Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@sssiska tu v BA nastreluju od 3 mesiacov... a inak cele to trvalo asi 2 minuty, uplna parada... boli sme v salone a tetusa, co to robila, tak povedala napriklad taku pikosku, ze babatkam by sa vraj do pol roka vobec nemali davat zlate ani strieborne nausnice, lebo obsahuju nikel ci co...a to vraj moze skodit... tak neviem...ale to nastrelene je supis, nema ani kvapku krvi, ma to uplne rovnomerne, ani naznak zapalu, pekne sa jej s tym da tocit, ani si to nevsimne , ked jej to tocim, takze supis....starsej som davala prepichovat, revala jak tur a ja s nou :( aj sa jej to zapalilo...ale nakoniec tiez v pohode... no ma jednu dierku tak akokebz nakrivo :( cez vnutro uska... takze...keby nahodou do tretice bola dievka 🙂 🙂 🙂 tak urcite dam nastrelit 🙂
@ingeborgnicol ako si robila pyre ? len cisty banan ? ci s niecim ?
@jgiovanna504 klasicky lekari myslim nie...ale napriklad tu v BA to robia v ustave lekarskej kozmetiky....a ako myslis, ze spolahlive ???
Ahojte, aj my mame drobca narodeneho 11/12.vcera som mu zacala davat mrkvicku, len tak jednu lyzicku, dnes uz viac, on by jej spapal viacej ale bala som sa aby ho nebolelo brusko.Co myslite kolko mu mozem dat zajtra? a v nedelu by som mu uz mohla pridat aj zemiak, ci je to este skoro?
@ivinka77
@evamarcel
No pyre bananove aj mrkove som robila nasledovne. Vosla som do Tesca ked mali 30% zlavu na prikrkmy a kupila osm co som videla z HIPPu, ale len BIO. A Ohrala som to v ohrievaci zn. Chicco a podala v sedacke lyzickou 🙂))))))))))
Ale len preto ze toho sme mali doma po kokos a latkacka povedala ze tieto su skoro ako domace. a domace mi nezjedla a toto kupene hej, neviem preco dufam ze nahoda.
a kasicku tak, ze ja mam z kazdeho vecera zamrazene mliecko lebo odsavam o 21.00 a 23.00 tak taku 100 dokopy odsajem za dve odsavania. Tak si sem tam rzmrazim, alebo si dam z predchadzajuceho dna a zohrejem, dam do misky, ktora ma dvojite dno horucu vod, nalejem MM, hodim kasicku podla uvazenie (nikdy nie podla navodu lebo je strasne riedka, to iba na zaciatku) a hotovo. Vycerpavajuca odpoved? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petuskaa hovori sa ze novu poravinu by sme mali zavadzat po 2 dnoch, ale ja davam kazdy den jednu, maximalne kazde dva ked nezareaguje. takze podla mna mozes v pohode a ja davam na prvy krat 1,2 a na druhy takych 6-10 lyziciek ak sa mi to podari do nej dostat a na treti krat kolko vladze.co je malicko
dnes sme mali na veceru kasicku tak uvidime kolko budeme spinkat zatial sa mi osvedcilo ze s kasickou spinka najkratsie 🙂)))))
Jo edze sa to vola prikrm tak prikrmujem, cize nakojim a potom do nej pcham kolko este vleze 🙂)))))
@ingeborgnicol gratulujem k príkrmom... a každý deň to bude lepšie a lepšie 🙂
@ingeborgnicol 🙂 🙂 🙂 si šikovná s tými príkrmami 🙂 asi aj ja budem občas tak variť 🙂
@ingeborgnicol no ty si riadne cislo. Ja sa stale tesim co napises, samozrejme aj slady co napise. Smejem sa na plne hrdlo a muzicek hned, ze co nove sa opyta. A vas dve rozoznava podla toho ze: @slady : ta s kosom (ked si pamatas, ked si bola tehotna, tak si posielala muza vyniest kos a on sa vratil s vacsim, aby nemusel chodit casto 😀 ) a teba @ingeborgnicol ( ta s babatkom co ma vymeneny rezim a kocikuju sa v noci 😀 ) .
@ivinka77 neviem,pride mi to take 🙂 ..ze to nerobia lekari,asi preto..zvazujem preto prepichnutie,ale neviem ci mi to stoji za ten rev.. 😖 ja dokym sa rozhodnem,tak si ich da sama v18tich .. 😀
@petuskaa my sme začali minulý týždeň so zemiačikom, dávali sme 4 dni potom 4dni mrkvičku a teraz som jej to zmiešala, ale je riadny hladoš, dnes už spapala 100g
@mata884 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 apson mate zabavu ja sa tu nudim kedze starky je prec, okrem toho jeho nase babske tlachaniny nezaujimaju, ale ked pridem s niecim co mu vyhovuje ze potvrdite nechtiach jeho slova to by si mala vidiet 🙂)) chodi jak pav a ani netusi kto to kde do akeho komina napisal 🙂))
Dakujem za odpoved 🙂 tak ja mu uz zajtra skusim dat viac,aj na obed a aj poobede, ja sa z toho strasne tesim 🙂 som zvedava dokedy ma to bude bavit 🙂 a myslim ze aj maly bude pekne papat, lebo dnes mu to krasne slo 🙂
@ingeborgnicol
@lucinka58883
@tete ja som dala kvôli tomu, že dcéra s tým mala veľké problémy často mala hnačky a vracanie, vtedy vakcína na rotavírusy nebola, nedalo sa očkovať, na dovolenke v Bulharsku nám skoro odišla, čo vracala a hnačkovala, nedalo sa to zastaviť, až privolaný lekár to zastavil, inak len hygiena nestačí, pretože akonáhle to mala ona, tak za pár dní som to mala aj ja a to som všetko dezinfikovala a umývala a aj tak sme to chytili... tak preto som dala malému...
Ahojte baby. Ako sa mate? a deturence???
Tak my si uzivame posledny dlhy tyzden v SR a potom opat do Deutschlandu...a uz sa aj celkom tesim, malinku budem mat len pre seba, ziadne bozteky od babiciek, uz len od mamicky🙂
Dnes som malu prvykrat ulozila do postielky, tak som zvedava, kolko tam vydrzime. Zatial uz dojcim len 2x za noc...tak snad nam to vydrzi, pripadne sa to moze okresat na jedno dojcenie🙂 Jaaaj len ked ta moja opica vstava kazdy den o 6 hod:( vadi jej svetlo :( nech sa uz ten cas posunie konecne, budem vdacna!
Zdravim vas!
tak môj už hodinu reve v postieľke, čo som sa konečne odhodlala uložiť ho a nechať ho tam... akurát som sa vrátila, lebo som ho prekladala, lebo sa obrátil na bruško a do rožku postieľky a nevedel ako ďalej 😀 tak uvidím 🙂
@adel22 ahoj a ako BKM? my sme museli mat riadne teraz pauzu 4 dni co som ti pisala ze odmietala sediet az dnes sadla zase dali sme ale iba tri krat ale zase z troch krat 🙂))))) ked sadla, dala. nejak ten odpor dame prec dufam a zas bude vsetko dobre. Inak ti poviem tie baby co nerobia BMK maj cely den volno ja ked som ju nemusela davat na nocnik ved to cely den volno a len zo 3-4 plienky na den 🙂 a tak mame aj 6 - 8 a viac kedze jej nedam pocuranu nazad. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@jgiovanna504 presne to prezivam aj ja...a uz sa mi vidi ze aj denny spanok je kratky preto lebo jej vypadne a ked jej ho podam uz sa nedari zas uspat ako predtym