Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
No vidim, ze nielen my vecne nahaname cecik. Pri pooludnajsom papkani sme menili polohu IBA 7x.....aj som sa hnevala az chlap na mna nahviakal ze ona za to nemoze. chudatko, naozaj nemoze......futbalova pomohla. a teraz sme vo vyhnanstve pred dverami na dvore, ale kosa riadna, mame iba hodinovku, alebo hodinovku a pol tak sa da........inak kosa ako v ruskom filme.
@ivka228
@mirkov baby ak chcete kojit po leziacky dobru fintu ma naucili v porodnici...pojde to skvelo len vtedy, ked je prso vyssie ako pusa...takze ked lezite, treba prso najlepsie niecim podlozit, bud vankusikom malym alebo malym uteracikom alebo tak... a potom je to pohodlne aj pre vas aj pre mimco...a nevypadava...teda aspon nam nie..... 🙂
tak mna porazi. Cecik odmietol, tak som dala odsate do flase, a rev a nechcel. Kojila som ho pred 3hodinami. Predtym umele z flase chcel. Moze mu moje mlieko nechutit?!
Neviem o tom, nejem kazdy den to iste. Akurat pijem caro a caj pre kojace..
@alyze inak mne este v porodnici poradili,ze poleziacky je to supis, ale nemalo by sa tak kojit stale....lebo vraj hrozi zapal prsnikov, lebo vraj poleziacky si nevie vytiahnut aj to zadne mlieko a potom sa robia hrce a zapaly ....tak ktovie... 🙂
@tinasc hej veru... spi jak zarezana... nic jej nevadi.. 🙂 len sa desim toho tepla... bez fusaku, bez overalu...bez studeneho vzduchu... uvidime...
@mirkov a aky cajik pijes?
juj zeny kym som vas docitala za cely den tak som sa zapotila 😀
@ingeborgnicol dakujem za rady skusim ten espumisal...kolko kvapiek treba?normalne si moj vzor ja to musim tiez tak skusit s tym uspavanim bez vsetkeho, lebo aj mne sa vidi ze mala cez den zaspi sice bez kocikovania a kolisania ale musi mat cumel ak jej vypadne po pol hodine musim dat aby spala dalej a neviem neviem ci to aj v noci potom nechce lebo tiez s nim zaspava...tebe ako dlho mala vydrzi bdela? Po kolkych hodinach od zobudenia vecerneho davas znova na noc spat...ja som este neprisla nato kedy chce lebo stale zaspavame s placom ci dam po hodine a pol ci po dvoch ...
inac mne sa prvy kojil stale iba v polohe kolisky a to mal uz dva a pol roka 🙂 ale museli sme ho od nocneho kojenia oducit lebo do 13mesiacov sa kojil v noci aj 5-6krat.
@evamarcel fuha to sa ti kojil velmi vela. no ja idem podla toho reziu G.F cize mal by byt rozdiel 2 hodiny , ale u nas ani nahodou, maximalne vydrzi hodinu a pol priemer. maximalne. cize necham spat od 16.00 do 17.00 aebo do 17.30 podla tho aka unavena zaspi. a potom davam VDZDY spavat o 19.00 nikdy nie neskvor. a kvapky davam 10 kvapiek a pouzivam Espulmisan comfort. no ale neviem ci to bude u vas fungovat, vy to mate este ovplynene cumlikom a to neviem ako spolu suvisi, alebo nesuvisi....my zaspavame s placom iba niekedy aj dnes mrncala a to preco ani netusim, vecsinou vtedy ked je velmi unavena a to dnes bola lebo sa zobudila presneo 17tej a bola hore 2 hodiny a to je pre nu velmi vela. ale otecko je posledny den doa tak si nas kameroval a pod tak sme sa zdrzali....a zase nechcela vobec papat, no des a hruza.....moznoze nemam liecko, lebo kym islo cicala a potom sa odtahovala...tazko povedat, uvidime kedy vstane. Aka je poloha kolisky na kojenie?a ako ste oducali od kojenia? a pekne si vydrzala do 13 mesiacov co by som ja zato dala 🙂 a od kolkeho mesiaca si prikrmovala a cim?
@evamarcel no este si ma za vzor neber, este aj my sa len ucime spinkavat ako treba 🙂 ked uz budeme vsetky spanky advat bez placu a hned tak potom mi budes gratulovat 🙂 aj teraz este vrzga v postielke
dnes sme spali ''na supermana'' 🙂
@mirkov no vyzera to tak, ale neviem preco, ochutnala si ho ? kamaratke sa to stalo ked kojila 8 esiacov a mliecko bolo slane, dodnes nevie preco a prestala kojit...ale ja netusim preco, nato su laktacky 😝
@ivinka77 Bomba je 🙂))) u nas uz tu ciapku nemali som pozerala velmi sa mi paci.
@ingeborgnicol kupim ti a poslem ??? 🙂 inak to som ju zobrala po 4 hodkach z vyhnanstva 🙂 rozbalila a ona este takto tahala dalej asi 20 minut... 🙂 maska 🙂
@ingeborgnicol moje uz chutnala asi cela nasa rodina 🙂 a mam straaaaaasne sladke 🙂 pri Teri som mala horske...ble :(
@ivinka77 ona je fakt maska 🙂))) nemusis dakujem, uz som jej kupila taku ruzovu aj so svetrikom 🙂 a dokupila som jej aj par klobucikov a ciapiek teraz ich uz mame asi 15 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale dakujem za ochotu si poklad a tvoja dcera je fakt maska....moja vydrzala dnes vo vyhnanstve 40 minut, potvrdila mi teoriu ze ked som ju uspala drnganim hovno hovno zlata rybka spat nebuem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ivinka77 ajja mam sladucke a pri synovi olo hnusne, to preto lebo tolko zereme amam uz +12 kil ☹
@ingeborgnicol ja mam masky dve 🙂 Terezka ked zadre... tak dovi dopo 🙂 dnes isla ku kamoske na cely vikend a normalne vaznym ksichtom mi vravi ze ''Maminka nebud zufala a uzi si to a neplac za mnou ! '' 🙂 ona ma taky slovnik, jak 10 rocna a nie 4rocna... 🙂
@ingeborgnicol kukaj tuuu http://www.facebook.com/photo.php?v=10151349062... 🙂 🙂 🙂
@ingeborgnicol ja asi ked prestanem kojit, dojdem k tebe na odtucnovacku 🙂 my sme tu asi jedine dve take vyzrate :( ale ty aspon vies, ze z liekov....

dnes mam divne dieta, cele dni spinka a zvysok sa same hra, normalne nuda.....asi prvy krat od kedy ju mam a to je len v postielke s kolotocom....a ako tak pocuvam vo vysielacke aj ten sa jej vypol