Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
ja som zistila, ze nasa spachtoska cez den potrebuje k spanku vzduch a hluk 🙂 spi na balkone uz 4tu hodinku bez pohnutia... 🙂 nechapem...a vo vnutri ani prd... ☹
a kde kupete? mne sa vanicka do kupelne nevlezie ani na vanu mi nepasuje... 😠
Ahojte, pridavame sa k Vam🙂...nas Kubik sa narodil 12.11:)...kojime, malinky super prospieva. Akurat mame zabku:(...tak jupoctivo vytierame z pusinky..
My kupeme uz vo vani, nakolko do vanicky mi uz nevlezie.
@slady my kúpeme v prebalovacom pultiku mame vanicku a vzedy sa naramujem s nim do kupelky, je tam miesto tak akurat pre mna, je to dost stiesnene 😒 no a ta vanicka tiez uz je dost mala, ked sa kupeme tak je to len tak, ale vo velkej vani sa mi nechce kupat, sak to je na križe 😀
@lucinda310 a čím vytierate tu žabu ? dari sa vám jej zbaviť ?
Co je to ta zaba???
Dobre ranko a dobru noc.my sme po brutal nocnej.nikdy neprideme na to,co ich sposobuje.akurat to,ze uz aj cez den bola ako cert a nevedela spat...
@ingeborgnicol booooooooze drzim vam palce...a pevne nervy !!! ☹
Ma to kazdy druhy kojenec🙂...zabka je tzv. SOOR...pouzivame Candibene.. vytrieme gazou pusinku...su to biele fliacky v pusinke. Treba aj bradavky vytriet a pred kojenim a po dobre poumyvat. Akurat sme prisli z poradne a mame 5650 g a 63 cm🙂...
A tu zabku nemame az tak velku, 2 malicke fliaciky v pusinke.....
@lucinda310 dikeeeeees za vysvetlenie...ja som trosku ''mimo'' co sa chorob tyka... :(
@ivinka77 nemas zaco🙂
@lucinda310 starsia dcerka ma 4 roky a prezili sme ich bez jedinej choroby, tak dufam, ze aj mlada bude pokracovat v tomto trende, preto o chorobach nemam ani sajn... 😒
@ivinka77 ja mam 3 deticky a kazde je ine,🙂
@alyze ja som s kupanim nemala na vyber:(... malickemu bola vanicka mala a preto aj dost plakal pri kupani...teraz sa mu vo vani velmi paci...az na tie moje krize...ale co nespravime pre zlaticka')...za ten usmev to stoji🙂

ahojte,
aj my sme mali soplík, dovala som libenar a dva razy odsala, aby nezatiekol, ja mám C s uvolnovaním počas celého dna (citrusi sa este bojím papkať) a mám aj sirup Sinupret ale nedávala som bo prešli soplíky.