 2012

@lea1333 ahoj to bude nejaký omyl 🙂 ja som januárovka len som núkala že pošlem niekomu Femibion 800 - ostalo mi asi 15 tbl a je mi ľúto to vyhodiť, tak ak by niekto chcel nech mi do IP napíše adresu a ja pošlem - zdarma 🙂

sugi81
17. júl 2012

@emily327 - to teplo presneeeeeee, ja som taka stastna, ze sa ochladilo 🙂 lebo som v tych horucavach nebola schopna existovat, a to JA, co milujem teplo, slnko!!! 😀 co dokaze s clovekom urobit tehotenstvo, neuveritelne.... 😀

peta_k
17. júl 2012

caute baby, mohli by ste ma pridatz do sukromnej temy??? mala by som byt teda v 7.tt, ale nevideli sme este srdiecko, podla dr. je babatko mensie, pravdepodobne som mala neskor ovulku, kedze som v tom case este dojcila dceru... uvidime na kontrole o tyzden... Vy ste uz v 7.tt mali vsetky srdiecko?

milagros
17. júl 2012

@lea1333 a ty si sa dala do marca?

lubika39
17. júl 2012

@lea1333 ahoj, prosim pridaj ja mna, od dnes to mam potvrdene aj lekarom, termin 2.3.2013 🙂 dakujem

emily327
autor
17. júl 2012

@zuzca80
@peta_k
@lubika39 vitajte medzi marcovkami 😉 a ako sa mate? Mate uz aj nevolnosti?

emily327
autor
17. júl 2012

Ako sa mate marcovky? Mna zacina dost palit zaha a to som len v prvom trimestri ☹ Nejako skoro je to ☹ kupila som si homeopatika, tak dufam,ze pomozu...

lea1333
17. júl 2012

kocky kto chcete do sukromky piste mi IP

lea1333
17. júl 2012

@lubika39 SI PRIDANA

peta_k
17. júl 2012

@lea1333 ahoj aj ja chcem do sukromnej, prosiiim

peta_k
17. júl 2012

@emily327 byva mi zle, ale nevraciam... mala som to tak aj pri dcere... Dnes mi je zle nonstop, od rana ☹

lea1333
17. júl 2012

@peta_k uz si 😉

lea1333
17. júl 2012
emily327
autor
17. júl 2012

@peta_k no ja som si prve tehu velmi uzivala a teraz trpim, dufam,ze to rychlo prejde ☹ drz sa, a ako ti je zle? Od zaludka? Mm prave priniesol pradlo z pracky, fuj ako mi to smrdi ☹

michalag
17. júl 2012

@zuzca80 nechces ist do sukromnej temy?

zuzca80
18. júl 2012

@michalag ano, pridajte ma.

zuzca80
18. júl 2012

@emily327 nepotesim ta. Mna palila zaha cele druhe tehu. Od zaciatku az po koniec. Teraz zatial este nic. Zacina mi byt trosku zle ale zatial sa to da. Akurat som velmi unavena co pri mojich dvoch detoch nie je bohvieco.

lubika39
18. júl 2012

@emily327 ahoj, ja to zvladam celkom dobre, nevolnosti mam len obcas, uz davam pozor na to co zjem, a pijem bublinkovu mineralku, dost mi pomaha 🙂

michalag
18. júl 2012

@lea1333 pridaj prosim ta @zuzca80

emily327
autor
18. júl 2012

@zuzca80 hmm no mna dnes zatial nic, tak uvidim ako dlho to nebude. A nezavidim, pozeram v tvojom pase, ze mas 2 male deticky, toto 3tie ste planovali? Mas to asi narocne,ze? Ja mam len jednu princeznu ale aj okolo nej mam co robit, ale ta uz je viac menej samostatna....

emily327
autor
18. júl 2012

@lubika39 ahoj, no to ja sa snazim stale pomalickych davkach nieco zjest... ale voda do mna vobec nejde, zacala mi chutit jedine Lucka, tak pijem tu... musim nejake tekutiny, som migrenicka, tak hlavne aj preto. Pozeram,ze aj ty mas doma malu princeznicku 😉

karmelka77
18. júl 2012

Ahojte, ak mozem aj ja sa pridavam, dnes som bola u doktorky potvrdit tehotenstvo takze som v 8 tt🙂) termin vychadza na 1.3. 2013, aj ked myslim ze to bude februar🙂) uz jedno akcne dieta doma mam, tak dufam ze druhe bude kludnejsie🙂))

marryjane
18. júl 2012

Ahojte, aj ja sa chcem pridať k vam očakavatelkam, zatial nemam sice žiadne problemy, ale sme eštelen na začiatku a ak sa vyskytnu, budem rada ak sa budem môcť poradiť a podeliť. paaa

sapfo04
18. júl 2012

@lea1333 prosím ťa môžeš pridať aj mňa 🙂 dakujem

emily327
autor
18. júl 2012

@karmelka77
@marryjane ahojte, vitam vas medzi nami marcovkami 😉 Prijemne tehulkovanie.... mna dnes prvy den nepali zaha, tak sa fakt tesim 😉 Susedka mi poradila,ze pomaha za lyzicku obycajnej horcice 😉 tak mozno tato rada pomoze, dala som si pre istotu k tej horcici aj parky s chlebikom 🙂

Zajtra idem rano na krv, ze mam prist na lacno a vypit pohar vody,ze mi bude brat vela vela krvi fnuk uz teraz mam z toho strach ☹

karmelka77
18. júl 2012

@emily327 dakujem, inak mozem ti povedat ze pri prvom ked ma na konci palila zaha mi pomahalo mlieko a v nemocnici mi to uplne preslo z tej nemocnicnej stravy, cize asi je ta zaha o tom co jes🙂)) bohuzial...mna iba obcas pali ale viem aspon z coho, to co som jedla...inak nemam zatial problemy, zle mi nebyva iba som hroozne unavena:((

marryjane
19. júl 2012

@emily327 dakujem velmi pekne za privítanie...ja som nebola ešte ani u lekára, som objednana až na 27.7, tak sa už neviem dočkať čo a ako. Zle mi nebýva, normalne - teda vlastne abnormalne jedávam dokonca aj v noci, a tak ako karmelka77 , tak aj ja som strááááášne ale stráááášne a stááále unavena.

tasha
19. júl 2012

ahojte zienky, trosku mam chaos v tychto temach suvisiacich s marcom 2013. Kedze aj nas krpcek sa asi vtedy prihlasi na svet, popisala by som s vami, ale neviem, ktora tema je funkcna 🙂 pomoze niekto?