Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
no náš sa už tiež ledva zmestí do vaničky, ale vo veľkej vani ho ešte nechcem kúpať, však by som o kríže prišla 🙂
Kosicanky ste tu nejake na kocikovanie? 🙂
Mne dnes vysadili koncentrovanu senovku, lebo uz som ju brala v maximalnom mnozstve a nezaberala. tak mi dali domperinol, teda costi. uvidim ci zaberie. Uz znova druhy den dokrmujem a dufam, ze uz nebudem musiet, nenavidim to umele mlieko, lebo mam tendenciu dlhodobo kojit.
Mame zase dalsiu nocnu podla vsetkeho vcera bola do 4tej do rana, uvidime co dnes. ale uz viem, ze ak nezaspi ihned po jedle, tak az rano....a vysledky nam dosli od lekarky su 100%dobre, cize fyzickeho podkladu to nie je.
@ingeborgnicol moja tiez dnes strajkuje akurat ked mam robotu, vyzera to tak ze bezomna nezaspi a so mnou tusim tiez nie...
@ingeborgnicol ja som z bb...
@ingeborgnicol tak držím palce, aby ste to zvládli 🙂
@ingeborgnicol Ahoj, ja som z KE, z Furce. Ty si odkial?
Inak s tym prevratenym rezimom ste uz prisli z porodnice alebo si ho zmenila az doma? A co na to pisu v knihach alebo na nete? Necitala si nahodou?
Doma si ho zmenila cca 2,alebo kolko mala 3 tyzdne, alebo 2...byvam nedaleko teba, v Dzungli. Ak by si chcela mozeme ist niekedy kocikovat, alebo sa poflakat v okoli tesca HM :P
Slady nezaspi s tebou? a ako teraz chodite spavat? teda ako ju uspavas?
My sme nemali nocnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, zaspala chlapovi na ruckach, mne sa tri krat zobudila na ulakovy reflex. tak som urobila to co predvcerom, kedze bola kludna po dokrme, zabalila som jej ruky do zavinovacky a hned bola tvrda, lebo sa nebudila na vlastne ruky. odporucam kazdemu.
Dnes mi zmenili senovku na coste. a bude mliecko, respektive je. tak ako som vcera zase zacala s dokrmom, dnes som skoncila, dovod na sampanske. mne na tom tak zalezi!
tym som nechcela zdoraznovat ze az dva krat to pisem, iba som chcela napisat ze uzzabralo a didy sa naplnili 🙂 som unavena 🙂)))))))))))
@ingeborgnicol tak to sa mozeme niekedy stretnut, ale zatial pevny rezim nemame. Chodime vonku ako nam to vyjde. Vacsinou poobede, ale dnes sa asi nikam nepojde. Pri takom vetrisku co tu fuka by som sa bala, ze nas niekam odveje.
Dobre ranko. Michellka nesklamala. Zobudila sa o 02.30 a bola hore do 07.00.a samozrejme nic nezaberalo.ona ma s tym spankom fakt velke problemy...ivka ok tesim sa.ja pojdem asi lebo moja ak bude mat dennu smenu,tak ona nezaspi doma,iba vonku v kociari.
@ingeborgnicol ach, mate to tazke, ale drzis sa statocne. Dokonca stale kojite a to pri takom rozhadzanom rezime je na medailu.
Ja inak verim, ze do poobedia sa ten vietor ukludni, lebo ani mojmu sa nedari doma zaspat na dlhsie ako pol hodinku. A ked sme vonku, tak spi krasne. Vcera az 4 hodiny vkuse.
@ingeborgnicol vies co, ked som ju uz po desiaty krat prebalila a nakojila tak nakoniec o pol jedenastej zaspala ale uz som toho potom vela nespravila, o taokm case uz mi nefunguje mozog... vcera sme isli vsetci neskoro spat vratane Wilka. a dnesne vstavanie tak aj vyzeralo...
namiesto toho, aby prestalo fukat zacalo do toho este aj snezit. dnesna prechadzka je nadobro zrusena. som zvedava ako prezijeme do vecera.
@ivinka77 nema chybu :_)))))) moj chlap ihned skonstatoval ze urcite bude mat zapalene ladviny🙂)))ale on je taky, ked ju tlapkam po dupke aby zaspala, tak hned skoci ze bude mat modriny nech prestanem, ked som jej dala teraz plienku alebo podbradnk na hlavu aby zaspala, tak ju dusim a ked ju necham plakat tak iste sa zadusi alebo ked jej viazem rucky do perinky tak ju tyram....cie toto by u nas nepreslo 🙂)))))) ale ak to tvojej robi dobre spokojne to rob a nemysli si, aj ja by som to robila a uplne v pohode ak by nebol doma 🙂)))))
Ivka nasa bola vonku s chlapom ale len 3/4 hodky tolko co som si hlavu umyla a boli nazad, ze im deku odfukovalo 🙂)))) a teraz popoludni no des. som ju pol hodku uspavala, ale podario sa hoci by spala co i len 15 minut som rada, lebo uz bola la na nevydrzanie. aj to zase len tak ze som dala rucky do perinky a na hlavu podbradnik. moju dceru ked niekto uvidi, hosptalizuju ma na psychiatri 🙂))))) dva a pol mesiaca v perinke nebola a teraz ju na spanie davam, kvli tomu ulakovemu reflexu. akonahle zaspi sama sa zobudi na vystretie rucok........
@ingeborgnicol odkazujem chlapovi, ze nech neboji, bola zababusena jak cibulka 🙂 a inak paradny je ten podbradnik na ksichtiku 🙂 dobry zlepsovak... 🙂
@ingeborgnicol inak s tym zavazovanim to som presne aj ja zistila...najprv som si myslela, ze cez den spi super v kociku vdaka hojadniu ale nie, lebo spi super aj vo vajicku , ale ani nie koli vzduchu alebo koli hluku, ale podla mna presne pre to, ze vo fusaku a overale ma obmedzeny pohyb ruk a v postielke tiez kym tvrdo zaspi, tak sa aj 5krat zobudi vlastnymi rukami , ktorch sa zlakne a zacne plakat....
no a co robis potom s tymi ruckami, prestane? lebo moja sa potom preberie otvori orovske oci a zaciname od znova, ale vecsinou uz nechce spinkat.
a Arleta je velmi pekne meno
No len 30 minut nam vysla finta s podbradnikom, tak skusame novu alternativu 🙂 kedze nemame balkon a byvame v dome, ulozila som ju do kociara a dala do kupelky s otvorenym oknom 🙂))) zaspala. hoci na 20 minut zas, ale potesi 🙂 minimalne sa najem 🙂
Ivka, ja keby os nechala malu spat 4 hodiny, bola by som celucicku noc hore zas 🙂 ja jej velmi musim strazit spanok. aby nespala malo lebo potom nevie zaspat od unay, alebo vela, lebo potom si v noci urobi den 🙂

@lucinda310 ved toto ze aj ja musim vo velkej vani.. ale nevadi, kupem rovno obidvoch naraz a maju srandu aspon, aj ked trosku pri tom trpnem aby sa mala nevykakala do vane, to by mal starsi asi traumu z toho 😀