icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ingeborgnicol
26. mar 2013

@adel22 nevidno to aspon ja to vobec nevidim a malicka je prekrasna 🙂

ivka228
26. mar 2013

@ingeborgnicol co sa podobnosti tyka, tak aj moji svokrovci silou mocou vidia v malom ich rodinu. Filipko ma svetle vlasocky skor do nasej fajty, ale oni obaja tam vidia krasne gastanove vlasy po ockovi. A ja sa tiez len usmievam a myslim si svoje. 🙂

adel22
26. mar 2013

@ingeborgnicol Na fotke to nie je moc vidno, ale nazivo hej....ja som si to vsimla hned ako mi ju dali na ruky...ale najskor som myslela, ze jej to spravila porodna asistentka, ze to je akoby nechtom spravene...ale doktorka ma oboznamila, ze to je nieco ako znamienko a bude to rast s dietatkom, vlasky tam nebudu...a treba si to vsimat no, ci sa to nahodou nemeni casom.....ale zatial to je rovnake a prekryju to snad okolite vlasky🙂 a malo by sa to asi aj pred slnieckom chranit...tak este jedna foto.

Dakujem za pochvalu🙂

ivka228
26. mar 2013

Dnes som asi druhykrat dala maleho na balkon do vyhnanstva, lebo vacsinou sa s nim chodim vyvetrat aj ja a on potiahol 4 hodky. Taka mala nostalgia ked daval 3 hodinove spanky kazdy den ma chytila. Az som nevedela co s volnym casom. A mliekom v cecikoch, lebo tie su nastavene na castejsie dojcenie. Ale uz su opat prazdne a maly pekne spinka v postielke. 🙂

tinasc
26. mar 2013

@ivinka77 aj jaaaa, presne mila rezy, juj zbožňujem ich 😀

tinasc
26. mar 2013

@adel22 malinká je krásna, však veľmi to nevidno a zakryjú to vlásky 🙂

katkaela
26. mar 2013

@ivinka77 Keď ho mala len občas uslzené, ani ja som to moc neriešila, až po tej infekcii, keď začala mať žltozelený výtok. Ak jej slzi len jedno, tak to upchaté može byť. Ale to by mala doktorka pozrieť.. My sme najskor mali Tobrex, a teraz Kanamycin. Ale to je len na tú infekciu, ak je upcheté, treba to prepláchnuť.

katkaela
26. mar 2013

@ingeborgnicol ja sladké úplne požieram každý deň, som závisláčka :D, no zatial sa to nijak na mne neprejavuje, a asi ani na spaní malej, nočné budenie je u nás len podla toho koľko sa napije cez deň, ak málo, doháňa to v noci 🙂

ingeborgnicol
26. mar 2013

Adel ani tak to moc nevidno,ale vies co?zajtra ti poslem fotku.aj nasa ma take.ju porezali pri porode a mala 4stehy.a tiez jej nad uskom ostala jazva a nikdy jej tam vlasky podla mna nenarastu,lebo aj teraz jej rastu iba dookola.tak budu mat nieco okrem nocnicka spolocne.drzim palce aby sa to nemenilo.ÍVKA mne ani nahodou nenavru kozy ano po 4 hodkach.a nemusela si drngat?ja musim,chlap ju tak naucil pred tym vydrzala bez drngania.niekedy ma polhodinove pauzy a niekedy aj 20minut v kuse.

ingeborgnicol
26. mar 2013

Ivka uz nech je teplo a my na anicke.slady balis?mne nejak tresti hlava,to asi z nedostatku cukru .he

petuska55
26. mar 2013

No inak ja tiež žerem sladké ako kyselina, teraz síce ked som dostala červenú tak už viem aj prečo, ale mám závazok, že od zajtra minimum, bo už mi ja zle od žalúdka, potom nevládzem jest poriadne jedlo 😠 , som zvedavá ako to zmáknem. Na malom sa to nejak neprejavuje. Mám odsaté idem spinkať.

ivkasendy
26. mar 2013

@ingeborgnicol ja sladkosti tiskam snad aj za piatich 😀 mala spi v noci v pohode (klop-klop), ale ona mala vlastne trening uz v brusku, ako spravny cokoholik som urcite aj plodovu vodu mala sladku 😀 to mas zato ze ich nejes pravidelne 😉 daj potom vediet ci to malo suvislost... 🙂

ivkasendy
26. mar 2013

och, a zajtra ideme na 2.ockovanie... ☹ nieze zabudnem 😅

mata884
27. mar 2013

MY SME HORE OD 3,40. :( . Zeby faktt pre sladkosti? Neviem. Ale je spokojny, vysmiaty, len mamka ako matoha. Uz nech je aspon 5,30 aby zaspal zase.

ivka228
27. mar 2013

@ingeborgnicol chvalabohu som ho drngat nemusela, ale najprv som s nim bola 40 minut pred blokom pochodit, aby sme predisli zobudeniu po 30-tich minutach a az potom na balkon. Ale zima bola riadna. Vonku sme boli len my a psickari. Hruza. A didy mi navreli, lebo som samozrejme prescasovala. Inak su uz navyknute na 2 - 2.5h intervaly. Inak ja vzdy kojim iba z jedneho prsnika a na dalsie kojenie striedam

ivka228
27. mar 2013

@ingeborgnicol inak ste mi tu vcera vecer chute narobili vsetky s tou milou. Tak ja som si vybrala aspon arasidove maslo a len tak ciste som ho pozierala. Ja viem, ze to nie je velmi sladke, ale tucne to je akurat dost. Ale odkedy muz zistil, ze sa blizi k stovke, tak vyhlasil prisny zakaz sladkosti. 😒 A po 2 dnoch dosiel, ze musim surne urobit palacinky, lebo ma cukrovy abstak. 😀

ivka228
27. mar 2013

@ivkasendy ja som maleho tiez uz v brusku naucila na sladke. V praci vzdy po obede som robila nabor, kto so mnou ide do bufetu na nieco sladke. A vzdy sa niekto nasiel. 😀 😀 😀

ingeborgnicol
27. mar 2013

NO namiesto 5tich kojeni som mala v noci len 3 potesilo, tak snad rozdiel 2 kojeni svedcil o sladkom. Dnes som si dala pre istotu studentsku pecat uz na ranajky, aby do noci vyprchalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale fakt len troskaaaaaaaaaa a ako pise Ivkasendy to mam za to ze som v zivote pred tym sladke nejedla a tak moje telicko nevie co s nim tak asi vsetko vylucuje. do mliecka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mam ho take sladke ze sa ani nahodou necudujem ze mam taku zacickanu dcerku 😝 😀 😀 😀

ingeborgnicol
27. mar 2013

@ivka228 no takze ked ho pokocikujes 30 minut tak spinka? to musim vyskusat.

alyze
autor
27. mar 2013

@adel22 cau Adel 🙂 tak ta nasa je tiez velmi sikovna v tom pritahovani sa do sedu, len teraz sa dost certí, ked musi lezat, lebo by najradsej len sedela, alebo behala, taka je neposedna 😀
Ked sa nic okolo nej nedeje, tak to da patricne najavo, normalne zacne po nas kricat, neplace, len vykrikuje 😀
A co sa tyka papania, tak to asi budeme dlho na mm lebo flaŕku ani lyzicku nechce ani vidiet 😉 vigantol jej musim kvapkat nasilu rovno do pusinky 😀

ingeborgnicol
27. mar 2013

a nasa opica sa teraz trha za lyzickou ako keby tam mala biftek 🙂))))))))) a ked bolo treba nechcela

alyze
autor
27. mar 2013

@salome123 Tak toto je ona 😉

alyze
autor
27. mar 2013

Inak baby, kukala som si svadobne fotky, co bolo pred rokom a pol a to neni pravda jako som teraz velika a tam aka kocka je mi s toho zle, mam nejaku depku ☹
MUSIM ZO SEBOU NIECO ROBIT !!! 😠

slady
27. mar 2013

Pozdravujem z letiska damy a prajem pekny den!

slady
27. mar 2013

Baby moja mala si sada uplne sama bez pritiahnutia staci ze ma vqnkus pod chrbatikom alebo aj vo vajicku proste sa neopiera ale sedi 🙂

alyze
autor
27. mar 2013

@slady Stastny let prajem a oddýchni si 😉

petuska55
27. mar 2013

Sťastný let Slady a oddýchni si pri svokre 🙂. Drobec akurát zaspal na balkone, dufam že potiahne tie svoje 2 hodinky, inak už vydrží hore tak 2,15 až 2,30 hodky a potom spinkat, pomaličky sa predlžuje čas bdenia, takže sme večerný spanok od 18 do 18,45 už vynechali a posunuli tie denné, takže máme len 3 denné spanky. Dnes sme boli všetci u zubárky, Vanessku pochválila že má pekné zubky že vidno že sa stará, mne opravila kaz a muž klasika všetko OK. Tak dúfam, že rok budeme mať pokoj. Aj Dávidko sa pritahuje krásne do sedu už dlhšiu dobu a ked ho mám v polosede na kolenách tak sa tahá sám a neopiera hlavičku.
Ja som dnes začala den bez sladkého, zatial sa držím, tak dufam že vydržím. Hovorí sa že stačí týžden vydržat a telo si odvikne od sladkého, tak som zvedavá.

evamarcel
27. mar 2013

@ingeborgnicol no to jem a veeeeeeela tak moze byt skusem nejest len dnes som uz polku cokolady pozrala

evamarcel
27. mar 2013

zeny to aj vam o stošesť cmúlaju všetko čo príde ja sa až bojím či to nieje hladná ale keď priložim kus pocucne

mata884
27. mar 2013

Poslusne hlasim vanilkove rozky a medvedie labky upecene 😝 . Aj linecke kolaciky, ale tie uz nemam silu zlepovat s lekvarom, asi az zajtra. 🙂 . Maly sa stihol dvakrat zobudit, ale keby aspon ostal hore, ale mrmcal a znamena to, ze mama uspi ma :( . Ale co uz. Zmakla som to. A zase nam tu niekto vrta, bucha 😠