Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Baby, ktore chcete ist do sukromky, tak to nenapiste tu v teme, ale konkretne do ip zakladatelke. Aby to ona videla. Ona tu do temy asi nepride a teda nema sancu to precitat. Ale ak jej napisete, tak sa jej to ukaze ako email alebo ako upozorneni a potom vas prida. Nieje dovod, aby vas nepridala.
@icer netreba stresovat, uplne je jasne, ze si mala posunutu ovulku, ja pri mojej ovulke 20.1 som bola podla utz minuly piatok 6+3, ty ked si take tri dni za mnou , tak si mozno ledva zacinala siedmy tyzden a to niekedy este ani srdiecko nie je vobec vidiet a u teba uz bolo!! a vekost je uplne v poriadku.. netreba brat vyjadrenia lekarov ako pismo svate
@icer pozri, ja ti to tu pisem uplne racionalne, najma preto, ze to porovnavam s mojimi aktualnymi skusenostami, proste u teba to vsetko sedi ako u mna, teda s rozdielom par dni. keby bola ovulka 12.1 tak neexistuje, ze by v case, ked si robila test, ze by tam bol len duch.
uplne vazne, bez niekde k lekarovi, takto sa neda nervovat, ja som sama pred prvym utz skoro tri noci nespala a neviem si predstavit , ako by som fungovala v tvojej situacii.. tato neistota skodi tebe aj drobcovi.. ver, ze ja sama viem o com tieto stresy su, tiez sme sa snazili 4 roky a aktuálne pocatie je podla lekarov dielom zazraku, takze ja plne poznam a rozumiem tymto situaciam. utekaj niekde k lekarovi..
chod niekde vecer do nemocnice, povedz im ze mas bolesti a hned ta pozru a uz vecer sa mozes tesit naplno..
@mambba nie v pohode, ja vydržím, pre mna je práve to sono totálny stres, ale ako si mi pripomenula, že sa mám objednať do heliosu 🙂 pojdem v piatok, nechcem až sa vo mne stále špárajú, a ak by som nabehla sem do nemocnice, rovno by mi robili kyret... lebo to tu v nemocnici fakultnej mi to oznámila... ja verím tvojím slovám 🙂 teším sa strašne, a verím, že to bude všetko len a len dobre, no a fakt myslíš, že by nebol duch? lebo ako na prvom teste... to bolo skoro , ako by som si tu čiarku vymyslela 🙂 to bol test dáky čo sa dal urobiť 4 dni pred očakávanou ms...
@mambba no, ako nad zmenou uvažujem, tieto soná mi nerobí moja DR, tá už mi dala diagnóz viac ako dosť.... k tej už som nepáchla asi tak rok... toto mi robili v nemocnici sono kde chodia ženy pred pôrodom, alebo ked sú dáke komplikácie... hladám nového .. len tí ktorých chcem majú plno...
Ahojte, mne už tiež robili 4-krát sono, a dostrašili.... podozrenie na 2 diagnozy ale to posledne 4 sono ma up ukludnilo 🙂 všetko je ok. som 9tt. Fazuľka je ok, krásne rastie, srdiecko bije. 🙂
Tak sa tu pekne vítam dievčatá ... verím, že sa môžem pridať ... dnes som si robila test a " I I " urobim si aj zajtra, pre istotu ... ale to asi uz len ako proforma .. podla vsetkeho som dnes 7tt+ 6 ...
Idem sa z toho trosku spamatat, cakam dcerku ze mi pride o chvilku zo skoly a idem este ulozit Juniora spinkat 🙂
Ahojte baby, ja sa ospravedlňujem, dnes som niektoré z vás do súkromnej pridala, ale tam to beží tak rýchlo, že nestíham čítať súkromnú a nie ešte nádejné októbrovky 😉 To by som musela na nette sedieť od 7.00 do 23.00 😀
@liwka ak ti môžem napísať "v krátkosti" môj príbeh... mám jasný termín 2.10.2013 a uvidíme, kedy sa bábätku zachce, ale tie testy sú skutočne mylné. Ja som počas januára bola presvedčená, že som otehotnela (viem aj deň 😀 ) a keďže mám dedičnú poruchu štítnej žľazy, odporúčali mi pri plánovaní väčšiu kontrolu tehotenskými testami. 5 dní po mojom presvedčení som si robila test a ukázal sa negatívny. Bola som zmätená a vystrašená, že mi asi preskakuje... Deň pred nástupom menštruácie som mala také stavy, že sa to podobalo manštruačnými bolesťami, ale vedela som, že je to aj tak iné a manžel mal strach, že asi naozaj nebude so mnou všetko ok. Urobila som si večer test, vyšiel negatívny so slabým duchom, ktorého som tam videla až po polhodine. Na druhý deň som si robila test ráno a vyšiel mi úplne nagatívny, z čoho som bola taká nešťastná, že sa mi až plakať chcelo. Poobede, keď som bola na WC a hádzala som odpad do koša som objavila na rannom teste slabého ducha a vtedy som si skutočne myslela, že zošaliem. Nakoniec po dvoch dňoch som svoje testovanie povedala lekárke a odporučila mi úplne iný test (s okienkom) a ten vyšiel nádherne, pozitívny a ja po dňoch váhania som sa nevedela ani poriadne tešiť, taká zmätenosť vo mne... Odporúčam ukľudniť sa počkať na reakcie tela, keby som počúvala iba tie, tak sa nemusím tak stresovať... Držím palce, aby ti to vyšlo 🙂
@qwen môžem poprosiť aj ja do súkromky? ďakujem
Dievcata moje opustam Vas .... Moj prcek to pre tento krat nezvladol ale dakujem za.podporu... Niekedy sa to stava verim ze u vas to bude mat stastny priebeh !
@gwen Ahoj, mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromnej skupiny? Dakujem a vsetkym nam zelam prijemne tehulkovanie 🙂
@icer oooo tak mate anjelika ... skore zotavenie hlavne to vnutorne a nech sa dari nabuduce 😉
Ahojte, a u nas to vyzera ze sa v oktobri narodi maly cloviecik, test som si robila na valentina, a bol pozitivny, najprv na nom dlho nic a potom ked som ho chcela zahodit objavila sa druha ciarka aj ked len dost svetla ale hola tam, na gyndu mam ist az o tyzden takze cakam fi hude vsetko ok.

ahojte, tak to vyzera ze aj ja mam termin oktober. 🙂. mozem sa k vam pridat?