Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@jgiovanna504 nie, to uz ostane 🙂 tak si pre istotu chod odobrat krvicku na imunoalergologiu a otestovat sa na alergie 🙂
ahojík kočeny nesháníte některá oblečko na malou slečnu za symbolickou cenu, velikost 6-12m, pokud ano, dejte vědět pošlu odkaz s fotečkami,,,papa
@ingeborgnicol ok,dakujem pekne za rady 🙂
NIe je zaco, ale lepsie sa spytat MuDr tou ja nie som, mozno staci zavolat alebo niekam napisat 🙂
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať tých čo koja, ako dlho vám teraz trvá kojenie a kojíte z obidvoch prsníkov ? Myslela som že sa nám to upraví, ale stále papka iba z jedného a to nanajvýš 10 min a pomaly každú hodinku 😒 ako to mate vy ?
Alyze ja kojim, ale tiez ako kedy. Ak mame stabilne mliecko tak kazde dve hodky z jedneho prsnika a aj menej ako 5 minut. A ak mam problemy s mlieckom, kojim na poziadanie kedy potrebuje a z oboch prsnikov ak je jej malo, napriklad k veceru. V noci iba z jedneho, minutku, dve. Ale cim je vecsia tym je to lepsie, niekedy vydrzi aj 3 hodiny. A niekedy hodinu, ako ty....System mame ze kazde dve hodiny, ale vidis, ze ani u nas sa neda stale. Preiemer ke cca z jedneho prska kazde dve hodky.
no a nam sa vracaju nocne, na oci nevidim.......
@ingeborgnicol booooooooze dokelu aj s nocnymi !!! drzim palce !!!
@ingeborgnicol joooj držím palce, nech sa vám vráti režim... no ja nevidím na oči dnes, malý každú chvíľku hore a aj po najedení hodina uspávania, nie a nie spať, jednoducho sa mu nechcelo... a ja hore spala som možno dve hodiny ☹
my ako kedy, ale cez den vacsinou z oboch tak 10 - 15 min dokopy a v noci vacsinou len z jedneho a neviem ako dlho lebo pri tom zaspim 😀
@ingeborgnicol súcitim s tebou, aj my sme mali dnes nanic noc, kazdu chvilku bola hore, len na didke spinkala 😒
@ivinka77 pijes nejaky makovy odvar, ze ti takto krasne spi?? 😀
tiež upodozrievam z toho makového odvaru 🙂))))))))))))))))))))) 😀
idem si aj ja navarit 🙂
@jgiovanna504
@petuska55 makovy odvar eeeeeeee...ale doktorka vravela, ze mi asi namiesto mlieka tecie slahackova smotana 🙂 🙂 🙂
ale inak je pravda, ze my s drahym sme totalne spachtosi a aj starsia dcera mi tak krasne spinkavala... takze mozno je to v genoch... 🙂
ešte že máme kolotoč nad postielkou, ten ju fakt dokaže zabaviť aspoň na 15 min, potom už nie 😀 ale stihla som šupnuť zemiaky do rúry 😅
ivinka77 - no to fakt, ked ti tak pekne pospinká a priberá, tak musíš mať silné mliečko. Inak mi tiež papkáme len 6 krát za 24 hodín a pekne priberá /aj viac ako treba 😉 / tak tiež povedala že mám silné mliečko, akurát že nespíme tolko čo u vás 🙂 , ale nestažujem sa, teraz je to celkom fajn, večer zaspí o 21,30 zobudí sa o 3 a o 6,30 potom sme hodku hore a spí ešte min. do 10 niekedy aj do 11 a potom spí o 12,30 do 13,30 a od 14,45 do 16,30 a ešte večer o 18 do 19, takže nie až tak zle.
Ja som ešte kolotoč nepúštala, zajtra skúsim čo na to povie.

@ingeborgnicol no nikam na imunoalergologiu nechodim,lebo som nikdy na nic alergicka nebola. .... a myslis,ze ked prestaneme kojit,tak ta alergia zmizne? resp. tebe sa vrati??