icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
11. feb 2011

@me
ahojky, teplota ziadna, aj ked prso pobolieva. Kamoska mi zachvilu prinesie homeopatika, ktore jej pomohli pri takomto probleme, tak snad zaberu a nebudem musiet nasadit Antibiotika.
Inak vecer z neho 20 min. maly papal, ale asi nevytiahne dost, alebo co, lebo za 3 hodky sa zobudil s brutalnym placom, ze je hladny ☹ . Asi to mliecko z toho laveho prsa nie je dobre ☹

malemimi
11. feb 2011

@jana_toky alebo málo ide ...

malemimi
11. feb 2011

dnes ráno malá pišťala ...nie ako bábo také nič ale brutálne pišťala aj hafan došiel kuk čo to je haha fakt ako dospelí človek alebo teda už väčšie deti keď pištia a reže vám to uši 😀 😀 bolo to krásne !!!!

jana_toky
11. feb 2011

@malemimi
no, aj ked sa odtrha, tak ja skusam vzdy stlacit a vzdy tecie, tak neviem ☹

jana_toky
11. feb 2011

@malemimi
aj nam minule maly tak pistal, som nechapala, brutal krasne to bolo 😀

jana_toky
11. feb 2011

@malemimi ozaj, co ta kozicka, uz sa vam to polepsilo?
My stale mastickujeme a konecne sa to zacalo zlepsovat, v pondelok mame ist na kontrolu. Vysledky steru z koze uz su, ,vraj tam ma nejake bakterie, ale nie vo velkom mnozstve, tak dufam, ze nebudeme musiet antibiotikovat 😅

malemimi
11. feb 2011

jaj a dnes pred chvíľkou sa malá natiahla za hračkou ale neviem ako sa to vola čo leží mimi a nad sebou má taký hrací mostík alebo čo to je a tam sú hračky a keď do toho udrie tak sa spustí muzika a jedno tam má také že to môže ťahať...a niekedy sa jej podarilo do toho buchnúť ale nikdy to nechytala neviem prečo lebo ostatné hrkálky čo máva nad sebou a hračky chytá a aj nám tváre a štípe nás a dnes si asi povedala že sa aj toho dotkne 😀

vejinka
11. feb 2011

@me veru zacina ho mat rad velmi sa tesim ze sa to zlomilo
@lenkaoravcova niet vacsej radosti ked sa surodenci nemlatia
@malemimi na vibrator je to trocha nadrozmerne.
@jana_toky vyzera pomaly na rok.heh vaha by sedela.

vejinka
11. feb 2011

@jana_toky skor je upchaty mliekovod.za tri hodky sa zobudil?to znie ako sen my papame kazdu hodinu no aj kakame v noci dva krat a rano zasa do obedu dva krat a do kupania aj tri krat takze aky prijem taky vydaj.heh

me
11. feb 2011

@vejinka hahahaha, malý Vilko účtovník, aký príjem taký výdaj 😀

me
11. feb 2011

@jana_toky snáď to bude dobré 🙂

sofia2008
11. feb 2011

ahojte 🙂 pekny den 🙂
inac baby, ja vam tak zavidim, ze sa vam deticky budia v noci, ze su hladne alebo cez den, ze chcu papat..nasa prespi 9,10hodin v noci, ja si musim davat budik, aby som ju v noci krmila, lebo stale mame problemy s papanim 😠 no a cez den papame skoro stale, ked spi, elbo ked je hore, tak koniec 😠

mircova
11. feb 2011

@nivejka a aj niečo vidno, že už idú zúbky?

mona777
11. feb 2011

@yvett14 ano a už tu bol tvoj oco to zobrat 🙂 teraz ráno o 9 hod.

mona777
11. feb 2011

@me to tričko nike je nejaké velké na desatročného chalana - ale nepáči sa mi materiál - asi to tak má byť no neviem

mona777
11. feb 2011

@jana_toky no ale David ma skoro o mesiac viac 🙂

mircova
11. feb 2011

@malemimi om jej to vytláčala lebo jej to puklo a revala strašne ale vytlačila som to celé dala lieh a potom kalciovu masť a teraz akurát sa jej to už zceluje tak je dobre ....
............z teba je iná chirurgička 🙂 hlavne, že to pomohlo 😉

@jana_toky no, ak to chces, aby ti urobil zamestnavatel, tak oni si davaju terminy, do kedy musis poslat ziadost...
................tak mi hádam dajú vedieť aj kvôli daňovému sa mi ozvali 🙂
A ako už lepšie?

nivejka
11. feb 2011

@mircova .....no má v pusinke zdurené dasienka a aj doktorka povedala,že ich má napuchnuté....ale zatiaľ nič nevyliezlo 😅

yvett14
11. feb 2011

@mona777 no a doplatil ti?nerušil ťa či ste sa dohodli?

yvett14
11. feb 2011

@nivejka zlatíčko to ti hned nevylezie, 😀 😀 musiš ešte počkať a dufajme že to nebude s velkým plačom. pri synovy som nevedela že idu zubky lebo mal len 4mesiace-nečakala som to. ale kamoška -jej malá aj vracala s druhých dvoch,prvé dva nič a druhé dva zle ☹ ☹

nivejka
11. feb 2011

@me ..dakujem,že sa pýtaš...si zlatučká.... 😉

ahojte....práve sme prišli od doktorky---odovzdali sme moč---musela som hodinu čakať na výsledky---chvalabohu všetko v poriadku 🙂
ako som sa dozvedela--existujú aj sáčiky na moč aj pre dievčatká---no a my sme mali pre chlapcov 😖
sáčok to teda nevyriešil,ale lavor...minúta a bola vycikaná 😀

nivejka
11. feb 2011

@sofia2008 ....moja sa už umúdrila s papaním z prska--ako mala teraz vysoké teplotky--tak maminkine mliečko bolo naj 🙂 .....túto noc sme nemali teplotku a za to mi strašne zle spala---ja už ani neviem,koľko krát som musela k nej vstať 😒 .....ale o 03hod ma skoro porazilo...malá holá v postieľke--no skoro....večer som jej dala ten spací vak--ako košieľka to vyzerá --mám starší model..xixi....a našťastie som jej dala pod to ponožky a body s krátkym rukávom----z toho vaku mala oblečené len rukávy a kompet bola z toho von---samozrejme bola studená ako žaba....ani by som nevedela,že je hore,ale začala si rozprávať 😀

yvett14
11. feb 2011

@nivejka tak je dobre že už hviezdička papá dobre. a to sa ako vyzliekla s toho vaku?? 😀 tie detičky dokážu fakt neuveriteľné

yvett14
11. feb 2011

@nivejka a do toho lavorika sa ti pekne vycikala a bolo to dost? nerozčulovala sa ked tam sedela??

mircova
11. feb 2011

@nivejka som zvedavá kedy začnú rásť nám, akosi mám z toho obavy 😖

🙂 no aká šikovnica, vyzliecť sa už vie ešte ju nauč obliecť sa 😀

emily327
11. feb 2011

@tanija133 aha no ja sa pytam preto,ze ja som pracovala v zahranici, takze mne asi nemaju odkial potom pri 2 dietati vypocitat matersku. Ci budu zo zivotneho minima? A co som si zistovala,tak tusim 270 dni pred nastupom na matersku ak chcem poberat tu najvyssiu musim platit nejakych 50 euro mesacne. Takze musim zacat asi par mesiacov predtym ako otehotniem hm no to bude tazka matematika 😀 Ale dakujem za info 😉

emily327
11. feb 2011

@tanija133 prepac, ta odpoved asi nemala byt mne 😀 az teraz som si vsimla,ze tu pribudla dalsia emily 😀 ja hned automaticky videla som emily, tak odpisujem hmm no co uz, uz nie som jedina ☹

janajh
11. feb 2011

aj my sa pridavame k oktobrovkam 2010, asi trosku neskoro, ale predsa... 🙂

emily327
11. feb 2011

@malemimi sme chorucke ☹

emily327
11. feb 2011

Ahojte, najprv vam napisem,ze sme so Sonickou chore ☹ Ja neviem ako sa to stalo a odkial ale mna od vcera neskutocne boli hrdlo ☹ a Sonicka ma soplik a skoro stale kycha ☹ sem tam zakasle ☹ Nikam s nou nechodim, nestretavame sa s inymi detmi v bytoch, domoch no a aj tak sme to chytili, ja len dufam,ze od svokry, ktora tu bola predvcerom s priatelom ☹ ach jaj no ja celu noc tlacim do seba homeopatika cmulam jednu tabletku za druhou, kedze sa to ma kazdu hodku a malej sme asi 4 krat odsavali ale len take vodove, tak zatial uvidime, ci to prepukne. Mam na nose a ustach plienku, aby som na malu nedychala a aj ked zakaslem alebo kychnem, aby to neslo na nu ☹ No zase sa budeme trapit fnuk
Inak doplnila som jeden udaj v tabulke, zatial okrem me mi nikto neposlal aktualne udaje zo 4.mesiaca babatka, tak asi ste neboli v poradni 😉 Ale ak ano a chcete doplnit, tak mi to poslite do IP 😉 Dakujem