icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
25. mar 2013

@slady ved to.......ona je hotova tiez ani nie po pol....potom sa na konci dnes rozplakala a nebolo s nou reci a ten vresk potom no te buh. ja sa priznam ja som tiez hotova isla by som aj ja spat nebyt toho ze cakam syna aby mi nezozral aj hlavu ked pride....

slady
25. mar 2013

@ingeborgnicol mnam, teda nie ze by som si dala tvoju hlavu, ale dako sa mi v bruchu rozskvrkalo ked som to precitala, tusim idem daco spast este pred spanim, nech mam co v noci travit...

ingeborgnicol
25. mar 2013

no ja som prave dozla zaprazenu polievku a v ramci chudnutia LEN pol studentskej pecate 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slady
25. mar 2013

@ingeborgnicol joooooooj to mi nerob, ja mam v ramci pripravy na dovolenku poloprazdnu chladnicku, zeby sa v nej nic neskazilo kym budeme het a teraz kukam ze mam na dorazenie akurat tak cukinovy salat ☹ pecat by som si dala, posli tu druhu polku!

ivinka77
25. mar 2013

hroch cislo 2 sa hlasi... velky kusisko mdovych rezov od svokry si uz hovie v zaludku :( sakraaaaaaaaa , ked to sa nedaaaaa si nedat :(

ingeborgnicol
25. mar 2013

@slady no co sa tyka cokolady polka druha padla dopoludnia, smola,kedy odchadzate?

@ivinka77 hroch cislo 1 ti slepo zavidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivkasendy
25. mar 2013

baby, ale uz aj prestante robit chute! idem tusim aj ja do chladnicky 😉 😀

alyze
autor
25. mar 2013

No pekne baby ! To si robite nacvik na velku noc ?!
Ja ani cokoladu nejem a som jak becka☹

tinasc
25. mar 2013

@evamarcel skúšala a aj tak sa budil... a keď som dala spať o 19.00 tak sme mali nočnú, krpec bol vyspaný 🙂

tinasc
25. mar 2013

@mata884 veru moj keď sme vonku a je hore, tak ležať ani náhodou a strašne sa hnevá 🙂 takže ak idem von, tak v čase jeho spánku 🙂

tinasc
25. mar 2013

@ivinka77
@ingeborgnicol chrumky a vinea pri telke to istia !!!!! 😀

ingeborgnicol
25. mar 2013

@tinasc mnam idem ja zase spat lebo som potrestala uz dalsie dve zemle s kockovm maslo a caj s medom a este by som sidaco dala a kedze chudneme idem to travit 🙂

tinasc
25. mar 2013

@ingeborgnicol dobrú noc 🙂

slady
26. mar 2013

@ingeborgnicol som to vcera vzdala, dnes vecer ideme do TT a zajtra rano letime z blavy. Radost 🙂

zabka29
26. mar 2013

No, fasa, že asi ani dnes nejdeme von......a ešte aj Bruno na nás len kašle, tak snáď prežijeme aj dnešok dáko.....upečiem tortičku, nech máme radosť v rodine 😒 ..........asi čoko=višňovú tortičku

ingeborgnicol
26. mar 2013

Konecna.moja dcerka sa uplne pokaila.bola hore 5x a zakazdym az kym som jej nedala didu a raz dokonca aj potom.netusim co sa u nej tak pokazilo.z 1na noc na 5x na noc.

zabka29
26. mar 2013

@ingeborgnicol a to je veľa 😉 ...ja to ani nepočítam.....ja som zase myslela, že cumel mi niekde zapadol, že ho v noci už nejdem hľadať a tak som dávala cicku furt a ráno som ho našla krásne si trónil na radiátore. Ešteže mám tie lanolínové maste an bradavky. Už ich zase začínam potrebovať. To aj včera som častejšie kojila, že sme neboli vonku. No proste všetko naraz sa psuje 😠

janulka_s
26. mar 2013

Vesele Vianoce vsetkym. Perinbabu by som uz nakopala najradsej, drza je ako opica, takto nasnezit na konci marca 😠

tinuska1112
26. mar 2013

Dobré ránko mamky, pozerám, že tie noci začínajú byť kritické u viacerých...my sme to mali pred dvoma týždňami takéto..hore aj 5-krát, to som si ju v noci musela vziať na seba ľahnúť a hladkať po chrbátiku.. tak zaspinkala pritúlená. Teraz sa to ustálilo zase na 2-krát za noc.. ja si myslím, že to bude len chvíľkové.. Ináč to počasie už začína byť strašne deprimujúce.. ja sa neviem dočkať slniečka, aby človek šiel na prechádzku s radosťou dobiť sa energiou a nie z nutnosti, aby malá spala poobede povinné 2 hodinky 🙂)) Lebo poobede v postieľke zaspí v pohode, ale vydrží max. 1 hodinku a to je málo.. ona zvykne spať obedný spánok od 10,30 - 12,30 a potom zaspí o pol tretej na hodinku doma, na dve v kočíku ale to je posledný denný spánok.. potom do siedmej máme ,, galeje" 😝 . My sme včera skúšali jarné čiapočky, aby sme privolali jar 🙂). Posielam jednu fotečku našej Elly so segrami.. takáto veľkáčka z nej je, keď ju dám babám trošku ,,zabaviť". Pozerajú spolu obľúbený seriál 🙂

ingeborgnicol
26. mar 2013

@janulka_s pekne 🙂)))) u nas to vyzera aj ako keby sa zrazila s bratrankem Vjetrnikem 🙂))) a dobre si resli gebule 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@zabka29 no TI poviem aj moja je mrzuta jak peso ked nemozeme chodit vonku tolko , mne by sneh nevadil, keby tak strasne nefucalo. strasna ta nasa Kosicka kotlina, des.

ja osm dnes chcela malu nechat u seba v posteli, lebo sa vzbudila o 22.30 prvy krat a ja reku ze ju necham tuto noc v posteli lebo som bola hotova, no ona sa pekne po kojeni na mojej didke prebrala a cakala co bude dalej, nevie uz na nej zaspat....tak som pekne vstavala, vkladala a vyberala.....

ingeborgnicol
26. mar 2013

@tinuska1112 jeeeeeeee, to je zlate aka velkacka je medzi nimi, podarene su. a mas TInuska krasne dcerky, podarene su, vysli Ti 🙂)) 😀

tinuska1112
26. mar 2013

@ingeborgnicol Ďakujem .. oni sú už riadne masky, také puberťáčky, že až 😀 , sa im to moc nepáči, keď ju dám ku nim.. ale vynašli sa, som sa nasmiala, keď som ich tak našla v detskej... 😉

mata884
26. mar 2013

@tinuska1112 jeeeej..tri dievcata. Aj my sme boli tri dievky. Vlastne aj sme 😀 . Aspon Ti ma kto pomoct a trosku sa pohrat s malickou.

mata884
26. mar 2013

Bozeeee. Vonku normalne metelica. Uz chcem jaaaaaaaaar. :(

tinuska1112
26. mar 2013

@mata884 je to super mať tri baby, ja som sa veľmi potešila, keď mi povedali na 3D že bude baba.. o ockovi pomlčím, prvotne to bol trošku šok, ale teraz by nemenil... ale s tou pomocou od starších je to diskutabilné.. ale tak ja som povedala keď som otehotnela, že ich nebudem zneužívať, lebo je to naše dieťa, nie ich.. keď som im povedala, že budeme mať bábätko, tak to bolo rečí... 🙂))ale teraz sa z nej tešia 😉 , kým ju nemusia baviť.. 😀 😀

ingeborgnicol
26. mar 2013

@tinuska1112 aj u nas je to presne tak, ja mam tak vekeho syna 19r ze tu uz o bracekovskej starostlivsti pomlcim, ma svoj zivot a vobec od neho neziadam, aby ju varoval 🙂 je nasa a nie jeho 🙂

mata884
26. mar 2013

@tinuska1112 to aj moj starsi syn najprv stale otravoval, ze kedy bude mat surodenca a potom , ked som mu povedala, ze bude mat braceka, alebo sestricku, tak skoro pukol od zlosti a ze: och boze ty si tehotna? 😀 Ale teraz je velmi rad.

ingeborgnicol
26. mar 2013

@tinuska1112 aj ja som z troch dievcat, ale starsia uz bohuzial nie je medzi nami.

tinuska1112
26. mar 2013

@ingeborgnicol tak to je mi ľúto 😔 , ja sa teším, ako sa budú mať radi, keď vyrastú.. ja mám dvoch bratov a najkrajší vzťah máme práve teraz, keď sme dospelí...lebo viem, že s maličkou už spoločné detstvo nebudú mať.. tie dve , teda hlavne Laura (14) už majú iné problémy.... Barborka (10) mi s ňou pomôže častejšie aj sama od seba.. 🙂

tinuska1112
26. mar 2013

@mata884 moje reagovali dosť zle, hlavne Laura... tá mi povedala, že to snáď mamka nemyslíš vážne 😉 .. Potom šla na celý deň na snowboard a večer mi povedala, že už sa teší, že si to nechala uležať v hlave 😝 😝. Hotová dospeláčka 😝