Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@ivanaliana tiez sa mi to velmi nezda, lebo ona sa ozve vzdy, mozno len ma nieco s internetom... No dufajme ze sa nam ozve a ze sa nestalo nic vazne ☹
@lienka19881 ona pisala,ze ak budu v nemocnici...tak nebude mat net.Dufam,ze je vsetko v poriadku
@katus83 juj dufam. Ja uz som mala MA pred 11 rokmi 😒 potom som vynosila a porodila bez jedineho problemu dve deti a teraz zas toto 😒 no lekar tvrdi, ze som uplne zdrava, nemam ziadne hematologicke ani hormonalne problemy, cyklus ako hodinky....ze vraj to proste bola zla geneticka informacia, proste sa to stava. Velmi tomu chcem verit a teda dufat, ze tentoraz to vyjde 🙂 A musi 😀 😉
@ivanaliana no najhorsie je ze jedine co nam zostava je cakat... Kedze nemame ako inak zistit ci je ok :-/
@lienka19881 veru tak ☹ ...a inak gratulujem k 8tt 😉
@ivanaliana 🙂 dakujem 🙂 tebe kedy zacina 8tt? 🙂
@ladywitch26 ja som minule čítala taký vtípek, že ak 21.12.2012 nebude koniec sveta, tak okolo 20. septembra sa narodí veeeeľa detí 😀 😀 😀
@marse inak presne tak som sa cítila aj ja, okrem toho žalúdka... prsia napnuté, kríže ma boleli už asi týždeň po oplodnení a jeden deň mi trošku motalo hlavu a mala som pocit, ako keby na mňa niečo liezlo.. boleli ma svaly, ako keď ideš dostať chrípku, ale do rána to prešlo.. a to som už vedela, že asi som tehu 🙂
@lienka19881 ja budem v pondelok 🙂 Prave sa brlam v uzivateloch a nasla som tu susedku...co byva o poschodie nizsie...a podla MK je v 9 tt 🙂 ...aspon budem mat s kym kocikovat 😝 ...ved pockaj ked ju stretnem 😀 😀 😀
@ivanaliana 😀 😀 tak to mas super, aspon mas partacku 🙂 ja este vobec netusim s kym budem kocikovat... Dufam ze sa niekto dovtedy najde 🙂 inak vies co som ti hovorila o tom "tiku", co som mala na lavej strane podbruska, mala som to aj vcera cely den a jedna baba mi tu poradila ze to moze byt z nedostatku magnezia, dala som si dnes jednu tabletku a tik sa odvtedy neobjavil 😀
Ahojte 🙂 tak by som k vam teda pridala 🙂 doktor potvrdil tehu a zodpoveda 6tt 🙂 velmi sa tesim a neverila by som ze sa to podari na prvy krat ;))) vsetkym prajem prijemne tehulkovanie a nech je stale vsetko v poriadocku 🙂
@lienka19881 Budem sa jej musiet dako vtriet...lebo az tak dobre sa nepozname 😀 Tak to je super,ze pomohlo.Mne prave dnes vravela mama,ze si dava magnezium...ked mava krce v nohe.Asi je to dobre na dake nervove zakoncenia.Inak ti musim povedat,ze co sa mi stalo.Dnes som bola s mamou v zdrav.potrebach a mama tam brala dake pomocky pre starku na recept.Len sa stala taka vec,ze jej na recepte este ostaloa daka hodnota a ze si mam vybrat este nieco...napr vlozky 😀 Tak som dnes vyfasovala 6 paklov vloziek 😀 😀 😀 Ja som nevedela,ze ako sa mam vykrutit z toho 😀 😀 😀 Som sa musela otocit normalne...aby ma nevidela ako sa dusim smiechom.Uz sa tesim,ze ako jej toto pripomeniem...ked uz bude vediet,ze som tehu 😀 😀 😀
@ivanaliana 😀 😀 😀 😀 😀 tak dobre som sa uz davno nezasmiala 😀 😀 no co, vlozky sa nepokazia, za rok ich budes potrebovat znovu 😀 ale musela to byt fakt komicka situacia 😀 😀 a kedy jej to chces povedat? 🙂
@ivanaliana uz ti mohla aspon poporodne kupit 😀
@ivanaliana po porode sa ti zidu
@lienka19881 No aj ja sa musim smiat strasne...ked si na to spomeniem 😀 😀 😀 Ja to chcem oznamit na mojej narodeninovej oslave.Ta bude koncom februara a to uz budem koncit 1 trimester.Skor som nechcela...ak by sa cokolvek stalo.
@pingu1 musim kuknut zaruku 😀 😀 😀
@ladywitch26 kupila len take slimky...tak na ich pouzitie si dost dlho pockam 😀 😀 😀
@ivanaliana ja som tiez najskor nechcela, ale potom som si povedala, ze aj keby sa predsa nieco stalo, tak by som to lahsie znasala keby som sa mohla niekomu vyplakat ako keby som to mala dusit v sebe... A mama je predsa mama 🙂
@lienka19881 ja som to skor myslela tak,aby nebola sklamana ked sa nieco stane...uz si toho zazila dost
ahoj,
@ivanaliana ,@lienka19881 : holky, už jsme z nemocnice v pořádku doma. 😉 Přes den už je mu hej a řádí jak blázínek, ale teď měl trošku zvýšenou teplotu. Tak snad bude noc v pohodě. A vložky mě pobavily 😀 Měl fibrilní křeče z horečky a měl střevní virozu. Já jdu zítra na Uz 😉 tak držte pěsti
@beru3nek drziiiime 🙂
@beru3nek super,ze si sa ozvala...uz som mala s Lenkou o teba starost.Tak sa teda na neho nalepilo...chudacik.No to bola sranda veru 😀 T eraz som dostatocne zasobena 😀 ...a tolko tam bolo veci pre babo...co by som potrebovala skor...ako dake vlozky 😀
caute babeny.....ja idem zajtra tiez na prvu navstevu ku gyndovi...joj uz sa tesim, cakala som 2 tyzdne, odkedy to viem....tak si idem po verdikt 😉

@lienka19881 normalne sa mi to nechce pacit 😒 ...to sa na nu nepodoba ☹