Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@dzudzu1839 tiez radim lekara. Ja som si takto stresovo presla dva krat. Naposledy len v decembri. Najprv radost a potom o tyzden spinenie. Urobila som si test a ciarocka slaba tak ako pred tyzdnom. Tusila som, ze nieco nie je v poriadku. Baby tu radia ten duphaston. Kamoska spinila tak jej nasadili a pekne donosila chlapceka. Mne po 2 dnoch spinenia nastupila mrcha a po nej bol test negativny. Tak naozaj sup sup k lekarovi, nech sa na to pozrie a babo zachrani 😉
@dzudzu1839 drzim palce a urcite napis
Ahojte, mne vychadza termin na 4.9., testy som mala 4 negativne, az ked mi nabrali krv, tak sa mi potvrdila tehu... Buduci tyzden idem na sono, aby sa potvrdilo, ci je naozaj vsetko ok, ale zatial to vyzera slubne... Ked sa da ani nevyliezam z postele ako mi je zle...
tuto je suromka
@milagrosss20 ahoj, kedze je to sukromka tak nas nevpusti dnu a ani nam ju nezobrazi v ramci bezpecnosti, musis to ty tam rucne ponahadzovat nase nicky 😉
@maci_267 uz som nahadzovala....aj teba som tam davala...mne to pekne otvori....
@milagross20 to te cudne, lebo ja uz v jednej sukromke som a ked.ma tam nahadzovali tak mi prislo upozornenie a aj sa mi zobrazila pod forom a stale tam mam len tu jednubv ktorej som uz davno
@milagrosss20 mňa tam tiež ešte nepustilo... 😒
@ani473 no tak ja som brala macu,kyselinu listovu a moj bral vit.E,zinok,selen,kotvican zemny,macu a kyselinu listovu...
@maci_267
@lenusik123 nerozumiem ved ked dam zmenu tak mi tam nahodi ze koho tam chcem pridat a tam pridam...
este nic?
tak lenusik pise ze sa odhlasila a prihlasila a pustilo ju to tam.. 😀
@milagrosss20 no a už zas mi to nejde.. ☹ nejako to blbne, tak skúsim neskôr ešte
@lenusik123 tak to je divne toto...hmm.... ☹
@dzudzu1839 drzim palce, nech to dobre dopadne.
ale na druhej strane som pred par rokmi citala, ze az 50% tehotenstiev sa konci skor, ako sa o tom zena vobec dozvie. v podstate ja by som mala dostat mrchu az za 2dni, keby som si nebola 100%ista,ze som tehu, tak si test nerobim a ani by som sa nedozvedela, keby sa to nahodou ukoncilo vcassie, ze som bola tehu. pred dcerou sme sa snazili pol roka a par krat mi mrcha meskala aj 2-3dni a potom bola strasne silna, takze kludne som mohla byt tehu a ani som o tom nevedela. takze tiez si myslim, ze ak ma byt babo v poriadku, tak prezije aj bez duphastonu.
@milagrosss20 mne tiez nechce otvorit tu temu 😒
@dzudzu1839 mrzí ma to, drž sa 😔
@milagrosss20 ani mne nefunguje tá súkromná téma, ak tam teda som 🙂
@piacere
@ladywitch26 aj vas som tam davala ☹ tak ja uz neviem ☹
skuste ze sa odhlasite a potom prihlasite....andy je uz tam tiez
@milagrosss20 ahoj, mne sa to stale neda otvorit 😒
@milagrosss20 skúšala som 😀 Nevadí 😉 Raz to pôjde, aj tak tu málo píšem, väčšinou mám hlavu zaborenú v lavóre 😀
@lavyrle tak ja uz neviem ako to urobit,,,hmm..
@milagrosss20 mne to tiež nejde stále.. neviem.. skúsim ja spraviť súkromnú diskusiu? či radšej kašlem na to a budeme čakať? 🙂
@piacere tak sa urobi nova a hotovo..
@lenusik123 skus urobit mozno tebe to pojde...

@lenusik123
@lavyrle baby dakujem vám. ak je mi môj pocit hovorí že bábätko už nie je. pôjdem k doktorovi ale je tam až od tretej takže až potom tam pôjdem. dakujem že ma povzbudzujete, veľmi si to cením. dám vedieť čo povie teda doktor. krásny den vám prajem