Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55
@emily327
@malemimi
@tanija133
dakujem baby.....teraz som malej merala teplotu v ritke a má 39,3C...Nurofen mi vôbec nechce--len ju napína z toho a snažila som sa jej ho dať všelijako ☹ ......staršiu dcéru som vyslala do lekárne kúpiť čípky-snad budú mať..nejde ani do školy--pre istotu-nech ju mám pri sebe......a Lili bsolútne netuším z čoho to má--len vysokú teplotku má a to je všetko....takže dám čípok a letím s ňou k doktorke.....
@malemimi iba tak...aby som vedela ked bude mat maly teplotu...chichi...ja meriam iba s tym dudlikom teplomerovym..viem ze je to nepresne...ale zatial teplotu nemal..tak som to nemusela riesit...a mam len obycajny teplomer a ked budem chciet merat v ritke...treba asi ten s tou makkou spickou?ci?alebo mas tiez len obyc a merias s tym?
@nivejka ahojky moja , no mne dr vravela že začina chripkové obdobie ale vraj najprv to ide na hlasivky , kašel a horučky tak som sa aj ja bála ked malá nemala hlas ale to bolo s očkovania, teraz škrieka,ale tebe staršia mohla doniesť zo školy, ono tam je inkubačná doba tak možno to preliezlo hned na malu a staršia ti bude chorá o týžden. ale čipky by ti mali pomoct. aj ked to bude paralen čo sa dáva len od 7 mesiacov ale daj malej mi to pomohlo, ked tak polovicu, držím palceky. ale može to byt aj zubkami ak vela slintala tak sa možu drať už!! papa moja cmuk mojej kráske Lillinke
@nivejka cicka a ked jej neklasne tak namoč velku osušku a zabal ju do nej, najprv bude plakať ale potom by mohla zaspať, mne to malý urobil ked mal 4 mesiave a pri 40tke a spal 3 hodiny a ked sa zobudil tak s usmevom a bez horučky, to mi mama poradila lebo je sestra a pomohlo, ja si myslim že to budu zúbky a ked ju budeš náhodou baliť tak riadne ako do deky novorodenca aj hlavičku
@nivejka juuuj no to je dost vysoka takto rano, snad nic vazne, je chripkova epidemia aj moj starsi syn je chory tak napis potom ako ste dopadli
caute baby vcera som vam ani nestihla napisat...........bola som u zubarky, zub ma boli este aj dnes .....ale este som neskoncila este nejake 2 kazy ci kolko..........boze uz nech mam na poriadku tie zuby katastrofa co ten porod urobi .....do porodu ani jeden kaz a teraz ale 4 :o(
dakujem baby za povzbudenie 🙂
kúpila som paralen čípky 100--že môžem dať aj celý--už som jej dala a už jej niečo klesla teplotka...
- inak nekašle,nekýcha--nemá nádchu proste nič....kúpila som nejaký gél na zúbky a doma so zistila,že je to hovadina--na infekciu--musím to ešte vrátiť do lekárne--nech mi dá to čo treba--koza tiež mi mohla povedať....pôjdeme k dr.len malej musí ešte málinko klesnúť teplotka--ved to máme 20min.autom 😒
@tanija133 ved jasne, len uz som fakt videla vcera male 4 mesacne deticky v sportovom kociari. No to mi pride fakt velmi skoro a hlavne je februar a to dieta nemalo ziaden vyhlad, kedze bolo prikryte strieskou tak,ze som ju ani nevidela. Nepochopila som aky to malo vyznam, ale ved je to kazdeho osobna vec. Ako pises, dieta uz chce ked sedi vidiet a urcite je lepsie ked je v sportovom a moze pozerat, ale spinkat je urcite pohodlnejsie v hlbokom 😉
@lenkaoravcova no ja som vcera mala bugaboo v ruke a je pravda,ze sa s nim manevruje super lahko. A ja budem na prechadzky s malou chodit iba po chodnikoch, ale bugaboo ma 2 velke kolesa, co je ok aj na nerovny teren. No ved uvidim, ci z tej kupi nieco bude. Ale ten pliko P3 som uz zrusila,ze sa nan nejdem pozriet. Tak toto je zatial aktualne ten bugaboo a v nedelu uvidim. Dakujem za info 😉
@lenkaoravcova ved ano ja nevravim,ze malu budem mat v hlbokej vanicke dlho. Ale ako som pisala vyssie, je zima a nevidim vyznam davat 4 mesacne babo do sportovej casti, hlavne ked mala mi vo vanicke na prechadzke spinka 4 hodiny 😉 Takze preto som to napisala a je jasne,ze kazde dieta je ine. Uvidim kedy moja mala zacne sediet a podla toho ju dam so sportiaku. A ozaj vanicka, kde sa da polohovat chrbatik takto sa neda pouzivat nejaku dobu, aby dietatko videlo? Ci je lepsie sportovy? No ale podmienka pri sportovom je urcite aby dietatko samostatne na 100% sedelo, ze?
@emily327 no ved uvidis aka je ta vanicka dlha..aby tam sonicka mala dostatok miesta a citila sa pohodlne..lebo niektore vanicky su male uzke...a dietatko sa tam dava doslova obuvakom...urcite je v tomto pripade pouzit sportak radsej ako keby tam malo byt dietatko natlacene 🙂..kamoska ma 4mesacnu dcerku a vravela ze sa jej uz mala nezmesti do vanicky...preto musi byt v sportiaku
baby vy tu spominate kočiky mne sa páči tento ale nekupim ho lebo mám kompináciu a to mi na dedine stačí a väčšinou som na aute s maličkou http://deti.bazos.sk/inzerat/6605787/terra-3-av...

@tanija133 tani iba poobede to bolo hrozne snim..ale ked dostal obklad..sa ukludnil...ale som v kazdom pripade rada ze to mame za sebou 🙂