icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
10. feb 2011

@tanija133 no on sa už dávno otáča ale vždy mu zostala jedna ruka pod ním - teraz sa nejak prehodil velmi až zaletel - preto som sa zlakla - on to robí jednou nohou - sa rozoženie a prehodí sa celý 😀 😀

tanija133
10. feb 2011

@mona777 Sikovnik, moj ani naznakom este ..... 😉

nivejka
10. feb 2011

@tanija133 ...ty kokso....to budeme mať pekných lenivcov s tých naších detičiek 😀 ....
inak dnes som si nad vaňou umývala vlasy---malá v pohode, ale ako som si dala uterák okolo hlavy --konečnáááá...malá mi pozrie do očí--pohoda--pozrie mi na turban z uteráka--hysák a tak stále dokola to robila, že som si nakoniec ten uterák musela dať dolu z hlavy a nakoniec sa jej už ani nepáčili tie moje neučesané a mokré vlasy.....no a fénovať pred ňou tiež už nehrozí--achhhh jaaaj to moje krásne díťe...

nivejka
10. feb 2011

@me ...dakujem.....tak skúsim nadránom jej to nalepiť na šušku---no som zvedavá ,či jej tam aj nejaký moč natečie.....keby mala pipíka--je to jednoduchšie.....

me
10. feb 2011

@nivejka veru veru ja som sa natrápila pri dcére, raz som pri nej celú noc sedela a kontrolovala či už cikala, lebo ma plašili že sa to môže vyliať a vtedy bolo treba 12 h moč, tak sa to nesmelo stať no horor, teraz je to jednoduché strčíme pipíka a je to 😀 😀

nivejka
10. feb 2011

@me .....jáááj no to si teda neviem ani predstaviť,ako to bude s tým cikaním...

me
10. feb 2011

🙂 🙂 dnes máme 4 mesiace 🙂 🙂 , ale to letí

ziza55
10. feb 2011

@me zelam vsetko naj samkovi ..chichi...my maminy teraz oslavujeme kazdy mesiac..vsak?chichi

me
10. feb 2011

@ziza55 no a čudujeme sa, teraz sme sa gúľali s bruškami a už majú krpci 4 mesiace 😀

me
10. feb 2011

Bože baby okrem toho že mi padajú vlasy / ale už jem poctivo calibrum i medvedíkov/ tak mám brutálne lupiny, nepoznáte nejaký babský recept, šampóny sú o h...ne. 😒

ziza55
10. feb 2011

@me nooo ved to 😉
a co tesis sa na vecicky zo sportdirectu?ja veeelmi..som zvedavaaaa...dufam ze budeme vsetky spokojne

me
10. feb 2011

@ziza55 júúj teším a ako, len mne to prebere kamoška a tá príde domov asi až o týždeň, takže tak skoro to neuvidím, možno cez skype 😀

ziza55
10. feb 2011

@me daj potom vediet ci ti pomohol ten moj recept na padanie vlasov..chi..juuj lupiny nemam takze stym neporadim cicus

malemimi
10. feb 2011

@mona777 doktorka povedala že to je normálne - že to nič neznamená - tak neviem
..................a o čom bola reč, prepáč ☹

me
10. feb 2011

@ziza55 jasné mm mi bol kúpiť v lidli, tak poctivo žujem 😀 😀 😀

me
10. feb 2011

@malemimi o čom je reč? 🙂

malemimi
10. feb 2011

@me Gratulujeme k 4 mes

do kelu holky zajtra má pršať 🙄 🙄

malemimi
10. feb 2011

@me to sa ja pýtam mony 😀

me
10. feb 2011

@malemimi júúj škoda, dnes bolo krásne, tri hodky som ho kočíkala

ozaj baby, normálne mi to je čudné, pondelok a utorok doobeda mal soplíky, boli sme aj u doki po vitamíny no a tie soplíky záhadne zmizli, davala som mu libenar do nošteka ale nemala som čo odsať, divné, po soplíkoch ani stopy, tak zajtrá asi pojdeme vypiť tú druhú dávku rotarixu

me
10. feb 2011

@malemimi - ja len nestíham všetko čítať a tak som nevedela, že "doktorka povedal, že je to normálne" - či sa niečo udialo

mona777
10. feb 2011

@malemimi že sa malý patí - vytláča brucho do mostíka a pritom mrnčí až plače

mona777
10. feb 2011

@me všetko najlepšie k 4mesiačikom 🙂
inak tie tenisky čierne nike čo si objednala sú fakt peknučké 🙂

yvett14
10. feb 2011

@ziza55 vieš čo ja mám aj druhý aj tretí, ja si šporim 3, 30 e a podnik mi dáva tiež tolko a ešte mám ulavu na dani a tiež ten čo dávam polovicu socialnej poistovni a polovici DDS. ja som opilierovaná a ked bidem stará krava tak ma niekto osere a možem si to hodiť 😅 😅

ziza55
10. feb 2011

@mona777 moni a co je pekne ztych mojich veci okrem drevakov?su pekne tie adidasy malinke?a ta supravicka?juuuj som zvedava na vsetko 🙂

yvett14
10. feb 2011

@me veru letí nám to, blahoželám k 4 mesiačikom

yvett14
10. feb 2011

@ziza55 veru aj ja som zvedavá!! 😅 😅 😅

mona777
10. feb 2011

@ziza55 všetky maličké topánočky sú krásne - velmi sa mi páčia všetky. Tie dreváky sú pekné len som zvedavá ako v nich budeš chodiť - ja by som v tom nevedela chodiť 🙂 A tá súpravička jedna modro-žltá má tú žltú takú kriklavú farbu - neonovú - čo ja viem také zvláštne to je.

vejinka
10. feb 2011

caute kocky mne dnes prisiel masazny pristroj..no nakoniec som si porucila od manzela uplne iny ako som mala vybraty lebo vraj to boli nejaki podvodnici pozeral na staznosti sme a tam boli na ciernej listine tak mam iny..tento 😉 http://masazne-pristroje.heureka.sk/ardes-m-238... je uzastny 😉

ziza55
10. feb 2011

@mona777 jeeeeejda..to drahy vybral..ja som chcela tu co mona povodne...zabijeeeeeeeem ho 😠 ...a su moc vysoke tie drevaky?cca kolko cm opatok?diiik

vejinka
10. feb 2011

http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/obchod... a je aj dost velky super vibruje no som nadmieru spokojna aj ten kamen fajne hreje..no tusim je to lepsejsie ako sex ktory som nemala ani nepamatam 😀 😀