Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 hovoris mi z duse, moja mala posledne dva dni stale len placka, mrnci, v lehatku nechce lezat, tak sa tam nadhadzuje, ze mam pocit, ze chce z neho vyskocit... ked ju dam do postielky, chvilu je dobre a za chvilu zasa plac. nevedela som co s nou, na rukach sa jej samozrejme paci, ale uz ani to nezaberalo, fakt neviem co sa s nou deje, vcera som uz bola fakt na nervy, vyskusala som vsetko a nezabralo nic, bola som zufala a aj som sa pri kojeni rozplakala ☹ a samozrejme sa mi to odrazilo hned na mlieku... dnes ho mam nejak menej a pri kojeni jej nestacil jeden prsnik, ale vyprazdnila uplne oba... tak sa len modlim, aby mliecko vydrzalo a rozbehlo sa naplno opät 😲
Z toho len vyplyva, ze nestresovat a vydrzat!!! 😉 a hlavne si verit, ze sme tie najlepsie mamy na svete, ake si nase dieta mohlo predstavit 😵
@cukruska1920 to nezacne pipat ked sa maly posunie mimo tu podlozku, je toi tak spravene, ze to staci na celu postielku, skus napriklad maleho vybrat z postielky a poloz si ty ruky na postielku kdekolvek a uvidis ze pipat to nebude, to nemusi byt priamo pod dietatom ja mam tie dve podlozky tak hala bala pod matracom a maly si cestuje ako sa mu chce, takze sa nemusis bat 🙂
@emily327 no o tej trpezlivosti pri dvoch by som vedela hovorit tiez ju nemam ☹ deti sa menia vsetko ich zaujima a Sonicka ocividne chce aby si sa jej venovala a mozno jej aj zubky idu tak je mrzuta a s tym sedom sa neboj ja mojho stale podkladam lebo iba tak ho to bavi a robila som to aj s prvym synom a vsetko je ok 🙂
baby ktore kojite....jedno kojenie davate z oboch prs alebo nastriedacku z jedneho a dalsie kojenie z druheho?..ja kojim vzdy z oboch kazde kojenie...neviem ci robim dobre alebo zle 😖
@jammka hm, tusim vsetky tie deticky maju nejake zle dni a plackaju ☹ . Ja som maleho dnes po kupani vazila a zistila, ze pribral za posledny tyzden len 55g ☹ . Odkedy ma tie kozne problemiky, je nesvoj a este ja som zacala mat problem s jednym prsom ☹ , ach jaj, to pada na mna vsetko 😠
@jana_toky antibiotiká mi nasadil neskoro, potom ma poslal na onkologiu - kde mi rozrezali prso - pričom ma mal poslat v Ružinove na polikliniku nemocničnú - tam rieša prsia žien ktoré koja - tam by ma neobli rezali. Pritom on sám je na poliklinike v Ružinove 🙄 Maleho mozes pri najhorsom zobrat zo sebou
@mona777 brrrr, to rezanie znelo hrozne, fnuk. To mi je luto.
Dufam, ze zajtra dopadnem v pohode. S malym to je zle, jedine kocikom a v tej poliklinike zasa nevyjdem schodmi ☹ . Ved mm to bude musiet nejako poriesit, nakojim pred odchodom a potom sa s nim dohodnem, ze ked bude rucat od hladu, tak ma pridu vyzdvihnut... , snad to bude ok 😖
@horalka777 mas pravdu 🙂 dakujem
@mona777 ja viem, je to mizeria tu na slovensku ☹ je to ubohe,ze zeny co pracovali dostanu fakt minimum materskej.... a o rodicovskom ani nehovorim :-/ jasne chapem,ze si opisovala svoju chybu, prepac som myslela,ze sme sa nepochopili 😀
@sofia2008 no som rada,ze nie som jedina, lebo niekedy si fakt pripadam nemozne ☹
@jana_toky Jani, zajdi na gyndu, za to nic nedas 😉 Aspon budes vediet,ze si ok.
@ziza55 ja by som tiez nesla na plavanie po ziadnom ockovani.. aby sa nahodou dietatko nechytilo nejaku infekciu a samozrejme telicko po ockovani, ked bojuje so zivymi virusmi v tele je nachylnejsie na chytenie bars coho.Preto ja vzdy po ockovani tyzden, neprijimame ziadne navstevy a ani s malou nechodime nikam....
@malemimi nohavicky akoze nohavice 😀 ano? Kalciova mast? no tu doma mam, tak skusim, dakujem 😉 tie zavraty mavas casto? Ci len dnes? najskor to bude nizky tlak 😉
@jammka jaj som rada,ze nie som jedina. Uz davnejsie som to tu chcela napisat, ale mala som pocit,ze som jedina..... No asi je to normalne... 😉
@lenkaoravcova aj mne sa zda,ze jej asi idu zubky, musim jej pozriet dasienka. ale je hrozne mrzuta a stale mnauci a nic ju nezaujima. Tak fakt neviem...
@ziza55 zlatinko vobec sa tym netrap - kojenim. Ja davam kedy ako, niekedy jej staci jedno prso niekedy si vytiahne obe. Je to individualne... A ja ani nekojim,ze raz jedno a raz druhe na striedacku. Davam jej ako kedy ak si spomeniem ktore bolo posledne tak jej dam to druhe. Ale vacsinou jej davam podla pocitu plnosti prska. 😉
Baby, ja uz na to kaslem, dnes som pozerala ten bugaboo ma ho susedka a ma neskutocne maly sedak na sportovej casti ☹ Dokonca sama mi povedala,ze jej mala tam nechce dlho sediet a ze spat uz vobec ked bola mala nechcela, lebo,ze jej to nebolo pohodlne. Susedky mi radia nekupovat tento kociarik,ze dietatko potrebuje priestor v sportovej casti, aby si mohlo aj nozky vylozit a hlavne ja chcem s malou travit vela casu von a na prechadzkach a nechcem kupit kociarik, v ktorom mi nebude chciet sediet ☹ Tak nakoniec nekupujem nic. Necham to tak, budem pouzivat kociarik, ktory mame a neskor ked mala bude mat cca rok jej kupim bugyy a basta. Uz to vzdavam, lebo som chcela kupit kociarik, ktory by bol lahky a hlavne aby ked budeme mat druhe babo, aby sme ho vyuzili a nakoniec to vzdavam, lebo fakt to asi nema vyznam nieco kupovat drahe 😢
@emily327 To ma mrzi, ale tiez si myslim ze bugaboo sportiak je maly,mojej kamaratky dcera tam vobec nechcela sediet a kupila je potom buginu Mac laren a tu miluje, je polohovatelna, lahucka, ma tam vela miesta babo aj na spinkanie....Bohuzial chces od kociarika aby bol lahky, kvalitny, polohovatelny, presuvacia rucka, no taketo kociky su vsetky drahsie...Ale ja si myslim ze to nase babo stoji za to aby malo kvalitne faro,a určite ani ty nechce mat ziadnu hrkotalku....Skus si pozriet tie golfky MAC Lareny maju ich v www.babymarket.sk , tie su kvalitne a nestoja az tak velmi...
A nezabudni este na to , rocne babo ti nebude chciet byt v hlbokom, no moze si tam sice sadnut, ale to vyzera tak vselijako ked babo sedi v hlbokom. Myslim si ze mala by si si kupit na jar ten golfac.... 😉
@emily327 alebo tu si o nich mozes precitat viac http://www.maclaren.sk
@tanija133 zlatinko dakujem za info, ale ja malu nemam v plane nechat az do roka v hlbokom 😀 my mame 3 kombinaciu a sportova verzia je super, polohovatelna do lahu, polohovatelne nozicky, da sa v smere a protismere nakliknut, vsetko super, len je tazka konstrukcia.Ale kaslem uz na to, ved ked uz nebude vanicka tak uz to nebude take zle 🙂
@tanija133 ano mame od nich pozicany ale 3 kombinaciu 🙂 Ved asi to necham tak, rozhodla som sa,ze radsej zainvestujeme do autosedacky, lebo to vajicko nam je este dobre, ale mam pocit,ze malej uz tam nie je vobec pohodlne a kedze planujeme dlhu cestu na vychod, tak asi bude lepsie, ked bude mala sediet v pohodlnejsej sedacke a za 2 mesiace ( planujeme ist na vychod v aprili na Velku Noc) uz bude taka velka,ze ju hadam budeme moct dat aj do sedacky v smere jazdy a to sa uz da polohovat na spanie, co by bolo super. 😉 Dakujem 😉

@mona777 moja stym sportdirectom si nerob starosti...ved kedy to dojde vtedy to dojde...tyzden horedole 🙂 ..ale si zlata