Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi a ny my nemame vzadu vlasky 😀 a podla mna uz musi mat modriny na patach od tolkeho kopkania
@yvett14 ahoj moja chcela som sa ta opytat tusim si spominala, ze od niekoho kupujes bebilon mohla by si mi dat kontakt alebo link ak mas dakujem 🙂
@jana_toky Baby prosim Vas ked som presla z rodicovskej rovno na matersku danove priznanie asi podavat nemusim ked som nemala prijem ci?
@lenkaoravcova No na to ti neviem odpovedat, ale chcem sa spytat, ci sa to tak da ist z rodicovskeho zasa sup na maersku? Vlastne odkedy mas Oliho tak uz nepracujes? Lebo ja som si myslela ze to je tak mala si prve dieta, materska, nasledne rodicovsky, druhe dieta som myslela ze pokracujes v rodicovskom?..Ci? Neviem sa vykoktat, pisem to ako dilino, ale snad mi rozumies....
@mona777 no to pozor ked ho chces nechat sameho tak jedine na zemi alebo v postielke, oni mozu znicoho nic neico vymysliet uz 🙂
@lenkaoravcova hladám ti to lebo čo som teraz objednávala ešte mi nedošlo a adresu neviem ale ked mi to dojde tak ti dám vedieť. totiž zmazala som mail čo mi potvrdili. na mini bazare to asi bolo alebo babybazare. ale viem že na jednom to dávali za 11a e z 800 g a ja kupujem po 10.40. a teraz som objednala aj dobru noc bebilon, tak som zvedavá. ale pohladám ti to
ahojte, tak konecne sedim. Boli sme na prechadzke asi 3 hodinky, Sonicka spinkala od 13:00 do 17:30. Ja som si asi na hodku poslala s nou, ona v izbicke v kociariku a ja na sedacke, ked som s nou sla von, tak som mala krasnu peciatku na lici od vankusa zo sedacky 😀 Ale dobre som si oddychla. Vratili sme sa, usko uz nema nahnisane ani moc cervene. Bola som na poste pre ciapocku co som objednala z mimibazaru malej a ked som to doma otvorila cakalo ma mile prekvapenie, ona ta baba nam poslala aj krasne tricko, tak ja som zaplatila 2,80 a mam za to krasnu hackovanu ciapocku a tricko vyzera ako nove a to ona zaplatila postovne 1.20 skoro som odpadla,ked som to zistila. No je to skvele,ze jeniekto taky mily.. a to nas vobec nepozna. Prikladam foto 🙂
Mna ako sme sa vratili z prechadzky hrozne boli hrdlo a mala kycha a pokaslieva ☹ Tak dufam,ze sme neprechladli fnuk Ale mna to hrdlo fest boli, ach jaj ak to zase odomna mala chyti, tak to bude zase na dlho ☹ No stale nieco....
@me gratulujeme k 4.mesiacikom 😉 cmuk
@tanija133 chapem co sa chces opytat, isla som na materksu s oliverkom potom som presla na rodicovsku a opat 6 tyzdnov pred porodom som sla na matersku takze mam normalne materksu tu hornu hrnaicu zase 7 mesiacov, teda teraz uz je to o tych 6 tyzdnov viac, ale pokial si zamestnana a si na rodicovskej a do toho druhe dieta mas normalne narok na materkse od zamestnavatela
@lenkaoravcova http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10506161&tab=0 toto je stránka čo objednávam ja
@lenkaoravcova a tu hornu hranicu materskej mas preto,ze si si nieco extra doplacala do socialky, ci to kazdy kto je na rodicovskom a ide tych 6 tyzdnov pred porodom na matersku dostane tu najvyssiu hranicu? Alebo je to niecim podmienene?
🙂 🙂 ďakujeme všetkým gratulantom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mona777 no to si ma potešila že sú pekné tie nike, my sme také nažhavené opíš mi všetky veci, či sú pekné, to tričko nike bude pre 10 ročného chlapca, to bude darček na 10 narodky synovcovi, jááj otravujeme ťa, ale keď sa už nevieme dočkať 🙂 🙂 🙂
jáj dnes nám prišli postele, sa teším, kúpili sme dve do detskej, lebo náš krpček sa rozťahuje na mojej polovičke a manžel zase stále behá do detskej k malej, tak sme to tak poriešili že sme kúpili dve postele do detskej aby tam mohol mm spávať keď bude treba, jááj dúfam že sa konečne vyspíme, lebo niekedy len pobehujeme hore dole celú noc ako strelený a ráno sme jak zbitý psy 🙂
no a Samko sa vtedy vkuse preguloval na bruško, asi dva dni, a teraz ho to ani nenapadne, teraz sa zase dvíha akoby do sedu - brušáky robí,
@lenkaoravcova
no, nie som si ista, ale podla mna by si danove mala podat s tym, ze tam bude nulo. Fakt neviem 😒

@vejinka no fiiiha tak si budes masirovat sunecky coooo?chichi..to je proti celulitide?daj vediet potom ci su vidno vysledky...