icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
8. feb 2011

@mona777 haha...no uz to take optimisticke nebude..ale co uz 🙂 ..dikes monci

vejinka
8. feb 2011

@ziza55 aj ja sa pripajam..vsetucko naj kocka nech este aspom dvadsat rokov vyzeras takto k svetu 😉

ziza55
8. feb 2011

@emily327 mne sa paci bugaboo..a nechcela si len sportovy?vanicka ti nebude zbytocna?

nivejka
8. feb 2011

@repi ..ano mám ju vo vyvýšenej polohe--tam by mi nevydržala úplne naležato..v postieľke mám tiež madrac podložený uterákmi 😉

nivejka
8. feb 2011

@me ...pekne ste pribrali---ty kokso dobre ste dlhý 😀 ...ja som tiež malú merala a má o 3cm menej ako Samko a to sa mi zdá strašne veľká 😅 😕

malemimi
8. feb 2011

tak my sme teraz prišli domov a to len preto že maminke trebalo moooc cikať a nechala som malú na balkóne spinkať

nivejka
8. feb 2011

@malemimi ...hihi...ty máš s tým cikaním problém 😀
my sme tiež prišli pred 20min.domov---nohy ma bolia ako koňa 😅

malemimi
8. feb 2011

@vejinka dam vediet ci bol z kosielky paf.heh
.................no podla mňa bude nadšený
no dnes je pekne tu už zatisahnuto ale vietor je studený včera bolo ovela lepšie...
@emily327 i zlatko, noneviem na to nic, ale skusaj, mozno to zaberie ani nam to nejako neprechadza Ale zase to nie je moc vidno ma to len vpredu vo vlaskoch a tym,ze ich ma svetle, tak to nie je moc vidno.
.................. malá má o vláskoch ale len take ešte menšie než špička malíčku len na líčku to má ☹
ach kedy to už prejde
vy čo na to dávate?
no mne ten prvý sa páči....značky nepoznám 😉 😉

malemimi
8. feb 2011

@nivejka dobré ránko všetkých mojím kamoškám
- tak ja musím konečne moju čerticu malú veľmiiiii pochváliť .....zaspinkala mi večer o 20,45hod--presne do hodiny sa zobudila na kojenie a potom sa mi zobudila až o 01,40 --napapkala sa a spinkala do rána 7,45hod--skoro som odpadla .....a do hodiny musela ísť zase spinkať--to mi robí inak každé ráno....
- takže som k nej vstala v noci iba jediný raz--krááása--aj ked viem,že už takto spinkať určite nebude
.................je no super..a možno bude uvidíš...mne malá už doobeda nespí až o 12 začína byť unavená a spí do 15tej a potom až do kúpania je hore a potom spinká až do rána 01-02 hod

malemimi
8. feb 2011

@ziza55 caute kocky prosim vas dr nam predpisala gelik kerasal na supinky vo vlasoch...poznate niekto?treba to potom aj zmyt?alebo naniet a vycesat a nechat tak?nejak som to prepocula lebo maly plakal po ockovani..dikes
...................hmm epoznám to
˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•٠·˙˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•٠·˙!!!!!!!!!!!!!Všetko najlepšie k narodeninkám!!!!!!!˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•٠·˙˙·٠•●♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥●•٠·˙

a ako sa ,´má teraz po tom očkovaní?
@me juu aký ste dlhý!

@lenkaoravcova super kupon ja platim 4,40 za jednu hodinu vcera som bola riadne som znicena 😉 hihi no sa čuduješ keď tam poskakujete 😀

malemimi
8. feb 2011

@nivejka ..hihi...ty máš s tým cikaním problém
my sme tiež prišli pred 20min.domov---nohy ma bolia ako koňa
.................no lebo ja sa musím vždy doobeda nalievať a potom sa neviem došťať 😀 😀 😀 😝 😝 😝
by som si mala kúpiť tie sáčky na pipinu čo sa dávajú deťom čo ste teraz spomínali ...plienku ee to by bolo moc vidno 😀 😀
no inak aj mňa dnes nejak bolia nohy nechápem a to som včera bola dlhšie vonku a ešte aj za mmv v práci takže aj ďaleko .... 😀 a neboleli ma ...

nivejka
8. feb 2011

@malemimi .....to ti takto Sofinka spinká?--to je už ako veľka slečna--my musíme spať--každú 1 1/2,lebo inak je strašne zlá a potom už nevie zaspať--inak to vykrikovanie,čo robí moja malá je vtedy,ked chce spať......
tak si sa pekne poprechádzala--ja som našu dedinu prešla 3x--hrúúúza 😒

nivejka
8. feb 2011

@malemimi inak dnes musím povedať,že malá sa doslova teší cicke 😀 --až sa trasie za ňou--no som zvedavá zase dokedy 😨

malemimi
8. feb 2011

@nivejka haha sranda ...Sofinka ešte hajinká len ju chodím kontrolovať 😀
no moja malá má červené malé očka a žmolí si ich alebo tiež trochu vymýšľa že kňučká tak to viem že ideme haji 😉
haha sranda 😀 😀
haha bohvie čo má za obdobie ...

zucha
8. feb 2011

@emily327 ja mam cameleon. Je to v podstate to iste, len novsie. Pre mna je to naj kocik na svete. Ma ho uz moje tretie dieta a stale je uplne ako novy. Lahky, spratny. Dokonca ani golfac som nekupovala, lebo tento kocik ma 9kg. Takze vahou tak isto, ako golface. Vanicku aj sportiak dokazem dat do oboch smerov. Ak chces dieta uspat hojdanim, nenatriasat a nerozhegavas cely kocik, ale len jednym prstom kolises vanicku. Farebne absolutne variabilny, mam 8 striesok 😅 Bola som trosku maniak. U mna troste totalna jednicka. Aj do snehu, piesku, kamenisteho terenu a pritom lahucky, ziadna ozruta. Kamoska ho nosila v kufry Fiatky 500. K tomu niet co dodat 🙂

malemimi
8. feb 2011

holky je zlý tlak malá mi stále spí... ☹ mi aj chýba 😉

emily327
8. feb 2011

@ziza55 zlatinko, tato ponuka je super, za dobru cenu aj vanicka aj sportova verzia a hlavne my chceme urcite este jedno babo, tak sa zide 🙂 a uz som sa rozhodla,ze bugaboo pojdem pozriet a ak bude v dobrom stave, tak ho urcite kupim 😉 Dakujem cmuk
Inak vanicku planujem pouzivat tak do maja minimalne, takze este ju vyuzijem aj pri Sonicke 🙂

@zucha dakujem aj ja som sa rozhodla pre bugaboo, su to fakt lahke a dobre kociariky. A mam este otazocku: Ked je dietatko v sportovej verzii, nevadi,ked spinka,ze ma nozicky vo zvysenej polohe??? Aku mas s tym skusenost ty? Inak ta obmena je super,ze mozes mat viac striesok a tak akoby viac kociarikov 🙂 Asi si potom aj ja nejaky kupim na omnenu 🙂

tanija133
8. feb 2011

@cukruska1920 Je to celkom dobra vec ten spaci vak, a muz tomu nerozumie... Som to predtym poslala sebe..Boooze

jana_toky
8. feb 2011

@tanija133
ty byvas tusim pri Mileticke. Zdravotnicke potreby spolu s lekarnou, ktore su v Rozadole, to mas kusok 😀 . 0,21 EUR

jana_toky
8. feb 2011

@malemimi
Nepouzivaj kerasal. Je to strasne agresivne, aj my sme mali a nepomohlo. Kozna povedala, ze ho nesmieme a predpisala nam nieco ine. Ale zabrala nam aj Bioderma ABC Derm baby squam. 😠

jana_toky
8. feb 2011

baby, dnes mi hrozne tresti v hlave. Som na rosipanie a este nas caka jedna navsteva - svokor, bleeee 😝 . Cely den tu maluju tie chodby a neda sa to dychat, bojim sa aj o maleho. Vela vetram, ale moc to nepomaha. ☹

tanija133
8. feb 2011

@jana_toky Super, byvam na Jegeho, a Rozadol mam kusocek, zajtra pojdem kupit, dakujem...A uz si odobrala ten moc a aj zaniesla?

me
8. feb 2011

@ziza55
@jana_toky baby a kolko tých cukríkov denne mám zjesť? 😀 😀 😀 😀 😀 , celý balík alebo len pár, dnes mi bol mm kúpiť v lidli 😀 😀 😀

tanija133
8. feb 2011

Dievcatka, dnes som sa odvazila odvazit sa a stalo sa necakane... 😀 Mam o kilo menej, super!!!! tak uz mam LEN 9 kg navyse..... 😝 A vazila som aj drobca tak mi to vychadza na 8 kg a to nemame este ani 4 mesiace....Boze, to bude teda chlapina.... 😉

tanija133
8. feb 2011

@emily327 Kolko ta vyjde ten Bugaboo?

ziza55
8. feb 2011

babyyyy tak po dnesnom ockovani hruuuza maly vkuse reve a reve..museli sme ist dole po kocik do kocikarne a kocikovat,,hruuuza..teplotu zatim nemaaaaaa..ale uvazujem o tom dotykovom teplomery...lebo zmerat teplotu ked vresti alebo spi...hm
@emily327 kde si kupila ten teplomer dotykovy moja?hod nejaky link...dikes

ziza55
8. feb 2011

@me spapaj kolko ti chutiiiiiiiiiiiiii 😅

emily327
8. feb 2011

@ziza55 tak tento mame my, aj od tejto firmy a kupovany v HEJ. a dokonca za takuto istu cenu 😉 Co je velmi dobra cena. http://www.hej.sk/baby/obchod/1148554/teplomery...

emily327
8. feb 2011

@tanija133 predava ho ta baba za 200 euro.

tanija133
8. feb 2011

@emily327 Tak to musis kupit, ked bude zachovaly... 🙂 Novy stoji cca 1000 E