Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
Mate tu niektora babatko narodene 24.9.2013 ?
@marseillka tak nasa je potom asi dost wysoka uz...oproti wasej ;)
Mate tu niektora bábatko narodene 24.9.2013?
ja mam 25.9...na poradnu ideme v utorok,ale tiez to je valibuk 😉
Ahojte. Davno som tu nebola ☹.. Ako vam rastu babatka? Co uz papate? Uz mate za sebou druhe ockovania? My mame 7400g . Papame zeleninku,masko kralicie a morcacie,jablcko,hrusku a bananik.... vsetko nam velmi chuti!!! Stale kojime 🙂🙂🙂.... co mate nove?
@silvialilien urco ano 🙂 nasa je 23.9
baby, my nejak strajkujeme, sice pekne o 21hod zaspavame bez problemov, ale zaciname sa budit o 2-4rano a stale sa budime kazdu chvilu, a to nam uz pekne spavala..a mliecka uz menej papame, predtym aj 140ml a teraz ledva niekedy 100ml a aj sme mozno aj schudli, resp. skoro nic nepribrali. vobec sa mi to nepaci, ani to papanie ani nocne budenie po niekedy aj 10 minutach. zubky nam nejdu. papame mrkvu a zemiak, davam trosku mojho mlieka aby to mala redsie, to uz dala tak aj 10 lyziciek, co si myslim celkom fajn, nevypluva, chuti jej. no ale aj tak som znepokojena...stretli ste sa s tym? zeby uz odmietala mlieko??
@marseillka asi ta sklamem,ale je to dost casty jav,tiez sme mali toto obdobie,ale zatial sa drzime,su deti,ktore zu v 8 mes. mlieko vobec nepiju, okolo 5-6 mes. sa to lame aj so spanim a väcsinou sa to horsi 😅 u nas spanok zatial v pohode,neboj minuly piatok som bolaa u lekara,lebo mala odmietala mlieko uplne 3 dni ☹ a teraz ho zase pije ukazkovo,uz naozaj neviem co si mam mysliet,som sa jej vyhrazala,ze ju vymenim ked ma bude takto stresovat a asi sa zlakla a opät pije 😀
A
@marseillka a kde si rodila?tak nase su len o den ale rozdiel dobry medzi nimi wyskowo a wahowo ;)
@silvialilien nasa dneska wypila 1x 300 ml mlieka a este ktomu 80 ml wody..uz spi od 20 tej som zwedawa kedy sa zobudi na hlad..inac pijawa 210 wecer.cez den 120-150.
@silvialilien tak to mas dobru papacku nasa pije ako sa jej lubi rano max 90ml potom 150ml potom obed a ked vstane tak tiez nic moc ak do nej dotlacim 90 som rada prva vecera bola kasa to zjedla cele ale prisli sme na to ze ju boli brusko potom tak davam vyzivku tak pol toho maleho poharika da vecer pred spanim 180ml aj to tu s nou pochodujem ako vojak fit lopta spievame a vsetko mozne aby som to do nej dostala a v noci bud raz alebo dva po 120ml zarabame a necha bud 30 alebo 60. plus k tomu ma este cajik cez den
@saska.t no moc si ma nepotesila, snad to nebude nas pripad. zatial nam papa pravidelne kazde 3-5 hodin cez den a vzdy aspon nieco, tak dufam, ze sa polepsi, ked nie, skusim tvoju metodu 😀
@silvialilien ja som rodila vo Francuzsku.
@nika1985 no a aj pribera ? Asi pomaly ze...no tych 300 ml wcera wecer prwy krat wypila
@marseillka aha a tam ako to funguje w porodniciach ? Bola si spokojna?
@silvialilien vies ze zatial ok boli sme asi pred cca 2tyzdnami mala 8kg nezda sa ze by nepriberala ale z coho to neviem nam aj starsia odmietala mlieko do dnes ho nechce iba mliecne vyrobky tie miluje tam sme museli radikalne prejst na prikrmy komplet vsetky za den pila iba v noci a tu to zatial ako tak ide ale vyzera to podobne no snazime sa
Aha...ani ja nepijem uz od mala mlieko ;)...a tiez mliecne weci milujem...pekne ma wahu na to ze malo papa...nasa pocitam ze bude mat necelych 9 kg ideme Šte du teraz na druhe ockovanie..a kolko wasa meria? Nasa bude mat uz asi 70 cm
@silvialilien asi tiez tak nejak na poradni mala 69 cm uz jej davas aj vyzivky a tak nasa od vcera bojkotuje nechce vyzivu ani nic iba zeleninu hned ako dostane pri usta vyzivu ci jablcko reve ako blazon. Dufam,ze ked doberieme antibiotika tak ju to prejde lebo uz vazne neviem co jej budem davat papat.
Niee este jej dawam len mlieko..ale cez wikend uz zacnem z mrkwou..pak zemiak,brokolicu skusim to miesto obeda a potom po mesiaci zacnem z owocim pred obedom ovocie a na obed zeleninu...ovocie kwoli tomu neskor aby poznala najskor chut zeleniny lebo ovocie je sladke a potom by mi mohla zeleninu odmietat.a ty ako si zacala cim a kedy...
@silvialilien klasika mrkva potom zemiak vzdy 3dni a potom pridam dalsiu zeleninu teraz mame uz mrkva,petrzlen,zemiak,brokolica,karfiol a stojime pokial ma antibotika nemozem skusat nic nove takze robim iba obmeny toho co uz pozna ked skoncime chystam sa sparit jej k tomu aj zajacie masko a potom postupne dalej ryzku a tak. nasa papa uz cca mesiac tak preto som uz skusam aj ovocie ale nejako jej prestalo smakovat.
Aj dokopy wsetko jej to mixujes? Taku zeleninowu zmes?a zeleninu dawas na obed a ovocie do obeda okolo tej 10 tej nie?
A wecer jej dawas ryžovu kasu od Nutrilonu?
@silvialilien ano aj vsetko dokopy. nie ovocie som jej skusala davat ako prvu veceru lebo z kase ju boli brusko skusali sme hami aj nestle. Nechcem jej to davat okolo tej desiatej lebo to je jediny cas kedy mi vypije najviac mliecka tak to nechavam aj preto ze nemam cas sa tu s nou hrat kym zje mam teraz aj starsiu doma a ta mi tu stepuje ze ideme von tak len rychlo supnem mlieko a odchadzame. ale mam to v plane robit casom tak len rana su u nas rychle a tazke skolka a vsetko
@silvialilien aku znacku mliecka jej davas ty?este mate jednotku ze?
Hej mame 1tku Nutrilon.a o 3 tyzdne pojdeme na 2 jku.a aj si skusala jej do tej mrkvy dat trosku mlieka? To je jedno ci uz swojho alebo umeleho.rozmyslam ze jej trochu dam aby to mala take kasovite..dneska ide prvy krat papat ;)
@silvialilien nie nedavala ani pri prvej som to tak nerobila ked je huste riedim vyvarom v ktorom sa to vari a kedze teraz vsetko parim tak vodickou co ostane dole po dopareni.Ako chutilo?
Paris zeleninu ? To je lepsie ako warit ju? Noo wies co na prwy krat papala weelmi pekne ukazkovo a aj dost spapala...teraz kapeí wonku ;)
@nika1985 som sa chcela opytat ze ako to mas podelene to papanie...zeleninu miesto obednajsej dawky mlieka nie? Tak jej chcem dawat aj ja..a neskor ovocne wyziwy do obeda okolo tej 10 tej a tu ryzowu kasu na wecer okolo tej cca 6 tej ci pred spanim? Jak by to bolo lepsie?? A kolko krat za den jej dawas nieco ine okrem mlieka asi raz nie?

@silvialilien nasa 5mesacna ma 5650g a 60cm.