Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@janajh ja tiez nechapem ako to tie kocky robia, ja tiez nic nestiham, zehlim na etapy, sem nakuknem len kde-tu a nestiham Vas docitat🙂
my mame akesi nedobre placlive obdobie, takze sa od malej ani nemozem pohnut, lebo hned placka ☹
nestiham sa poriadne ani na jest...
ach jaj, snad nas to skoro prejde
@zuzana_m .....aspoň vidíš ako rýchlo nám rastú detičky aj vývojovo--no vedela priznička,že to nie je maminka a nová tvár...vieš to je pre ňu šok 😀 ....ale sú fakt nádherné,ked tak začnú naťahovať....mne sa včera malá rozplakala,ked ma videla s uterákom okolo hlavy--revala ako pavian--dnes na moje prekvapenie už plakala aj vysavaču---no prechádzajú teraz veľkými zmenami.... 😉
@zuzana_m
@nivejka no my sme malú odúčali od dudla keď mala 2,5 roka, veľmi ho hodila do rieky, že Nemovi/ vtedy milovala tú rozprávku Hľadá sa Nemo / výsledok bol nakoniec 2 h hysterický plač po ktorom zaspala od únavy o 17.00h a spala do rána, dodnes si na to pamätám, potom som vytiahla ešte jeden - mala som v zálohe, ale za chvílu ho rozhrýzla a potom bol už pokoj, iba to zaspávanie bolo otras bez dudla - stále niečo rozprávala a nebolo čím ústa zavrieť 🙂 🙂 🙂
aj ja sa pridavam ku 4mesacnikom mali sme v utorok 😀
risko ma na vrchu hlavky 6cm vlasky. 😲 😝
@me nooo..tie adidasy su super..a este ma leecoper take riflove a este take cervene arsenal..ale tie ked bude vacsi...ale pocuj cica...monicka mi ukazovala aj tie tvoje nike cierne a tie su paraaaaaaaaaadne tiez...a ta supravicka som myslela ze bude horsia...ale je v pohode aj ked je taka kriklava..ze 6-12mes....ale este2mesiace a bude mu to akurat..aj ta mikinka

@janajh tak aj ja ta vítam 🙂