Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@lavyrle 100% denna davka je tak 100mg...to je pre zdraveho cloveka, ktory nema deficit vitaminov. ked je clovek chory, potrebuje aspon 5x viac. aj to tych 100mg stanovili podla divnych vypoctov. a tiez vacsina ludi je v dnesnej dobe podvyzivena, kedze tych vitaminov vela nie je v cerstvej strave ☹
@renitri ja som mala. 18.12., ale mavam dlhsi cyklus. zato presne na novy rok som mala ovulku 😀
@ladywitch26 aj ja som mala ovulku medzi 29-31.december....mavam cykly od 26 do 32 dni...vacsinou 29-30
@galaxy podla toho testu ti to vypocita od ako keby si mala ovulku na 14.den cyklu. ono vacsinou sa ti lisi aj termin od doktora a potom podla usg, usg okolo 12tt je najpresnejsi na vypocet porodu, takze ti to mozu potom este upravit. ale celkovo clearblue su dost presne.
@renitri ja som mala posledne cykly presne na den 32 dnove. a ovulku tak na 12-14den. takze este len o par dni by som mala dostat mrchu...no uz tyzden viem, ze nedojde 😀
@galaxy no test ti ukaze tyzdne od pocatia, tak by to mohlo sediet, ak si k tomu pripocitas este tyzden od ms do ovulky.. mne to vychadza...
@ladywitch26 ja som mavala niekedy hore dole cykly...no ja som mala dostat v sobotu a podla fertilityfriend kalkulacky zajtra, ale to zle pocitalo ovu..tak verim, ze uz nedojde 🙂 Mala si aj nejake spinenie? ja vobec.. iba bolesti mam..
Babulky ja mám take nafuknute brucho ... A vy?
a mne sa priserne toci hlava, scul neviem, ci je to tym tehotenstvom, alebo tym, ze tu maly cele posledne tri dni pisti, kedze sa neciti dobre:(
ja som si dnes spravila kontrolny test, ciarka krasne silnie, tak sa tesim, ja som mala poslednu MS 17.12., ovu cca na 10-12 den, cyklus mam ako hodinky uz viac nez rok, 24 dni.
oo babenky táák váám záávidím ale aj gratulujem
@milagrosss20 ked si kliknes na moj profil alebo si das len mysku na moju fotku, je tam ze drobcek nas opustil v 7tt, 10tt a 11tt 😉 ale mas pravdu, dam to prec...
@marse aj ja mam, uz sa nevojdem do rifli, teda vojdem, len su tesne a vadi mi to.... 😀 mozem len elasticke 😀
@strapadielko mne sa toci a aj desne boli, dnes som si na obed musela dat paralen, lebo som myslela, ze mi exploduje 😒
No baby tak dalsie sono za mnou,ale take horsie. Dnes som zacala krvacat ☹ babtko je zatial ok, ale som na marodke, lieky , injekcie a uvidime. Je tam hematom, musi sa vstrebat, lebo to nebude dobre
@renitri nemas zaco...drzte saaaaa
@janin26 drz sa a hlavne oddychuj...
dik baby no asi si polezim ...a uvidim, len nex to zmizne
Ahojte dievčence, strasne dufam, ze sa k vam budem moct pridat. Posledna ms 10.12., dva testy spravene a vraj pozitivne a zajtra idem k lekarke prvykrat. No nervozna som ako pes 🙂
@1katkas tie veci v tescu vyzeraju pekne do prveho prania, potom z nich zostanu gajdy (siroke a kratke). Ja som tiez pocitala ze su v pohode a som dost sklamana, po synovi mam veci viac-menej z tesca, ale ak by som sa zatial nebala kupovat veci pre dieta este ani nepotvrdene lekarom tak nabehnem na vypredaje to trosku kvalitnejsich obchodov.
@renitri ja presne viem, kedy mam ovulku, kedze dost casto som mala aj bolesti pri nej a hlien, takze ja som nikdy ani teplotu nemusela merat alebo podobne veci. inak hned asi tyzden po nej som zacala spinit, taky hnedy vytok, ale tusim predvcerom prestal.
ja este pockam s doktorkou, pojdem tak za tri tyzdne. keby som mala istotu, ze v nemocnici nebude taky naval, tak pockam aj mesiac. ale musim sa tam objednat na sono v 12tt, tak nech dostanem termin este v marci. a teda tusim, ze tam bude velky naval, kedze sa predpoklada na september vela novorodencov. kedze dost ludi ocakavalo ten koniec sveta, tak sa potom od samej radosti 22.decembra asi vytesovali 😀
ahojte nadejne septembrovky.padli mi oci na tuto temu tak som vas chcela pozdravit a zazelat vam vsetko dobre ,aby ste krasne bez problemov vynosili nadherne a zdrave babetka.ja som septembrovka 2012 tak sa mi dobre spomina na ten zaciatok 2 ciarociek a snazenie.drzte sa....vsetko dobre prajem.dufam ze ked sem raz za cas nahliadnem bude vas tu omnoho viac. 🙂 😉 🙂 😉

Baby sedia vám tt s tt na clearblue teste ????