icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
24. mar 2013

@ingeborgnicol dobieham ta zlatooooooooo , prave som zisla z vahy... 86 uff :( ale od zajtra uz idem ieco so sebou robit, lebo 1. juna ideme na svadbu , tak mam apson motivaciu....

ivinka77
24. mar 2013

inak pocuvajte....vcera tu bola svokra a som jej hovorila, ze ako sa nam pokazilo za posledne dni spanie v noci a ona ze co sa serem, ze sak nech ju skusim dat spat do kocika aj cez noc , tak som vcera spravila test a viete co ? zas len jedine jedno zobudenie a vstala o 7.40 , takze asi je ten pes zakopany v kociku ci co 🙂

ivinka77
24. mar 2013

@tinuska1112 dik, cize musim kupit aj umele mlieko, nielen kasu... lebo materskeho nemam tolko, aby som je to dala to toho, to ani nahodou... :(

tinasc
24. mar 2013

@ivinka77 a vieš že možno je to aj pravda? my sme boli na oslave cca. pred 3 týždňami a chcela som si to poriadne užiť takže som malého dala mame s tým, že tam bude aj na noc... a mama jednoducho ho dala na noc spať tak ako cez deň, v overale a do kočíka, dobre vyvetrala aby bolo chladnejšie a výsledok? spal od 22.00 do 6.00 bez zobudenia!!!!!!!!!!!! keď mi to rozprávala, tak som neverila, raz spí celú noc a aj to nie doma 😀

ivinka77
24. mar 2013

@tinasc fiiiiiiiiha...tak nieco na tom asi je... ja som ju dala len tak v pyzamku, ze reku skusim, ci je to v tom, ze je v overale a ma obmedzny pohyb alebo co a vidis, tiez pekne tahala...od 20 - 03, potom papala a tahala do rana do 7.40 , ale tak zas prde mi to trosku psycho a najhorsie, ze o chvilu uz bude z toho kocika vyrastena...a co potom, ked ju na to navyknem aj v noci ???

tinuska1112
24. mar 2013

@ivinka77 tak buď kúpiš umelé mlieko, alebo mliečnu kašu, ktorá je vlastne z umelého mlieka...

tinasc
24. mar 2013

@ivinka77 no však veď toto, ono cez deň je to v pohode, že budú spať v kočíku, ale ešte ich to naučiť aj na noc, to nebude veľmi výhoda... takže radšej asi pretrpieť pár nocí a potom bude zase dobre... 🙂 (možno) 😀

tinasc
24. mar 2013

inak dnes mi malý zaspal v postieľke bol riadne unavený a po 20 minútach počujem džavotanie a mladý pán vysmiaty jak lečo, reku no určite tak som ho obliekla šupla do kočíka a spí ďalej 🙂 dúfam, že ešte niečo pospí 🙂

alyze
autor
24. mar 2013

@tinasc chudatko, tusim je lepsie 6krat v noci kojit, ako byt od 02:00 hore☹ ona sa stale budi kazdu hodinku az dve, snad ked budeme prikrmovat, tak sa to zlepsi 😉

alyze
autor
24. mar 2013

@ivinka77 daj vediet co ides robit, mas carovnu palicku ?😀 a kolko meras ?ja mam 80 ☹

tinasc
24. mar 2013

@alyze ono ako ja som podriemkavala pri ňom, ale ja som taká citlivá na zvuky, zobudím sa, že mm chrápe, že sa malý pohne, zamrnčí a pod... 🙂

alyze
autor
24. mar 2013

@tinasc tak to sme take iste 😀 ja pocujem aj myšku😀 a manzel spi v druhej spalni🙂 nikdy by som si nemyslela, ze to takto dopadne, ale budit sa stale, ze je mala hore a este aj na chrapanie, tak to je moc aj na vola 😀

tinasc
24. mar 2013

@alyze no to je, lenže mm sa nemá kam odsťahovať... pri malej sa ešte dalo, ale teraz nie 😉

evamarcel
24. mar 2013

@tinasc presne tak aj ja som taka nemozem spat musim mat uplny klud a uz len male hemzenie malej a ja uz v strehu, minulu noc mm spi s malym a ja v spalni s malou v noci o 3 maly zacal plakat a mm ho utisoval mala mi spala ale ja sa zobudim aj na maleho z druhej izby rano sa pytam mm ze co sa stalo a on ze ja neviem ja som myslel ze sa mi sniva 😀 tak ani jedno decko po nom spanok nema hned sa na hocico budia juj aspon ten spanok mohli mat po mm

tinasc
24. mar 2013

@evamarcel veru aj po mojom mm by mohol mať spánok... u staršej je to už ok tú už nezobudil ani výstrel pri uchu 🙂

ingeborgnicol
24. mar 2013

NO ja to vidim na odtucnovacku kojacich zien, mozeme urobit poradovnik, kde aspon niekde Ja vediem 😀 😀 😀 😀 😀
Nika: 87
Ivinka: 86
Alyze: 80
Zatial sme teda tri a je 24. Marca, kolko si davame? Dajme si do konca maja co vy na to? ze kolko zideme dole a mohli by ste sa aj ostatne pridat, co vy na to? aby sa nam hcudlo lepsie. velmi chudnut nemoeme, cvicit asi kvoli kyseline mliecnej nie a poriadne jest treba tiez kvoli mlieku, dohodnie sa co vysadime a pomozeme jedna druhej, co vy na to? ja ako hlavna slonica sa pytam a prosim 50 kilove mrchy typu Slady aby sa zdrzali komentara 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ingeborgnicol
24. mar 2013

@ivinka77 pocuj nekupuje umelee mlieko ani nahodou, ale kup nemliecnu kasu tam nedavas liecko iba vodu tusim, nech baby potvrdia, ja tam davam UM. A preco neodsajes ked mas 4 hodinovu pauzu? a nemusis nic kupovat. Po 2 hodinach si odsaj, na kasicku ti staci do 50ml, a to je nic to dam aj ja a ja som teda tu nahorsia dojka.a ono sa ti to dorobi za necelu hodku. a kasicka sa do pol roka neodporuca v ziadnom pripade viac ako 40ml, max 50 to mi vravela laktacka aj lekarka.

ingeborgnicol
24. mar 2013

No a dajte i vediet ako ste sa rozhodli, lebo ak by sme fakt od zajtra do toho sli, musim si zistit aku vsetku zeleninu mozeme jest a ovocie a dnes potrestat minimalne nejaku tortu

evamarcel
24. mar 2013

@ingeborgnicol inac tebe nezriedne ta kasicka moja je ako voda pomaly s mm
inac dala by som sa aj ja na odtucnovacku ale ja radsej az po velkej noci este by som chcela sa dobre najest kolaciky a tie dobrotky...u mna najvacsi post bude ked nebudem moct jest sladke bez maska to zvladnem ale som totalny zavislak na sladkom

evamarcel
24. mar 2013

@alyze mala sa ti budi v noci kazdu hodku dve? a cez den jej staci raz za tri styri?

alyze
autor
24. mar 2013

@ingeborgnicol jasneee ja sa pridavam, aspon bude sranda 😀 ale pocitam, ze tie cisla moc neznizime, kedze nic nemozeme, ale motivacia je a v skupinke sa to lepe tahne 😀😀😀

ingeborgnicol
24. mar 2013

@jgiovanna504 kokso teraz som si to pozerala dobre je to ale u nas take nic nie je, jedine ze jej budem ja spievat, a to aj robim a velmi sa jej paci, a hlavne ak spievam na imikrofon do aparatury ide sa zblaznit az s nou hega, asi si to pameta z bruska, tam som jej poriadne davala 🙂)))) ale teraz mame zbalenu aparaturu jedine ze jej vytiahnem a na to som leniva 🙂

ingeborgnicol
24. mar 2013

@evamarcel ved uz prestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))evka fakt s tym nic neurobis, niezeby som ti chela vziat motivaciu, ale vidis ze kazde babatinko inak funguje uplne pod s nami radsej chudnut nech je prdel, ale tebe kurnik asi netreba co som ta videla si stihla ako pruticek 🙂 ta chvalim 🙂 kocka si

ingeborgnicol
24. mar 2013

@evamarcel do kelu as ty pravdu ved velka noc ide, davam hlasovat, ideme na to po velkej noci, alebo v pondelok?

alyze
autor
24. mar 2013

@evamarcel sak na toto mam najviac jedy, ze cez den pekne papka, cca 3 hodinkove intervali z oboch prs a v noci trosku pdntaha a spi dalej, potom zasa a tak to tahame do rana

alyze
autor
24. mar 2013

@ingeborgnicol helou vzdy sa najde nejaka prilezitost to odlozit !😀 a ked nezacneme teraz tak pocitam ze pociatocne cislo nebude 80 ale 85he😀

ingeborgnicol
24. mar 2013

@alyze dobre prijmam nazor uvidime ako sa hroch cislo 2 vyjadri 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale preventivne somsi narala este kuracie cecky na samopionoch a posielam decko po tortu 😀 😀 😀 😀 😀 na rozluckovu

@evamarcel ked davas kasicku podla napisaneho davkovania je naozaj uplne ale ze uplne riedka hlavne ta od Nestle, ta od Hami je troska hustejsia, ale tiez nic moc.....Ja som davala synovi prvemu klasicku kuripcu s normalnym mliekom do flasky na veceru.

tinasc
24. mar 2013

@ingeborgnicol až po veľkej noci, čo si ja budem údené odopierať? 😀

ivinka77
24. mar 2013

@alyze no praveze neviem co.. bojim sa, ze ked zacnem makat, tak mlieko odide uuuplne papaaaaa , tak fakt neviem... hlavne sa musim pokusit nezrat !!!

evamarcel
24. mar 2013

@ingeborgnicol pocuj nika neviem ci prestanem to sa neda mna to neskutocne stve kazdu hodinu byt hore. Stihla ako prutik tak to je daleka predaleka minulost teraz mam od povodnej vahy 14kg viac a tiez by som rada asopn 10menej dam sa na chudnutie ale az po velkej noci...