icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

galaxy
14. jan 2013

Baby sedia vám tt s tt na clearblue teste ????

ladywitch26
14. jan 2013

@lavyrle 100% denna davka je tak 100mg...to je pre zdraveho cloveka, ktory nema deficit vitaminov. ked je clovek chory, potrebuje aspon 5x viac. aj to tych 100mg stanovili podla divnych vypoctov. a tiez vacsina ludi je v dnesnej dobe podvyzivena, kedze tych vitaminov vela nie je v cerstvej strave ☹

@renitri ja som mala. 18.12., ale mavam dlhsi cyklus. zato presne na novy rok som mala ovulku 😀

renitri
14. jan 2013

@ladywitch26 aj ja som mala ovulku medzi 29-31.december....mavam cykly od 26 do 32 dni...vacsinou 29-30

renitri
14. jan 2013

@galaxy ano...tebe nie ?

galaxy
14. jan 2013

@renitri ešte som nerobila,preto zisťujem 🙂

renitri
14. jan 2013

@galaxy aha... a kedy si mala poslednu ms ?

piacere
14. jan 2013

@galaxy pokiaľ si nemala ovuláciu presne v strede cyklu (na základe čoho fungujú vyhodnotenia týchto digi testov, ako aj rôzne ovulačné kalkulačky na nete a aj 90% slovenských gynekológov), tak ti týždne na teste nebudú sedieť... najpresnejší je utz 🙂

galaxy
14. jan 2013

@renitri 29.11. ja viem asi v ktorom som týždni,len ma zaujímal či sa dá spoľahnúť na ten test

ladywitch26
14. jan 2013

@galaxy podla toho testu ti to vypocita od ako keby si mala ovulku na 14.den cyklu. ono vacsinou sa ti lisi aj termin od doktora a potom podla usg, usg okolo 12tt je najpresnejsi na vypocet porodu, takze ti to mozu potom este upravit. ale celkovo clearblue su dost presne.
@renitri ja som mala posledne cykly presne na den 32 dnove. a ovulku tak na 12-14den. takze este len o par dni by som mala dostat mrchu...no uz tyzden viem, ze nedojde 😀

renitri
14. jan 2013

@galaxy no test ti ukaze tyzdne od pocatia, tak by to mohlo sediet, ak si k tomu pripocitas este tyzden od ms do ovulky.. mne to vychadza...
@ladywitch26 ja som mavala niekedy hore dole cykly...no ja som mala dostat v sobotu a podla fertilityfriend kalkulacky zajtra, ale to zle pocitalo ovu..tak verim, ze uz nedojde 🙂 Mala si aj nejake spinenie? ja vobec.. iba bolesti mam..

marse
14. jan 2013

Babulky ja mám take nafuknute brucho ... A vy?

strapadielko
14. jan 2013

a mne sa priserne toci hlava, scul neviem, ci je to tym tehotenstvom, alebo tym, ze tu maly cele posledne tri dni pisti, kedze sa neciti dobre:(
ja som si dnes spravila kontrolny test, ciarka krasne silnie, tak sa tesim, ja som mala poslednu MS 17.12., ovu cca na 10-12 den, cyklus mam ako hodinky uz viac nez rok, 24 dni.

nikaniko
14. jan 2013

oo babenky táák váám záávidím ale aj gratulujem

mijadave
14. jan 2013

@milagrosss20 ked si kliknes na moj profil alebo si das len mysku na moju fotku, je tam ze drobcek nas opustil v 7tt, 10tt a 11tt 😉 ale mas pravdu, dam to prec...
@marse aj ja mam, uz sa nevojdem do rifli, teda vojdem, len su tesne a vadi mi to.... 😀 mozem len elasticke 😀
@strapadielko mne sa toci a aj desne boli, dnes som si na obed musela dat paralen, lebo som myslela, ze mi exploduje 😒

renitri
14. jan 2013

@mijadave ja sa vojdem este do siat, ale ked sa zohynam dole tak ma tlacia rifle, tak si musim kupit nejake zateplene leginy abo co...

janin26
14. jan 2013

No baby tak dalsie sono za mnou,ale take horsie. Dnes som zacala krvacat ☹ babtko je zatial ok, ale som na marodke, lieky , injekcie a uvidime. Je tam hematom, musi sa vstrebat, lebo to nebude dobre

renitri
14. jan 2013

@janin26 fuha, snad bude vsetko ok a hematom sa vstrebe..pekne doma lez a oddychuj...

mijadave
14. jan 2013

@janin26 moja, drzim pasticky, nech sa vstrebe a vsetko je ok, pekne oddychuj 😉

milagrosss20
14. jan 2013

@renitri nemas zaco...drzte saaaaa

milagrosss20
14. jan 2013

@janin26 drz sa a hlavne oddychuj...

janin26
14. jan 2013

dik baby no asi si polezim ...a uvidim, len nex to zmizne

lenmarka
14. jan 2013

Ahojte dievčence, strasne dufam, ze sa k vam budem moct pridat. Posledna ms 10.12., dva testy spravene a vraj pozitivne a zajtra idem k lekarke prvykrat. No nervozna som ako pes 🙂

renitri
14. jan 2013

@lenmarka ja idem prvy krat ku gyn pozajtra 🙂 a testov mam kopu porobenych 😀

mijadave
14. jan 2013

@lenmarka ahoj, vitaj, tak nech je vsetko ok 😉 ja idem na gyndu vo stvrtok 😉

mmmarta
14. jan 2013

@1katkas tie veci v tescu vyzeraju pekne do prveho prania, potom z nich zostanu gajdy (siroke a kratke). Ja som tiez pocitala ze su v pohode a som dost sklamana, po synovi mam veci viac-menej z tesca, ale ak by som sa zatial nebala kupovat veci pre dieta este ani nepotvrdene lekarom tak nabehnem na vypredaje to trosku kvalitnejsich obchodov.

ladywitch26
14. jan 2013

@renitri ja presne viem, kedy mam ovulku, kedze dost casto som mala aj bolesti pri nej a hlien, takze ja som nikdy ani teplotu nemusela merat alebo podobne veci. inak hned asi tyzden po nej som zacala spinit, taky hnedy vytok, ale tusim predvcerom prestal.

ja este pockam s doktorkou, pojdem tak za tri tyzdne. keby som mala istotu, ze v nemocnici nebude taky naval, tak pockam aj mesiac. ale musim sa tam objednat na sono v 12tt, tak nech dostanem termin este v marci. a teda tusim, ze tam bude velky naval, kedze sa predpoklada na september vela novorodencov. kedze dost ludi ocakavalo ten koniec sveta, tak sa potom od samej radosti 22.decembra asi vytesovali 😀

ktore
14. jan 2013

ahojte nadejne septembrovky.padli mi oci na tuto temu tak som vas chcela pozdravit a zazelat vam vsetko dobre ,aby ste krasne bez problemov vynosili nadherne a zdrave babetka.ja som septembrovka 2012 tak sa mi dobre spomina na ten zaciatok 2 ciarociek a snazenie.drzte sa....vsetko dobre prajem.dufam ze ked sem raz za cas nahliadnem bude vas tu omnoho viac. 🙂 😉 🙂 😉

m_atil_ka
14. jan 2013

@marse ja mam brucho ako v siestom mesiaci :p dnes uz som zakupila espumisan tak uvidime 🙂

pingu1
14. jan 2013

@lavyrle kde je nasa sukromna tema?

lavyrle
14. jan 2013

@pingu1 ako kde? Tam kde vzdy - kde si sa stratila?