icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

piacere
15. jan 2013

@milagrosss20 baby, aj ja chcem byť v súkromnej téme 😅

@zvedavamt skúšala som pri malom a nedokázala som si z neho ani upiť 😅 Ja už mám vyskúšané snáď všetko... niekedy je mi zle, keď som hladná, tak ujedám... niekedy je mi naopak ťažko, keď mám niečo v žalúdku, tak "hladujem".... Pri malom mi v prvom trimestri pomáhali ráno pomaranče a mandarinky... tak som dnes skúsila pomaranč a skončil vieš kde 😅 okamžite.... Proste podľa mňa, na toto neexistuje návod, ani rada (pre mňa), ja som extra prípad, ktorý bude toto prežívať až do pôrodu.... Mne fakt pomôže len pôrod 😅 😔 ☹

1katkas
15. jan 2013

@renitri nakoniec pojdem asi k dr ked pride manzel, lebo ktovie ci nebudu spoje meskat.. a takto ma manzel odveze na aute.. a dufam, ze u stareho dr. nebudem vela cakat chcela by som to vybavit cim skor 😀 a spominala si nejaku sukromnu temu, mohol by niekto vytvorit, sukromna je lepsia 🙂

1katkas
15. jan 2013

@milagrosss20 ahoj pridas aj mna prosim?🙂

mijadave
15. jan 2013

@1katkas tema je uz vytvorena, len milagrosss20 moze pridavat clenov a asi tu nie je, lebo neodpisuje 😉 ake isto Vas popridava 😉

1katkas
15. jan 2013

@mijadave skusala som otvorit ten link a vypisalo mi, ze tema neexistuje tak hadam ma teda prida ked tu bude🙂

mijadave
15. jan 2013

@1katkas aj mne to robilo, kym som nebola pridana do skupiny... isto ked sem pride, tak Vas popridava 😉

lavyrle
15. jan 2013

baby ja mam uz druhy den dake krce v lytkach 😒 ze by mi chybalo magnezium? A takto rychlo? Nemate to niektora?

ladywitch26
15. jan 2013

@piacere jedna kamoska mi vravela, ze chut na citrusy je pri chlapcoch. ona mala dvoch, ja som pri synovi mala tiez strasne chute na pomarance a kamoska, co caka v maji, tak iba mandarinky dlabe do seba. takze sa mi to potvrdilo. jasne, ze ked nemas chut na citrusy, tak to stale moze byt chlapec, ale ak ju budes mat, tak aj bez sona by som ti tipovala chalana 😀

@lavyrle magnezium ti moze chybat aj bez toho, aby si bola tehu.

lavyrle
15. jan 2013

@ladywitch26 ved hej, ale doteraz som tie krce nemala tak to je nejaka nahoda 🙂 asi skor nie....

piacere
15. jan 2013

@ladywitch26 😕 pri malom som fakt jedla v prvom trimestri každý deň doobedu v robote kilo mandariniek, len tak som dokázala prežiť a chutili mi neskutočne 😅
Teraz by chuť aj bola, ale je mi z nich zle, nadrapuje ma, tak kašlem na ne 😀

piacere
15. jan 2013

@lavyrle skús si dať aspoň šumivé magnézium a uvidíš, čo to urobí 🙂 Ak sa ti uľaví, tak je to tým 🙂 Magnézium ti v tehu neublíži, vyskúšaj 🙂

ladywitch26
15. jan 2013

@lavyrle vsak si daj magnezium, vacsina ludi ho ma aj tak nedostatok a casom by si ho aj tak potrebovala 😉 ja som si akurat dnes kupila paraorechy, citala som ,ze su bohate na selen a uz jeden pokryje celodennu davku. no a zozrala som uz polku sacku, tak mam aj do zasoby 😀 neviem, akosi mam take cudzokrajne chute teraz, v zivote mi nesli na chut, ani nejake exoticke ovocie a odvcera som zdlabala dokonca uz dve avokada a dnes som pokukovala po granatovych jablckach v obchode 😀 nie zrovna najlacnejsie chute ma toto moje tretie dieta

strapadielko
15. jan 2013

@milagrosss20 aj ja poprosim pridat do sukromnej temy, dakujem🙂

lavyrle
15. jan 2013

@piacere
@ladywitch26 idem si veru dat a ozaj kupila som si obycajny celaskon co mozu aj male deti a tehotne, tak aj ten si davam, lebo v tych tehu vitaminoch je len okolo 120mg a to je malo 😕 predsa len mam dve deti - skolak a skolkar a ti mi mozu domov priniest kadeco

ladywitch26
15. jan 2013

@lavyrle ja si davam Ccko aj vitamin D, teraz je malo slnka, a aj keby ho bolo vela, tak mi je to prd platne, kedze v praci som cely den zavreta dnu a slnko ani nevidim. dcera mi tiez zo skolky kadeco podovliekala, ale mam este aj kapsule z oreganovym olejom a paradne zaberaju. tak ked citim,ze cosi lezie na mna, hned nasadim a funguje to.

lavyrle
15. jan 2013

@ladywitch26 a na zazvor co hovoris? Je to zazrak - taky riadne silny, ked vypali vsetky bacily, ale myslim, ze v tehu by sa nemal 😒 ja sa teraz stopem ovocim, robim si cistu vodu a do toho citron, vcera som jedla cesnak a dnes som z neho urobila pomazanku, pridala som to Ccko. No snazim sa kazdy den byt aj cerstvom vzduchu - mame psov, tak prechadzky treba 🙂

ladywitch26
15. jan 2013

@lavyrle no tu praveze zazvor v tehu odporucaju na nevolnosti. ale mne z neho bolo este horsie 😀 a cesnaku ja vela nemozem, mala som kedysi problemy s vredom na zaludku a kvoli cesnakovej pomazanke som skoncila na pohotovosti o stvrtej rano, tak ja uz len tak opatrne, aj ked ho milujem. inak znizuje tlak, co ja ho mam beztak dost nizky,tak v tehu ho nerisknem vobec. pri synovi som kvoli nizkemu tlaku od 35tt sla na pnku, nonstop sa mi hlava tocila a odpadnut s bruchom by nebola sranda

mijadave
15. jan 2013

@ladywitch26 vidis, ja som si neuvedomila, ze cesnak znizuje tlak... a som sa nim dopovala, ked som bola chora... ale vtedy sa mi hlava netocila ani nebolela, az teraz... 😖

ladywitch26
15. jan 2013

@mijadave tak ono ti to nemusi robit problemy, ak mas normalny tlak, ale ja mam cely zivot nizky, u mna je "normalny" tak 90/60, takze keby som ho este znizila, uz asi neprezijem 😀

mijadave
15. jan 2013

@ladywitch26 tak ja mam tiez nizsi, no nie az tak ako Ty 😉 mavam tak 100/70 😉 ale v poslednej dobe mi stale namerali 120/80, co nechapem 😀

renitri
15. jan 2013

@1katkas no jasne autom je to lepsie. Snad to vybavis vsetko zajtra. Uz ju vytvorili tak ta tam potom pridaju

mimus
15. jan 2013

@piacere ja som grcala tiez minuly tyzden kazdy den a posledne dva dni nic, takze poznam aj stresovanie ked nie su zrazu priznaky 😀

renitri
16. jan 2013

@milagrosss20 ahoj. Ta stranka mi nejde otvorit. Napise mi to ze neexistuje. :(

dzudzu1839
16. jan 2013

@lenusik123 asi sme prišli o dieťatko...na teste mám totálneho ducha....a na dvoch urobila som si pri istotu druhý a do rána som špinila...teda všimla som si to až ráno na spodnom prádle :( :( :( :( :(

lavyrle
16. jan 2013

@ladywitch26 som nevedela, ze cesnak znizuje tlak. Aj ja mam skor nizky cely zivot 😕 so zaludkom som nikdy problem nemala a aj teraz ranajkujem cesnakovu pomazanku. Zazvorovy caj vzdy urobim tak, ze si dame cela rodina aspon za salku - taky fajny silny, podla mna je to zazrak 🙂 a v takomto mnozstve by to snad nemalo uskodit nicomu

@dzudzu1839 ak tam nemas cesrtvu krv, nemusi to nic znamenat, spinenie nevadi, ale chod radsej k lekarovi. Ja sa uz vobec netestujem, aby som nebola v strese. Drzim ti palce

lavyrle
16. jan 2013

@mijadave 120/80 je priam knizkovy ukazkovy tlak 🙂 ja mavam aj take, ze 90/60
@ladywitch26

dzudzu1839
16. jan 2013

@lavyrle nemám tam ešte čerstvú krv ale test by asi nebol negatívny či????dva som si robila a to by som mala byť v 5+5tt

lavyrle
16. jan 2013

@dzudzu1839 no ja neviem, ta ciarka by mala silniet, ale tak aj tie testy nemusia byt 100%. IStotu mas len, ked ti lekar urobi sono. Ja by som radsej sla

lenusik123
16. jan 2013

@dzudzu1839 ahojky, ako píše @lavyrle ešte to nemusí nič znamenať.. netráp sa dopredu zbytočne a radšej choď pre istotu k lekárovi.. ja si tiež myslím, že keď nemáš čerstvú krv, tak to nemusí nič zlé znamenať, veď bábätko sa mohlo aj neskoršie uhniezdiť a tým aj hcg môže stúpať pomalšie... myslím na teba, určite to dobre dopadne... musí!

lenusik123
16. jan 2013

@ladywitch26 ja mám tiež šialenú chuť na mandarinky, tak som zvedavá, lebo chlapčeka by sme si veľmi priali, aj keď v zásade je nám to jedno 😉