Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 pozeraj na kolieska - neviem prečo chceš kočík normálny - nečítala som spat - však už budes potrebovať na leto len buginu ale určite neber kolieska ako sú na tom prvom - budeš nadávať a Sonička ešte viac 😀 lebo tie malé kolieska zachytajú všetky hrbolce takže babo sa v kočíku natriaska. Pri tých velkých kolesách to čiastočne tlmí nafúkané koleso - čiže lepšie péruje takýto kočík a dietatko sa nenatriasa tak v kočíku
nj asi len buginu naco cely kocik
dobré ránko všetkých mojím kamoškám 🙂 🙂 🙂
- tak ja musím konečne moju čerticu malú veľmiiiii pochváliť 🙂 .....zaspinkala mi večer o 20,45hod--presne do hodiny sa zobudila na kojenie a potom sa mi zobudila až o 01,40 --napapkala sa a spinkala do rána 7,45hod--skoro som odpadla 😀 .....a do hodiny musela ísť zase spinkať--to mi robí inak každé ráno....
- takže som k nej vstala v noci iba jediný raz--krááása--aj ked viem,že už takto spinkať určite nebude 😅
a tiez odporucam velke kolesa ale pri golfaci je to problem
No chcem cely kocik, lebo tento co mame je svagrov a oni planuju este jedno dieta a my tiez. A ak uz mam moznost kupit za dobru cenu aj hlboku vanicku a aj sportovy kociarik, tak mi je lepsie zainvestovat do celej zostavy ako len do sportoveho kociarika. Preto zvazujem takuto kupu a tu je fakt cena nizsia ako keby som kupovala iba sportovy kociarik. Takze sa to fakt oplati.
Este mi prosim maminy vysvetlite, lebo ja asi v tomto nemam jasno preto sa neviem rozhodnut. Ked je dietatko male je vo vanicke a je v nej do akeho veku? Ci uz automaticky ked zacne sediet, sa ho dava do sportovej verzie? Ci staci aj vanicka a v nej sa polohuje chrbatik? Mozno fakt zbytocne hladam sportovy kociarik co sa da polohovat do lahu, ked ho mozno ani nebudem potrebovat, lebo ako vidim deticky na prechadzke co maju okolo 8 mesiacov, tak tie uz v kociariku nespia, tie uz kukuckuju. Prosim poradte, lebo fakt som z toho na prasky :-/
@mona777 ktory si myslela,ze nie, ked ma male kolecka? ten peg perego?
@emily327 takto ja mam espiro atlantik a naprosta spokojenost. Velke nafukovacie kolesa pumpa fusak vo farbe kocika super sportova cast este nedavno ked erik ochorel supla som ho do kocika. To maly vyzera tak na 4-5 rokov.a vobec tam nebol pokrceny .teraz sa uz da kupit aj s autosedackou ja mam starsi model 2008.kukni si taky styl kocikov.velmi podobny je ..teraz si neviem spomenut ale urcite ho najdes. Ma aj vybornu cenu my sme funglac za 8500sk
@vejinka zlaticko kociarik vyzera a urcite je super, len 15kg mam aj doma ja hladam nieco velmi lahke,kedze denne musim zdolavat schody ☹ to je proste podmienka, lebo si uz necitim chrbat a cakam,ze sa raz na nich zabijem ked nesiem malu s vanickou ☹ Ono je vela dobrych kociarikov len su fakt tazke. Ja sa chodim vacsinou prechadzat po asvalte po chodnikoch a cestach v okoli.
ahojte..pekny den 🙂
vidim, ze sa bavite o kocikoch, ja mam taky debilny kociar, Neo Nato, trojkomb., ze ma ide porazit z neho 😠 nahovorili ma nanho kolegyne, bol v zlave zo 600€ na 350€ na nete, tak som ho kupila, ma debilne plastove male kolieska, cize staci mala nerovnost na povrchu a mala sa tam natriasa jedna radost, este ze vanicku ma velku, aj lahky je, ale inac je cely zly, aj farba na obrazku bola ina ako v skutocnosti, mal byt cokoladovo-ruzovy a je svetlohnedy a ruzovy, ruzovej je malo atd 😠
@emily327 dobru otazku si polozila s tym sportovym kociarom, ja tiez neviem, akos tou vanickou, ze dokedy vlastne..vcera v meste som pozerala, tak vsetky vacsie deti su tu len v sportovych kociaroch
aj ked bola zima, nahulane vo fusakoch si sedeli
@emily327 To Per Perego bolo tusim Pliko ze? kamaratka ho ma, hrozna hrkalka, nadava na neho..To nekupuj urcite. Bugaboo je vyborna znacka sama o sebe, kamaratka ma Bogaboo Chamelon, ale bohuzial ho vobec nepouziva, v sportku je taka ta prihlbina, kde sa dieta nemoze ani vyrovnat, ponatahovat, ani si pohodlne pospat. , je v tako vajicku stale...neviem ci mi rozumies presne ....Ja som ho chcela kupit na zaciatku ale toot ma odradilo, ja chcem priestranny sportak , kde ma dieta zivotny priestor. No ale dalsia vec je , kto ma Bogaboo je vzdy vacsionou spokojny...
Ja si myslim ze vanicka je do 6 mesiacov, teda presne dokedy dieta nezacne sediet, potom ked uz sedi, sa dava sportak, aby mohlo aj vidiet von. Ale samozrejme aj ked uz sedi , tak si chce v tom kocariku aj pospat a ponatahovat sa.... 😉
Tie hrkalky golface urcite nekupuj a podla mna ani jeden z tych dvoch co si napiala nie je dokonaly, ale ked uz ,tak ppotm ten Bogaboo
@emily327 mne sa zda, ze vanicky su cca do 10 kg, alebo do kym sa tam deti zmestia🙂 zhruba tak do pol roka.
znama ma syna a ked mal 4 mesiace uz mal 8 kil a uz sa im do vanicky na dlzku nezmestil (+fusak), takze ho musela davat uz do sportovej casti... takze je to asi individualne a nasim zimnym detickam obmedzuje dobu vo vanicke aj fusak, kedze podstatne skracuje dlzku vanicky.
@vejinka vau veji parada...ked si to navlecies tak muz bude hotovy uz vtedy 😉 ja by som nemala odvahu navliect si to... ved by som ho skor vyplasila... mam hrooozne brucho ☹

@vejinka vsak napíš jej aké maš rozmery a ona by ti mohla poradiť - aj moja kamoška predava cez mimibazar - a vie celkom dobre poradiť vo velkostiach