Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Bambulky a dávate tie potvrdenia zo životnej poistky a s DDs čo chodia do danového?? lebo ja životnu poistku nezrušim a ani DDs tak či to mám dať alebo nie?? ved aj tam potom pridu bubáky, a ked ju nezrušim tak mi dobre padne nie??
Zienky moje dobre ranko, potrebujem poradit. Malinka ma tie uska jedno uz ako tak ok, to co vcera malinko krvacalo a dnes druhe ale velmi to ma nahnisane a ked som jej to ocistila liehom, tak chuda strasne place, stipe ju to ☹ Nechtiac si do toho buchla hrackou a zacalo jej to krvacat ☹ To su tie nastrelene nausnicky, nase jej mame dat az po mesiaci ked pojdeme do poradne. ale ked si predstavim,ze lekar ma spinave prsty ked tam chodime a bude jej ich vymienat alebo sestricka co je hrozne necitliva, tak mi je z toho zle. Najradsej by som jej to vymenila hoci za hrozneho placu ja a bolo by. Len lekar mi vravel,ze sa zle davaju tieto nastrelene dole, tak neviem ci to mam risknut. A hlavne ci ich mozem dat dole ked to ma zapalene, lebo mam pocit ze tie nausnicky robia ten zapal,ze jej to nerobi dobre na tom usku ☹ Poradte prosim lebo si uz zacinam vycitat,ze som jej tie uska dala nastrelit ☹ ☹ 😢 😢
baby ja má tiež otras dni, nervózna stres, až sa bojím o mliečko, ja proste niekedy nestíham nezvládam dve deti, domácnosť, no niekedy som fakt grogy, a potom som nervózna jak fras 😠 😠 😠
@emily327 najprv jej to skús potierať a vyliečiť, lebo keď dáš dole v momente jej to zaraste a budete musieť odznova, ak to nebude prechádzať tak až potom, možno tak reaguje na tú naušnicu
@emily327 nelutuj moja mne každy vravel že nastreliť je lepšie len my máme malé laloky musim čakať, -- ked sa bojiš lekára a sestri tak chod na kozmetiku a tam ti to urobia, u nás kozmetička nastreluje detom a má to tam sterilné, myslim si že má väčší strach s hygieny ako lekár. a to si kupovala ty naušničky alebo ti ich dal lekár??mrzí ma že maličká ma takéto bolačky.
@jana_toky krásny úsmev, je na zjedenie, jani ja som to mala tak pri prvom, že som cítila slabučkú bolesť, tak som si to pozrela a mala som tam ružový fliačik, na dotyk citlivý, poobede som dostala zimnicu a horúčka mi vyšla na 39 st., zrážala som si ju, a ďalej som kojila lebo našťastie ma to pri kojení nebolelo, no a na druhý deň som šla na pohotovosť, lebo som ešte mala teplotu, mudrý pán doktor ma vyhrešil prečo si zvyšné mlieko neodsávam / to by som celé dni nič iné nerobila / a dal mi antibiotiká, už na druhý deň som bola bez horúčky i flak zmizol, ale antib. som dobrala, podľa mňa som rýchlo zareagovala tak zato mi to tak rýchlo prešlo, neviem posd ty ako sa cítiš ak ťa to bolí a horučka bude tak ja by som dala antb., ak ti ich predpísal, neviem
@lenkaoravcova ahoj moja, dakujem za info a aj za link. Ale uz som sa rozhodla,ze nebudem kupovat ziaden kociarik. Tento si nechame pokial budeme moct. Ten brio vyzera super ale tiez ma maly priestor na sedenie ako bugaboo, ked som bola v sobotu pozerat kociariky tak mi v obchodoch vraveli,ze je velmi popularny sak aj Puskarova v nom vozi svojho Lea ale,ze sportova cast je velmi mala pre babatko. A ked som pozerala tu ponuku na mimibazare, tak je tak tazky ako ten moj so sportovou castou, tak to by som si moc nepomohla. Ked som sa nad tym celym zamyslela viac, tak som prisla na to,ze aj keby som kupila kociarik s lahkou konstrukciou, tak ci tak by som najprv znasala konstrukciu dole a potom malu vo vanicke, takze to mam jedno, to iste robim aj teraz. Pozeram malej autosedacku, do vajicka sa este v pohode zmesti, ale uz sa mi zda,ze jej tam nie je moc pohodlne a ked pojdeme na vychod to je dlha cesta, tak by to uz asi chcelo nieco lepsie. Uvidim. Len nechcem kupovat tu od 0-13kg lebo to dlho nevyuzijem ale hlavne chceme autosedacku s ISOFIXOM a tie su az od 9kg tak asi kupime tu.
@malemimi no ved to ja neviem boze uz mi je fakt z toho celeho nanic, stale nieco kedy uz bude dobre a nebudeme musiet nic riesit? Ja viem, sa tu lutujem a popritom sme so Sonickou tu asi na tom da sa povedat najlepsie, nechodime k ziadnym lekarom okrem povinneho ockovania chodime k dokimu iba do poradne. Som za to velmi rada, ale mam strach, lebo zapal je zly ☹ A vy ste mali prepichovane?

@jana_toky to danove potrebujem aj ja?