Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
budem trosku odveci teraz, este k tym aktivitam pre maminky - hlavne z klokociny - este je to pastoracne centrum, kde su nejake kruzky aj pre male deticky, ale to viem iba z pocutia, neboli sme tam...a myslim, ze je to na cely skolsky rok, ale neviem naisto
@micicka - my chodime pravidelne okolo 10 - 10.30, vacsinou na topolovu 🙂 ...len na net sa dostanem az vecer, takze je to tazsie s dohadovanim sa... mame bezove brio, este vanicku, tak sa kludne ozvi, ked sa stretneme 🙂
@solnicka_nr neni problem ..vonku som kazdy den ...a aky mas kocik? mozno som ta stretla
baby co tak dat hromadne stretko?? tolko kocikov to by bolo ako mila pre mamu 😀
kto ide vooooon? 🙂
@any23 dufam ze este zopakujeme dnes sa chystame do tej skolky uz konecne sie mm vymysla ze ho boli hlava ale tak furt to odkladamne dnes by som tam uz chcela ist................my sme vcera dosli domov az 13:40 a isiel hned spat sa pekne vybehali spolu a celkom s avedeli dohodnut aj 😀
@milkab ahoj bezplatne je uz len v mlynoch inak vsetko zrusili a vsade sa plati............ale bola som s malym v maxe aj v hopla lande a este je tam taky detsky kutik do 3 rokov tam musi byt aj mamicka a potom sa moze hrat same plati sa tam 1,70 na hodinu a tam sa malemu ozaj pacilo som tam s nim sice musela byt ked nema 3 roky ale behal tam sam ja som s kamoskou kecala
Tak tu je stranka toho Baby-mama centra v mestskej hale na Klokocine: http://www.babymama.sk/ pisu, ze maju poseldne miesta na cvicenie s babatkami (od 3 do 11 mesiacov) a mamiciek s detickami (od 1 do 3 rokov)... ja si pockam na cvicenia na jar... ale cakam aj na Zumbu pre deti... Mirke sa tam na jar minuleho roku veeelmi pacilo...
a na plavanie zacneme asi teiaz az na jar...
@adetka To len pisu.........ja som tam volala a este nevedia koa to bude takze ak chce niekto chodit nech ta, zavola.......lebo bud budu doplnat k babatkam co uz chodia alebo otvoria novy kurz......
@cukruska1920 Hnede brio go mam a zlata taska.......
CHRENOVCANKY Zajtra budem asi na chrenovej..........tak piste ci pojdete von...... :D
ahojtem,je v nr este sneh,tu bol doobeda,ale uz neni nic,iba zimaa,mala sa vytesovala,a mi kolesa furt oprasovala 😀 😀 😀
@adetka
@solnicka_nr kurz by mal byť niekedy v marci - tak povedali kamoške. neviem či aj skôr niečo ešte bude.

@milkab no my sice nenavstevujeme taketo zariadenia este ale v mlynoch aj v maxe su detske kutiky!!! vcera sme behli malemu kupit capicku do mlynov a normalne preplnene to tam bolo 🙂 vsetky deti z Nitry a okolia....... :D