icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
15. mar 2013

dnes mam divne dieta, cele dni spinka a zvysok sa same hra, normalne nuda.....asi prvy krat od kedy ju mam a to je len v postielke s kolotocom....a ako tak pocuvam vo vysielacke aj ten sa jej vypol

alyze
autor
15. mar 2013

@ivka228 to ja som ju este ani nevyskusala 😀 ja som zasa zvyknuta po leziacky, aspon si odpociniem 😀

alyze
autor
15. mar 2013

@mirkov som sa zasmiala 😀 😀 😀 ze ta celu oslintal, este teraz mi tecu slzy, ked si to clovek predstavy 😀

ivka228
15. mar 2013

@alyze mne zasa poloha po leziacky nejde. Stale mam pocit, ze mu prsko vypadava. Skoda, hodila by sa hlavne v noci. Ale pravdupovediac po 4 mesiacoch som si uz na nocne vstavanie zvykla.

mirkov
15. mar 2013

@ivka228 vsak toto. Vypadne mu a potom sa certi. Cize tiez musim vstavat..

ingeborgnicol
15. mar 2013

No vidim, ze nielen my vecne nahaname cecik. Pri pooludnajsom papkani sme menili polohu IBA 7x.....aj som sa hnevala az chlap na mna nahviakal ze ona za to nemoze. chudatko, naozaj nemoze......futbalova pomohla. a teraz sme vo vyhnanstve pred dverami na dvore, ale kosa riadna, mame iba hodinovku, alebo hodinovku a pol tak sa da........inak kosa ako v ruskom filme.

ivinka77
15. mar 2013

@ivka228
@mirkov baby ak chcete kojit po leziacky dobru fintu ma naucili v porodnici...pojde to skvelo len vtedy, ked je prso vyssie ako pusa...takze ked lezite, treba prso najlepsie niecim podlozit, bud vankusikom malym alebo malym uteracikom alebo tak... a potom je to pohodlne aj pre vas aj pre mimco...a nevypadava...teda aspon nam nie..... 🙂

mirkov
15. mar 2013

tak mna porazi. Cecik odmietol, tak som dala odsate do flase, a rev a nechcel. Kojila som ho pred 3hodinami. Predtym umele z flase chcel. Moze mu moje mlieko nechutit?!

ivinka77
15. mar 2013

@mirkov nejes nieco, co by preslo do mliecka a vadilo by mu tam ???

alyze
autor
15. mar 2013

@ivinka77 tiez sa tak vankusikom vypodlozim a je to super, nasa naj poloha 😀

tinasc
15. mar 2013

@ivinka77 ja umreeeem z vás 🙂 to je super, aká zasnežená, tak sa jej dobre spí?

mirkov
15. mar 2013

Neviem o tom, nejem kazdy den to iste. Akurat pijem caro a caj pre kojace..

ivinka77
15. mar 2013

@alyze inak mne este v porodnici poradili,ze poleziacky je to supis, ale nemalo by sa tak kojit stale....lebo vraj hrozi zapal prsnikov, lebo vraj poleziacky si nevie vytiahnut aj to zadne mlieko a potom sa robia hrce a zapaly ....tak ktovie... 🙂

@tinasc hej veru... spi jak zarezana... nic jej nevadi.. 🙂 len sa desim toho tepla... bez fusaku, bez overalu...bez studeneho vzduchu... uvidime...

@mirkov a aky cajik pijes?

evamarcel
15. mar 2013

@ivka228 wau super tak to zabralo normalne sa tesim s tebou, no ja som zas mala onicom noc...moja neivem co jej je sa budi kazde dve hodky alebo hodku a pol....

evamarcel
15. mar 2013

juj zeny kym som vas docitala za cely den tak som sa zapotila 😀

@ingeborgnicol dakujem za rady skusim ten espumisal...kolko kvapiek treba?normalne si moj vzor ja to musim tiez tak skusit s tym uspavanim bez vsetkeho, lebo aj mne sa vidi ze mala cez den zaspi sice bez kocikovania a kolisania ale musi mat cumel ak jej vypadne po pol hodine musim dat aby spala dalej a neviem neviem ci to aj v noci potom nechce lebo tiez s nim zaspava...tebe ako dlho mala vydrzi bdela? Po kolkych hodinach od zobudenia vecerneho davas znova na noc spat...ja som este neprisla nato kedy chce lebo stale zaspavame s placom ci dam po hodine a pol ci po dvoch ...
inac mne sa prvy kojil stale iba v polohe kolisky a to mal uz dva a pol roka 🙂 ale museli sme ho od nocneho kojenia oducit lebo do 13mesiacov sa kojil v noci aj 5-6krat.

ingeborgnicol
15. mar 2013

@evamarcel fuha to sa ti kojil velmi vela. no ja idem podla toho reziu G.F cize mal by byt rozdiel 2 hodiny , ale u nas ani nahodou, maximalne vydrzi hodinu a pol priemer. maximalne. cize necham spat od 16.00 do 17.00 aebo do 17.30 podla tho aka unavena zaspi. a potom davam VDZDY spavat o 19.00 nikdy nie neskvor. a kvapky davam 10 kvapiek a pouzivam Espulmisan comfort. no ale neviem ci to bude u vas fungovat, vy to mate este ovplynene cumlikom a to neviem ako spolu suvisi, alebo nesuvisi....my zaspavame s placom iba niekedy aj dnes mrncala a to preco ani netusim, vecsinou vtedy ked je velmi unavena a to dnes bola lebo sa zobudila presneo 17tej a bola hore 2 hodiny a to je pre nu velmi vela. ale otecko je posledny den doa tak si nas kameroval a pod tak sme sa zdrzali....a zase nechcela vobec papat, no des a hruza.....moznoze nemam liecko, lebo kym islo cicala a potom sa odtahovala...tazko povedat, uvidime kedy vstane. Aka je poloha kolisky na kojenie?a ako ste oducali od kojenia? a pekne si vydrzala do 13 mesiacov co by som ja zato dala 🙂 a od kolkeho mesiaca si prikrmovala a cim?

ingeborgnicol
15. mar 2013

@evamarcel no este si ma za vzor neber, este aj my sa len ucime spinkavat ako treba 🙂 ked uz budeme vsetky spanky advat bez placu a hned tak potom mi budes gratulovat 🙂 aj teraz este vrzga v postielke

ivinka77
15. mar 2013

dnes sme spali ''na supermana'' 🙂

ivinka77
15. mar 2013
ingeborgnicol
15. mar 2013

@mirkov no vyzera to tak, ale neviem preco, ochutnala si ho ? kamaratke sa to stalo ked kojila 8 esiacov a mliecko bolo slane, dodnes nevie preco a prestala kojit...ale ja netusim preco, nato su laktacky 😝

ingeborgnicol
15. mar 2013

@ivinka77 Bomba je 🙂))) u nas uz tu ciapku nemali som pozerala velmi sa mi paci.

janulka_s
15. mar 2013

@ivinka77 Riadna superwoman 🙂

ivinka77
15. mar 2013

@ingeborgnicol kupim ti a poslem ??? 🙂 inak to som ju zobrala po 4 hodkach z vyhnanstva 🙂 rozbalila a ona este takto tahala dalej asi 20 minut... 🙂 maska 🙂

ivinka77
15. mar 2013

@ingeborgnicol moje uz chutnala asi cela nasa rodina 🙂 a mam straaaaaasne sladke 🙂 pri Teri som mala horske...ble :(

ingeborgnicol
15. mar 2013

@ivinka77 ona je fakt maska 🙂))) nemusis dakujem, uz som jej kupila taku ruzovu aj so svetrikom 🙂 a dokupila som jej aj par klobucikov a ciapiek teraz ich uz mame asi 15 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale dakujem za ochotu si poklad a tvoja dcera je fakt maska....moja vydrzala dnes vo vyhnanstve 40 minut, potvrdila mi teoriu ze ked som ju uspala drnganim hovno hovno zlata rybka spat nebuem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
15. mar 2013

@ivinka77 ajja mam sladucke a pri synovi olo hnusne, to preto lebo tolko zereme amam uz +12 kil ☹

ivinka77
15. mar 2013

@ingeborgnicol ja mam masky dve 🙂 Terezka ked zadre... tak dovi dopo 🙂 dnes isla ku kamoske na cely vikend a normalne vaznym ksichtom mi vravi ze ''Maminka nebud zufala a uzi si to a neplac za mnou ! '' 🙂 ona ma taky slovnik, jak 10 rocna a nie 4rocna... 🙂

ivinka77
15. mar 2013

@ingeborgnicol ja asi ked prestanem kojit, dojdem k tebe na odtucnovacku 🙂 my sme tu asi jedine dve take vyzrate :( ale ty aspon vies, ze z liekov....

ivka228
15. mar 2013

@evamarcel a si neskusala podavat cumlik ako ja ci ju to nahodou neuspi bez kojenia? Alebo si skusala a nepomohlo?