icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
8. feb 2011

@tanija133 ved to,ze super cena za to co ponuka, ze vraj je v dobrom stave iba je poskriabana konstrukcia, tak to az tak nevadi 🙂 Ideme ho v nedelu pozriet, tak dam vediet. Ale dobra ponuka.ze?

nivejka
8. feb 2011

@malemimi ....moja--fakt je nejaký divný tlak celý deň--mne sa malá nejako nezdala okolo 4.tej ked sa zobudila...namerala som jej teplotu v ritke 38,5C--ty kokso z čoho????...a očičká má ako opuchnuté,také unavené stále červené.....inak ako sa to odráta v riťule? -0,5C ?....ja tomu digi teplomeru neverím,ale tiež mi ukázalo na čelíčku 38C...
bože niečo je 100% vo vzduchu a ja mám ísť z malou zajtra na skúšku z nemčiny ☹ ☹
dala som jej Nurofen a už jej po 2hod klesla v ritke na 38C...babo rad!!!!!!

tanija133
8. feb 2011

@emily327 Fakt neuveritelna cena , len aby bol v pouzitelnom stave, jasne daj vediet potom ako vyzera a ci si ho kupila... 😉

ziza55
8. feb 2011

@emily327 dakujem..asi je to fakt dobra vec...vsak?inak ten kocik..fakt super cena..kedy ho idete mrknut?a kolko ho pouzivala?potom napis aky bol. 🙂

ziza55
8. feb 2011

@tanija133
@emily327 no som zvedava v akom bude stave..lebo niekedy ti ludia popisu..ked som bola tehu chcela som kupit prebal.pultik..pisala ze v super stave ako novy,,,trepala som sa do malaciek a skoro som odpadla...osuchany roztrhany...som sa jej pytala ci toto je ako nove? no hruuuza a mam vela takych skusenosti...tak som zvedavaaaaaaaa

ziza55
8. feb 2011

@nivejka drzim palce na skusku zajtra anech mate pokojnu noc...asi na lilinku nieco lezie ☹ ...inak myslis ze ten teplomer do ritky je presnejsi ako ten celovy?

malemimi
8. feb 2011

@jana_toky aha oki snáď si to zapamätám 😀
no dnes bol nízky tlak to s toho....
hmm už aby to skončilo...

@ziza55 juu chúďatko malunké ☹

malemimi
8. feb 2011

@nivejka juu no ja mám doma ešte našťastie aj ortuťoví tak som jej aj raz tým merala nejak neverím tým digitálnym verím tým ortuťovým...
hmm a ako jej je teraz?
na zajtra držím palce a nech je malá fit!

zucha
8. feb 2011

@emily327 aj ja som sa tej sportovej casti obavala, ale vobec to nevadi, prave naopak. Uvidis, ked mala bude mat tak cca 6-12 mesiacov. Nohy si bude vsade vykladat a tak spat. Proste detom sa tak spi lepsie. A ak si vsimnes, dnes uz skoro vsetky kociky robia take sportove casti. 😉

ziza55
8. feb 2011

@malemimi a kde jej merias pod pazou alebo v ritke?

mona777
8. feb 2011

@emily327 čítala som že kupuješ kočík - ten bugaboo je naj kočík - pozri: http://www.nasarodina.sk/article.php?sid=1187 😵

ziza55
8. feb 2011

@jana_toky jani nam ten kerasal predpisala dnes doktorka..a preco sa nesmie?skusala som mu to vycesat a asi o 20percent je to lepsie...treba to potom aj umyt?napis mi prosim postup jani..diiikes

emily327
8. feb 2011

@nivejka fuuha zlatino, to mi je luto, dufam,ze to prejde. Je chripkove obdobie, tak treba davat pozor, ja s malou nikam nechodim, ziadne uzavrete miestnosti s ludmi. Dufam,ze to malej prejde a do rana bude fit. Drzim palce zajtra na skusku cmuk 😉

emily327
8. feb 2011

@tanija133 jasne, dam vediet, v nedelu hned napisem.....

@ziza55 ideme ho pozriet v nedelu doobeda, Aj ja som zvedava, ze v akom bude stave. Ona je uz 2 majitel, prvy bola nejaka americanka co sa chcela zbavit kociarika, lebo mala vela batoziny, ked odchadzala zo Slovenska a ona viac pouzivala sportovu cast. Takze vanicka by mala byt zachovala. No uvidim, radsej nedufam, lebo som moc nazhavena,ze ho chcem a ako vzdy budem sklamana. Tak uvidim, hlavne dufam,ze mi to nikto nevyfukne ako prvy ☹

@zucha aha super, vdaka za info. Je to fakt super cena a ak fakt bude zachovaly a v dobrom stave tak budem rada,ze vyriesim konecne problem s kupou kociarika. A hlavne je super to,ze vsetko sa da oprat a nahradne poskodene diely ako madlo napr. alebo koleso sa daju kupit cez ebay, uz som sondovala 😀 Ale dobre na tom zarabaju.... No ved uvidim, nechcem kricat hop kym nepreskocim 😀 A s tymi kociarikmi mas pravdu, vsetky sa uz takto robia. Dokonca mi susedka co ho ma vravela,ze nejaka studia dokazala,ze v takej polohe je dietatku dobre na brusko 🙂

emily327
8. feb 2011

@mona777 dakujem moja za link, dobre vediet, som rada,ze som sa rozhodla pre ako tak spravny kociarik pre malu. Ak to fakt vyjde, tak to bude super kupa. Drzte mi palce. V nedelu dam vediet.
Pisala mi akurat ta baba,ze ona ho viac menej dostala ( lebo zan zaplatila malo) a preto je taka nizka cena,ze ma len fakt poskriabanu konstrukciu a na nakupnom kosiku natrhnuty suchy zips, ale to je fakt taka malickost,ze aj keby sa to nedalo spravit, tak mi to nebude vadit. A je skvele,ze sa da vsetko skoro na tom kociariku oprat, tak aspon si to operiem a budem mat pocit,ze je cisty 🙂 Jaj som taka nazhavena, dufam,ze to vyjde a ja konecne budem spokojna a moje krize mi budu vdacne. Planujem aj tak malinku mat v hlbokej vanicke aspon do 7 mesiaca ked s nou budem chodit von aby si pospinkala pohodlne. Nepatrim k modernym maminam co hned ako sa otepli strcia este ani nie sediace dieta do sportovej casti.... Dnes som zopar takych stretla...

tanija133
8. feb 2011

@malemimi Tu je take jendorazove plavanie v Petrzalke www.reocentrum.sk kamaratka mi to poradila, asi to tam pojdem vyskusat, predtym ,nez zacnem chodit na babyplavanie, vstup 5 E, a cvici sa s instruktorkami.... 😉

tanija133
8. feb 2011

@nivejka Chudatko Lilinka, nech Vam to prejde... ☹

tanija133
8. feb 2011

@ziza55 Ako Patko po ockovani? Est eplacka? ma teplotu?

tanija133
8. feb 2011

@emily327 No ale su aj dalsie dovody, preco maminy daju 6 mesacne deti do sportiaka....napr. Moj krpec v hlbokom iba spi, a ked je uz hore tak protestuje, nechce tam byt, musi vsetko vidiet, a ked uz ako tak v 6 -7 mesiaci bude sediet, tak v sportiaku bude aj vidiet, a bude to pre neho zabavnejsie spoznavat svet..... 😉 Ale na spanie je hlboky super....A ten moj 8 kg macko sa tam zachvilu za take 2 mesiace uz ani nezmesti asi a to mam velku vanicku... 😉

mona777
8. feb 2011

@ziza55 aj my sme dnes boli na očkovanie - to druhé - ale zatial je v pohode-uvidíme zajtra

ziza55
8. feb 2011

@tanija133 moja uz spinka..plakal dost poobede..potom navecer uz v pohode..teplotu vobec nemal ani nema 🙂

ziza55
8. feb 2011

@mona777 vy ste tiez dostali iba do jednej nozky pred 2tyzdnami a dnes do druhej nozky?to sme tu asi jedine.. 🙂

mona777
8. feb 2011

@ziza55 pred týždnom do jednej nožky - mna sa doktorka spýtala či to tak chcem alebo naraz - povedala som že nie naraz - a myslím si že som spravila dobre - je to menšia zátaž na také malé babo. Bolo tom iné babo čo ho pichali do oboch nožičiek - chúdatko tak zvresklo až mi slzy vypadli - som sa ich pýtala prečo to neurobili na dvakrát - vraj nech to ma za sebou - no chudácik malinký mal úplne krvavé očičká - to bol chlapček.
A vy ste už OK?

lenkaoravcova
8. feb 2011

@emily327 Emily ja mam doma pliko P3 povodne to bol prvy kocik pre starsieho syna neskor sme dokupili maxi cosi, a to najma preto ze do snehu teda nie je s tymi kolieskami ani do terenu ale to asi ani bugaboo, je fajn ale tak na prechadzku po meste, aj ked je zase priestranny, bugaboo sice nemam ale ma ho kamoska velmi si ho chvali len mne sa moc nepaci ako sa pouziva ta sportova cast, nie je az taka velka

lenkaoravcova
8. feb 2011

@nivejka co sa tyka toho peg perega vajca mas uplnu pravdu ja som v nom maleho nosila pol roka a potom predala, aj vanicku som predala a zostal mi len sportak, ten pouzivam eprilezitostne ked si ho nasi beru na vikend a ja mam druhy a na dovolenku lebo je spratnejsi

lenkaoravcova
8. feb 2011

@emily327 no moja skusenost prveho syna som mala v hlbokom peg peregu 3 mesiace potom bol v sporotvom kedze bolo leto a bol velmi zvedavi nemala som ho na lezato uplne iba ked spal, inka v tej polo lezatej polohe a v 4,5 mesiaci mi uz sedel tkaze nebolo o com. A mladsi je este v hlbokom lebo je zima ale urcite ked sa otepli uz koncom marca najneskor k 1. aprilu ide do sportaku, polrocne dieta nebude bavit lezat v rovine a nic nevidiet, oni uz tolko neprespia vonku ako teraz, budu zvedavi na kazdy vnem 🙂

lenkaoravcova
8. feb 2011

@sofia2008 no neo nato je fakt komplet plastovy moja kamoska ho ma tak porpti nemu je peg perego fakt klasa

lenkaoravcova
8. feb 2011

@ziza55 vsetkoooo najlepsieee aj od nas 🙂

ziza55
9. feb 2011

@mona777 hej...to prve ockovanie ani neviem ze bol pichany...ani nebol nepokojny doma...uplne super..a toto druhe...no poobede strasne vrieskal..asi ho to bolelo...a potom uz super..je pravda ze sme boli v noci viackrat hore..ale nic tragicke..a teplotu vobec nemal..ani raz 🙂

ziza55
9. feb 2011

dakujeeeeem baby este raz vsetkym gratulantkam.. 😉