icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
9. feb 2011

tak moja bolest hlavy prerastla do horucky ☹ . Vecer 39, potom som dala vlaznu sprchu paralen a o dve hodky 38, este jeden paralen a ked sa maly zobudil na papanie, uz som teplotu nemala. Dnes 37, tak dufam, ze to uz nestupne 😖

jana_toky
9. feb 2011

na prsniku mam take cervene flaky, neviete co to moze byt? Nemali ste to niektora baby?
Trochu ma aj boli - mliekovod citim smerom k podpazusiu ☹

malemimi
9. feb 2011

@ziza55 no inak aj tie diodove teda tie teplomery na celo by som tom neverila lebo kamarát mal tiež také len s t´ým meral iné ale skúšali si tiež pokožku a meralo to úplne inak ...radšej by som si zistila či je to certifikované teda schválené doktormi....
mam digitálny s tým mäkkým ale aj klasicky ortuťový mám

@hirunka hmm to poteší...
@nivejka inak že v tom géli je veľa chemikálii že je najlepší čajovníkový olej ale nie barz jaký musí byť kvalitný značka napr.. NOBILIS TILIA ale nesmie sa to každý deň ale tak každé 3 dni....

@yvett14 to je pekný kočík....
to je pekné

malemimi
9. feb 2011

@jana_toky juu tak rýchle uzdravenie Jani...
nebudeš mať zápal?

ziza55
9. feb 2011

@jana_toky my to mame len na vrchu hlavicky ako zacinaju vlasky..a co vam zabralo jani?

emily327
9. feb 2011

@jana_toky fuuha,ze by aj ty chripka? Je to fakt na kazdom rohu. Ja dufam,ze nas to obide. Nechodim nikam s malou len von... Tak nech ti to rychlo prejde a neprepukne v horsie 😉 cmuk

@ziza55 @vejinka hm no tak potom ja uz neviem,ze ako to je. Ja mam velku vanicku mala ma este miesto ale ked vyberiem fusak a deku, tak este sa tam dlho zmesti 🙂 Tak to potom som mala zlu predstavu o sportovom kociariku. Lebo vela tychto modernych nie je polohovatelnych ako napr. Quinny zapp atd....

@yvett14 nadherne to je chorvatska stranka? Dnes je vela nadhernych veci a praktickych pre deticky 🙂

ziza55
9. feb 2011

@yvett14 moja neblazni..ved zbankrotujem 😀 ..ma takto navnadit..chi..ten stan na leto je super..kolko to vyjde na eura?

vejinka
9. feb 2011

@jana_toky tiez som to mala cervene horuce a bolelo to ako keby mi tam ihly pichali.davaj si studene obklady a casto prikladaj drobca radsej neodsavaj mozes si to zhorsit ako ja.ak zajtra bude teplota rychlo dokimu da ti antibiotika kojit dalej.

cukruska1920
9. feb 2011

@repi jemu to preslo asi za tyzden ako som mu to davala...ale on nemal reflux len po papani mu troska vygrclo...

vejinka
9. feb 2011

@emily327 ak sa ti tam mala este vojde nechaj ju tam kym jej vanicka nebude mala pripadne kym sa z nej nebude pokusat vyskocit.ale zasa na druhej strane ak ti je tento kocik tazky su aj 6-8 kilove skladne kociky golfky a netrapila by som sa s vanickou.rozhodnutie je na tebe.na trhu su rozne golface ktore mozes kludne pouzivat od narodenia.mne sa vilko vo fusaku uz vo vanicke tlaci ale pockam este lebo zatial mi v kociku neplace a zaspi hned.

malemimi
9. feb 2011

@ziza55 no ved oto ide ako zdrať matky na materskej čo najviac....lebo všetko je pekne všetko sa hodí tak nekúp to ...a im to vyhovuje

emily327
9. feb 2011

@vejinka zlatinko ved ten bugaboo co chcem kupit s vanickou vazi 9kg 🙂 Co je super. Ak to vyjde, tak urcite malu tam budem mat pokial sa zmesti a hlavne ona rada v kociariku zatial spinka vonku. Ved to asi sama uvidim,ze co to dietatko chce, ci sa mu vo vanicke paci alebo nie a ak uz nie, tak vymenim za sportovy 😉 Len to som uz pisala skor,ze tie polohovatelne a lahke golface, su dost drahe ☹

emily327
9. feb 2011

@malemimi @ziza55 tak ale baby, zase nemozme kupit vsetko co vidime 😀 😀 A co mam povedat ja? Ja uz od 22.1. som nemam ani cent ☹

vejinka
9. feb 2011

@emily327 9 kil je super hmotnost.uz ho len ist omrknut

cukruska1920
9. feb 2011

baby co mate monitor dychu ako to budete riesit ked sa vam drobci budu posuvat po postielke?? lebo rozmyslam nad tym ze ked sa prsunie mimo podlozky tak to zacne pipat... a ta je dost mala tak ako to budete riesit?

ziza55
9. feb 2011

@emily327 ved to..ale zas mi mame nizsiu matersku..pocas 6-7mesiacov a ty si mala vyssiu ale kratsie...tak sme na tom asi tak na rovnako...vsetko ma svoje plus aj minus..achjaj

mona777
9. feb 2011

@ziza55 no to isté - prvé očkovanie OK a druhé bolo ok do noci - nad ránom som mu merala teplotu - úplne horel. Mal 38,3 tak som mu dala panadol - už je to lepšie ale je taký bledý a otapený chúdatko

malemimi
9. feb 2011

@emily327 ja mám 13 € 😀 😀 takže tiež žiadna sláva

mona777
9. feb 2011

@yvett14 to sú pekné doplnky pre bábo 🙂

mona777
9. feb 2011

@emily327 prečo mas vyššiu materskú -čítam to tu ale nechápem tomu - že kratšie ale vyššiu. Materská sa počíta z platu alebo dostávaš z anglicka materskú - tak to by bola vyššia - mam kamošku čo dostávala materskú z írska pred rokom skoro som odpadla z tej sumy okolo 1500 EUR!

tanija133
9. feb 2011

@cukruska1920 Ked este maly spaval v postielke, tak ta podlozka mala zaber na celu postielku. U mna to tak fungovalo, mam na postielke aj prebalovaci pult, a aj ked bol na pulte, tak ani vtedy nepipal, az ked ta podlozka necitila ziadny pohyb ,t.j, ked vobec nebol v postielke, ani na postielke, az vtedy pipal...Takze aj keby putoval po postielke, ten matrac sa hybe,a zaroven to vie aj ta podlozka... 😉

emily327
9. feb 2011

@vejinka hej hej ideme v nedelu, drz palce 😉 inak vyzera takto :
http://www.bugaboo.com/product?name=bugaboo-frog
je tam aj video 🙂

tanija133
9. feb 2011

@emily327 No ale ako si pisala , zariadila si cely byt z materskej...Keby si nezariadovala, mala by si aj na dalsieho pol roka peniazky..... 😉 Tvoja bola aj tak ovela vyssia dokopy aj ked kratsia, ako ta nasa 6 mesacna materska 😉 Takze milacik , nestazuj sa.... 😉

tanija133
9. feb 2011

@mona777
@ziza55 Na to druhe ockovanie, poprosim nasu lekarku, ci by mu to nedala tiez na dva krat, zasa to nechcem absovlovat ten hrozny plac.... ☹

tanija133
9. feb 2011

@ziza55 @yvett14 Tie stany su krasne , ale aj u nas v obchodoch budu mat take stany na leto, zizi, tak nenakupuj stany az z Bulharska 😉

ziza55
9. feb 2011

@tanija133 haha..dobre nebudem moja 😉 ..a ano chapem...po takej skusenosti by som jej aj ja povedala nech to nedava mysiacikovi naraz

hirunka
9. feb 2011

@emily327 no neviem ci tie mini kolecka budu dobre

jana_toky
9. feb 2011

@vejinka
nemam uplne cervene prso, len par flakov cervenych. Boli to skor ako keby to bolo udrete, nie pichanie, ako si mala ty.
Teplota aktualne len 36,9, tak snad ok, ale davam obklady.
Maleho prikladam, aj tak s odsavackou nic neurobim-par kvapiek, pre mna je jedina dobra odsavacka Adamko 🙂.
A tie antibiotika ti dal gyndos?

jana_toky
9. feb 2011

@malemimi
juj, snad zapal nie, bojim, bojim 😖

jana_toky
9. feb 2011

@ziza55 Zuzka, nam zabrral kremik od Bioderma: ABC Derm Babysquam. Vyskusaj, aj kozna ho odporucala.
Inak ten kerasal sa pouziva dost casto na zhrubnutu kozu na patach, takze to hovori za vsetko 😖