icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
11. feb 2011

@slavuska30 - super teším sa, my keď sme skončili, tak sme remence spálili 🙂 🙂 a na kontrolu sme išli v 16 m

slavuska30
11. feb 2011

@me toto sa neda palit...to je umelina...ale tiež to zahodim co najdalej....to som rada, že aj vy ste ok potom..uvidim co bude potom na kontrole..

yvett14
11. feb 2011

@nivejka no zlatíčko veruže som ešte dievčatko nedržala na cikanie do trávy, ja som mala tu vyhodu vytrčiť a cikať!! hihi bude srandy kopec ked budeme takto cikať a čo kakač do trávy, odpadnem na kríže, hihi

ziza55
11. feb 2011

@slavuska30 ja periem persil gelom tym zelenym a pridam vanisch do prania..popr aj prestreknem predtym...krasne to vyperie vacsinou

yvett14
11. feb 2011

@lenkaoravcova no zlatíčko už mi dnes došiel ten balik s nutrilonom, a nie je to tá čo som ti písala ale iná žena, mám to na pošte tak ti to večer napišem, objednávala som to v utorok a už to mám na pošte, tak aj rýchlo to prišlo, objednávala som 6 jednotiek a jedno na zasitenie na noc a platím 74 a vtom je aj postovné!potom ti napisem

slavuska30
11. feb 2011

@ziza55 ..ja by som dala aj silnejsi, len nemožem, ma daku citlivu kožu, ale dakujem ti za radu 😉

sofia2008
11. feb 2011

@nivejka tak to som velmi rada, ze ti prekne papka 😵 tak to je mala sikovnica, ze sa tak dokaze povyzliekat 😀

ejuska85
11. feb 2011

@emily327 aj ja som chora emily.v stredu nic vcera som bola cela dolamana nohy ma nechceli niest,bala som sa ze mi risko vypadne z ruk taka som bola slaba,dnaska mi tecie z nosa drhnem jak stary tuberak nastastie hrdlo este neboli,a to riskovy nedavno sople presli snat nic nechyti odo mna. bude tymto pocasim raz teplo raz zima .vcera som ho zas troska prehriala.to slnko je klamlive clovek sa boji ho slabo obliest ale aj malo.teoria o jednu vrtvu viac nez my u mna neplati.

ejuska85
11. feb 2011

@janajh vytaj medzi nami,tiez som tu nova

nivejka
11. feb 2011

@yvett14 ....tomu ver,že nám krížu odídu pri ich cikaní 😀 .....a to sme zase o niečo staršie 😅

emily327
11. feb 2011

@janajh ahoj vitaj medzi nami 🙂

ejuska85
11. feb 2011

neviete ci mozem uzivat hedelix,pisu ze pre kojace je nevhodny ale mm ho v lekarni predali.ze sa ma chodit s deturencami v kazdom pocasi von,ide lebo ja nie ani psa vyhnat von tak je hnusne.tiez pouzivam lovelu ale niesom snou moc spokojna len ju chcem minut.

slavuska30
11. feb 2011

@ejuska85 ahoj..to neviem ci pri kojeni, ale ja som ho pila v tehotenstve napriklad..tiež mi to v lekárni vraveli, že sa to vraj moze 🙂

emily327
11. feb 2011

@ejuska85 tak to mi je luto, ale je chripkova epidemia,tak treba davat pozor. Ale s tym pocasim je to proste tak. Ja som vzdy radsej oblecena teplejsie ale vidis, som to prehnala a ochorela som. No hlavne, nech to mala nedostane alebo nech jej to viac neprepukne. Skore uzdravenie prajem 😉

emily327
11. feb 2011

@ejuska85 hedelix by som nedavala ked kojis, skus homeopatika. A s tou lovelou som na tom podobne kupila som najvacsie balenie tekutej lovely a tiez cakam kedy ju miniem 😀 a na ako dlho chodievas von s malym?

mona777
11. feb 2011

@me tovar nie je ktovie čo aj lepšie som videla - myslím veci - botasky sú celkom fain. To tričko nike je strašne velké neviem prečo - nepáči sa mi

zuzana_m
11. feb 2011

ahojte žienky...ja len, že včera sme mali 4 mesiačiky, zase som to prešvihla, myslim napisat ....a vidim že tu mame nove tvare 🙂 .......pišete asi rychlostou svetla, nestiham vobec,škoda,no ale my sa mame celkom fajn....včera som si dala koložvarsku kapustu a chuda moje male sa celu noc zlostilo,ale dnes sa tak pokadila, ze komplet prezliekat som ju musela 😀 a syna odučam konečne od cumla, lebo ho chcem dat do skolky, a to je horor 🙄 nechce spat, plakal, taky velky a dudel chce, ...dostaval ho len na spanie ale aj to chcem zrusit....a moja mala betarka zase vymysla s jedenim...kusok pocicia a koniec, tak kojim snad kazdu hodinu 😠 a to aj v noci.....cmuk vam

sofia2008
11. feb 2011

@janajh ahoj..aj ja som tu nova 🙂 ale je to super tema 😵

malemimi
11. feb 2011

@jana_toky ale prd mala som ísť dnes kožnej ale nechcelo sa mi na líčku sa jej to zväčšilo a ostatné tiež trošku... 😒
aj nám pišťala už veľa krát ale toto bolo iné... 😀 😀 😀
dnes ma prekvcapuje ...len tak z ničoho nič kukala do notrebooku a začala sa smiať 😀

zuzana_m
11. feb 2011

juuj a ešte niečo vam musim napisat: včera u nas bola moja starka, mala ju sledovala,ani nemrkla,ani sa neusmiala, a ked si ju zobrala na ruky, tak ta moja potvorka sa pustila do plaču...uplne žalostne neštastne začala plačkať , take zlate to bolo, mne to prišlo smiešne lebo mala zlaty ksichtik,ale chudak starka sa zlakla, hned mi ju dala,a sa bala jej aj prihovorit potom 😀 a pritom tu už bola parkrat, možno za to sa jej boji, že je cela v čiernom? nechapem, lebo zo starkej len dobrota vychadza....a tak sa tešila na malu,jej aj luto bolo, ale potom som jej ju zase skusila dat na ruky a som sa jej cely cas prihovarala a uz neplakala....len ked prisiel domov tatik, tak zalovala 😀 ....inac ked niekto cudzi pride ku nam, tak sa mala predvadza, zacne vískať, brmkať, smeje sa a tak 😀

malemimi
11. feb 2011

@vejinka a rúčka ? 😉
@mircova hihi že?!
@nivejka tak super že je všetko OK
@emily327 Ach jáj chúďatká.... 😖 ☹

jana_toky
11. feb 2011

@malemimi
asi rozumie tomu, co tu piseme, preto sa tak rehoce 😀

jana_toky
11. feb 2011

@zuzana_m
tak to maju navstevy radost. So starkou to prejde... 😀 , ale bolo to mile 😉

jana_toky
11. feb 2011

@slavuska30
inak este ked som prala nieco v rukach, vypralo mi vsetko antibakterialne mydlo, to co sme dostali v balicku v porodnici. Ani za nic si nespomeniem ako sa vola 😠 😅 . Ale vyprala som nim dokonca aj vecicky po ichtiolovej masticke 🙂

jana_toky
11. feb 2011

@emily327
ach jooo, drzkajte sa, nech ste cim skor fit 😨

janajh
11. feb 2011

Dakujem za privitanie...
co sa tu dnes riesi 😉 ? Nejak nestiham pri dvoch malych detoch. Zda sa, ze vsetci su tu v poho 😉 , len ja som vecne taka zaneprazdnena? Ako to robite? 🙂

malemimi
11. feb 2011

@slavuska30 dreft....

malemimi
11. feb 2011

@zuzana_m nie oni už rozoznávajú tváre a majú krátku pamäť ajnaša pLAčE KEĎ PRíDE NIEKTO INý NEž TATO..

malemimi
11. feb 2011

@janajh aj ja ťa ti vítam 😉

mona777
11. feb 2011

@ziza55 ahoj už si tu 🙂 čo hovoríš na tovar - nič moc však - napíš babam lebo ja už ani neviem čo je pekné 🙂