Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinuska1112 tak supis, bohovske su, neboj este s nou budu mat zabavu ked bude vacsia 🙂 mam kamosku co ma 12 rokov rozdiel so sestrou a miluju sa najviac na svete, mala bude rada ze ma take velke sestry, bude v nich mat ziarivy priklad 🙂
no moj zlaty bude pekne pomahat so sestrickou, hned ako ju prestane ignorovat 😀
@slady to by som brala.. mne sa zdá, že celú materskú zatiaľ trávim pri peci, vyberaním a nakladaním umývačky, detto práčky a hodiny pri žehličke... medzitým chodím s malou von..a zabudla som na každoranné vysávanie. aj ja chcem dva týždne free.. 😉
@tinuska1112 každoranné??ja som rada ak sa mi podarí povysávať raz za týždeň a to myslím vážne 😀 jedine kuchyňu zametám každý deň 😀 ale hej, zvyšok dňa mi vypĺňajú horeuvedené činnosti a samozrejme kôň 😀 a ešte činnosti s krpcom a zbieranie hračiek po ňom a ponožiek a trenírok po chlapovi.
@slady no ale nie celý byt, len obývačku... tam mám taký koberec, čo na ňom všetko vidieť.. hlavne naše vlasiská.. všetky tri staršie baby doma máme dlhé vlasiská.. tak to je na porazenie, hlavne náš tato má na vlasy alergiu, tak to musím prebehnúť každé ráno.. a celý byt prebehnem každý druhý deň a v piatok tak poriadne 😉 a jasné že aj ja mezitým skúšam baby do školy, riešime, ktoré tričko pasuje ku ktorým rifliam, či si má dnes Laura vlasy vyžehliť alebo spraviť drdol, či jej predsa len nepôjdem kúpiť to tričko, ktoré je teraz v zľave... 😝 😝 😀 😀 😀 proste každý vek má svoje čaro 🙂
uz sa na to tesim 🙂 mne uz tak lezu na nervy tie vlasy moje ze rozmyslam ze ich zrusim, bo mi padaju jak dzive teraz a mam pocit ze ine nerobim len vlasy taham zo vsadial... bleee
ked sme pri vlasoch ja uz od zaciatku 3tieho mesiaca uvazujem co s nimi, lebo az placek pri kazdom umyvani, ostavaju mi v ruke strasne gundze dlhych vlasov, o cesani ani nehovorim, zakazdym je plne vecko...a vsade kde sa pozriem, aj mala ma v ritke oje vlasy, a pocula som ze to do konca kojenia tak bude.
@alyze ja som sa uz kvoli tomu zacala cesat 😀 som si ich doteraz len zvykla presusit a nechat tak, bo take strapate vyzeraju kus lepsie, popripade do copu, ale teraz cesem kazdu chvilu s tym ze hadam budem menej stracat pocas dna ale moc to nefunguje, akurat co vyzeram horsie a viac sa mi mastia 😀 a tiez mi padaju aj z copu 😀 tak reku ked budu kratke tak sice budu padat ale kratsie a aspon opticky to bude vyzerat ze ich je menej 😀
@ingeborgnicol fakt?? tak ty budes o 4 roky plesata a ja o dva poloplesata
no ja mojej tiez z rituse vlasy taham 😀 len ja neplacem, ja sa na tom smejem, a uz sa tesim ked zacnu dorastat tie kuty co sa mi teraz robia a budem vyzerat jak keby mi tykadla rastli 😀
to ja ked zacnem na vankusi vidiet vlasy rano tak viem ze uz je zle, a uz som zacala 😠 to je taky signal u mna ze uz ozaj padaju.
@slady no tak to som ja dobre v pecku lebo ja na vankusi uz vlasy mam a aj moja dcerka aj ona meni asi haro ale ona iba take malilinke kusky......a mne sa zdalo ze mi plesateju kuty ale potom som si povedala ze to nie je mozne, ale ako ta citam tak asi hej, lebo ja mam velmi huste a tuhe vlasy, ale po tom co citam.....
@ivinka77 hahaaa, mne bude strasne svokra liezt na nervy ale co uz, musim si zahryznut do vsetkeho, strasne sa bude na vsetko pozerat a pri vsetkom chciet byt a na vsetko sa vypytovat a hlavne sa ma aspon desat krat denne opytam co si myslim na koho sa zorka podoba aby som jej aspon desat krat denne povedala ze vyzera cely tato alebo este lepsie cela ona. ach jo.
a co sa vlasov tyka...no coment... vazne uvazujem ist do hola a kupit parochnu ! :(
@ingeborgnicol aj ja mam brutus huste a pevne a nepoddajne a smyklave fest, nikdy si s nimi nic neviem spravit ine ako cop 😀 a pri wilakovi sa mi spravili kuty 😀 ale som to uhrala - cesticka bokom a som sa tvarila ze mam take vysoke celo 😀 prca to bola, a este len bude!
pocuvajte, ja mam to materske mlieko take brutus sladke, ze ked som jej to teraz zmiesala s mrkvou, tak normalne ze total sladzoba ! som zvedava, co ruzenka na to 🙂
@slady
@ingeborgnicol z tych pevnych a hustach vam aspon daco zostane...ale co mne kua z tej mojej oscatej slamy ? 4 vlasy v 5tich radoch natupirovane na 6 🙂 s tym bojujem cely zivot a teraz po kojeni uz neviem, co pride... :( btw ani nehovorim o zuboch...4 uz mam uplne v kybli :( o chvilu nebudem mat na com hryzt... :(
ja by som tiež uvažovala, čo s vlasmi, ale u nás to nič nevyrieši, keď ostanú ešte dve vlasane... aj mne teraz veľmi vypadávajú, ale tak moja kadernička mi vždy na jar povie, že to je normálne.. tak tento rok sa už ani nejdem sťažovať.. ja po rokoch som zapustila dlhé háro, tak by mi bolo ľúto ostrihať..
@tinuska1112 jeeeej pribudla fotka...aspon viem s kym pisem 🙂
@mata884 hej, tak som si všimla, že skoro všetky máte fotku, tak som pridala aj ja... 🙂
@tinuska1112 pekna foto...a inak podla nej mas asi tak 5x viac vlasov ako ja, takze pohodaaaaaaa 😉
@ivinka77 to hej, ja mám riadne háro... husté až moc, aj dievčatá tie staršie majú také, ale o to viac ich teraz na jar vypadáva.. máme ich totálne že všade 🤐
@tinuska1112 to neva, ze vypadnu, dorastu dalsie... ono ked mas raz huste, tak budu huste...pocet korienkov sa ti nezmeni... takze supis
ach tie vlasy, aj mne padaju jak dzive 😒
chcem sa spytat, ci vase babetenka na kazdeho reaguju v pohodke... lebo moja zacala akymsi sposobom neznasat babku - moju svokru... staci ze ju len zbada a vacsinou hned do placu, ked ju chce zobrat na ruky po chvilocke taky plac ze ledva sopliky stihnem utierat... je pravda ze ani ja ju moc nemusim, hlavne na zaciatku furt musela byt za mudru, bo vychovala 4 deti a tie jej vecne komentare mi isli fest na nervy 😝 tak neviem ci sa mala "obrala" odo mna, no reaguje tak, aj ked ju ma na rukach moj manzel, cize neciti napatie priamo zo mna... abo jej je babka proste nesympaticka 😀

@slady a na kolko idete ???