Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka no ale ona sa hniezdi strašne prehadzuje hlavou stále a tak zdvihne nohy a treskne s nimi o matrac a neviem prečo to robí... neplače len niekedy trochu knučka alebo čo to je a zaspí a brucho ju nebolí lebo to plačkáva ale to je málo kedy....
nie neodoberala , ty máš už odobrať a to pediatri chcú a načo ? a kedy sa to má?
@ziza55 urcite ano 🙂
@ziza55 mne sa zda ze ked nam ho ukazoval v predajni ze sa dal dat uplne do lahu, vsetky tie drhasie kociky sa daju dat do roviny tusim
holky neviete čo to môže byť to žlté čo vygrckala?
@malemimi ...neopisuješ náhodou moju malú?? 😀 ...tiež tak trieska nohami o matrac a vzadu má vlásky vyholené--tým neustálim točením hlavičky zo strany na stranu---ja ked ju chvíľku pozorujem--je mi blbo od žalúdka 😀 .....no a ja som myslela,že či nie je šiši s tou hlavičkou,ked tak hádže---a vidím,že niesme sami 😀 😀 😀 ...Sofi vitaj v klube... 😀
@malemimi ahoj, aj mňe malý tak spáva. 4 deň zaspávame tak, že ho dám do našej postele, lahnem si k nemu, dám ho na bok a oprem si ho o seba, tak s ním kivkám a pustím k tomu takúého morského koníka čo hrá uspávanky a malý za 5 - 10 min. zaspí. Potom ho prenesiem do postielky. A to sa okolo 00- 01 zobudí a tiež tak trepoce a neplače. Ja mám matrac podložený vankúčikom aby bol vyvýšený a to si vieš predstaviť ako to hrkoce keď sa tam tak miesi. 🙂 Uspím ho potom na rukách, lebo sám nezaspí a potom papá okolo 02:00 a niekedy ešte okolo 05:00, ale to uspávanie aj po papaní robím na rukách. On si pri tom grgne a zaspí a šup s ním do postielky. No a o 06:30 je hore. ☹ Žiadna sláva, ale snáď to bude lepšie.
@nivejka hah ja teraz jem!!! 😀
@miroslavazh haha no presne mne teraz pre istotu o 22tej kakáva tak si aj cucne a potom o 2 sa zobudí na papanie a tiež okolo 6:30 - 7mej sa zobudí a je hore.... 😀 😀
@lenkaoravcova
ty brdo, tak to je riadna fuska, radcej zatial balkon a drzim palce, nech to cim skor opravia.
Ozaj, ako sa vam plava? 🙂
Baby, tak som spat od doktora. Vyzera to, ze prsnik bud ok, ale pre istotu mi zobral mliecko na kultivaciu a napisal recept bez datumu, keby sa to opat zhorsilo a zvysila teplota nad 38, tak ich mam nasadit. Inak dnes uz teplota nic, aj zacervenanie zmizlo, len ma boli prso jak slak. Kojim z neho so slzami v ociach ☹ a maly z neho papa max. 7 min. Ale snad to bude dobre.
Rano sa Adamko napraskal 20 min, akoby vedel, ze musi vydrzat a zatial bol s MM, do dvoch hodiniek som to zvladla spat. 😉
Dik vsetkym za drzanie palcekov 😉
@nivejka
aj mne Adamko lepsie spinkava od kedy ma tie kozne problemiky. Normalne cez den kazde 2,5 hodku zalomi aspon na pol hodku 😉 . Ale vecer je to super, okolo siedmej niekedy osmej uz spinka a to staci, aby som bola pri postielke a drzala ho za ruku. Posledny mesiac som uspavala na rukach len raz 😀 . Tak aspon toto uz mame zmaknute 🙂
@jana_toky no tak snáď t bude ok 😀
super mimi že to takto vycítil 🙂
hmm ale mňa nič nebolí....ale to len teraz ráno ...možno sú prepitý 😉
bože kto tu má dve deti nech nám povie čo ešte máme čakať vidíte že to všetky teda väčšinu detí robí to sú nejaké tie prechody vývinu....
@mona777 keby ju pošle na UZV tak stratí mlieko teda mohla by či to iba keď sa robí RTG?
@lenkaoravcova no hrôza, že vám ten výťah nejde a vonku je tak krásne škoda neísť, ale tiež si to neviem predstaviť 😉
nech vám to rýchlo opravia.
...........moja mama takto fungovala, my sme bývali na 4 poschodí bez výťahu a medzi mnou a bratom je len 13mes. rozdiel, ale neviem si to predstaviť 😝 . Ja bývam na 2 poschodí a teda riadne sa zapotím kým vyberiem kočík, potom bežím po malého a späť vynesiem malého a bežím schovať kočiar do pivnice 😝
@jana_toky inak aby si vedela - ultrazvuk lieči zapálené prsia 🙂 🙂 to viem od lekárky ktorá je zároven laktačná a robí školenia pre lekárov - gyndošov 🙂 http://sites.google.com/site/vasamamila/Home/po...
@nivejka @malemimi ...aj ja sa pridávam do klubu rybička na suchu 😀 aj náš krpec sa tak hádže a vzadu má plešinku čo tak krúti hlavičkou, ale bo sa prehýba akoby chcel spraviť mostík niekedy mám nervy, aby si náhodu neublížil.
Dievčatá už sa vám všetkým vedia detičky pretočiť, lebo náš to ešte nedokáže. 😖

@malemimi ....jééjda to aj malá sa odkopáva--neznáša ten paplonik na sebe--za posledných pár dní to preháňa 😀
večer som jej dala spací vak---ja mám také niečo staršie--je to ako košieľka predlžená--no aj odtiaľ si nožičku dokázala vykopať..