icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
11. feb 2011

@ziza55 tie drevaky aj dobre vyzerajú na živo - fakt 🙂

vejinka
11. feb 2011

@slavuska30 persil senzitiv a lepsi prasok podla mna nieje a avivaz silan senzitiv doteraz mi ziadna kakanica nezostala na oblecku.ale zasa ak sa moc prekaka tak kvapnem tekuteho mydla a sup do pracky

tanija133
11. feb 2011

@slavuska30 Persil Sensitiv je celkom fajn,pouzivala som, ale mne sa nepaci jeho vona, ja pouzivam Dreft pre deticky a ten nadherne vonia,a aj dobre perie samozrejme.... ja vyberam hlavne podla vone... 😉

mona777
11. feb 2011

@vejinka ja používam "SLIZ" - stále 🙂 to doma vyrábam - postup je uvedený pri látkových plienkach na ich stránkach - je to z jadrového mydla a prevarenej vody a sody na pranie - vychádza to 80 centov a je to neškodné pre babatko - vyjde mi z toho 10 litrov

tanija133
11. feb 2011

@emily327 Ale ano bolo to pre teba, a zrazu mi prisla odpoved od nejakej inej emily, to bol nejaky omyl, to som vobec nepochopila, 😅 ja som dala normalne odpovedat a odislo to niekomu inemu, no sranda.... 😕 Tu na Koniku su aj temy zamerane presne na toto, tak tam ti odpovedia uplne presne, ci sa to vobec u teba da.....Materska 2011, Maximalna materska su temy myslim.... 😉

mona777
11. feb 2011

@tanija133 som bola na tej sociálke - zase mi zle vypočítali materskú - pridali mi dva týždne - aj som chcela to tak nechať ale ktovie čo by bolo z toho tak som tú pracovníčku upozornila 🙂 že to asi ma zle čo píše - vraj jej to tak systém vypočítal - materskú mam do 5.4. a ona mi doplnila doformulara do 26.4. - ktovie kebyže ju neupozorním čo by bolo 🙂

jammka
11. feb 2011

@tanija133 ja tiez pouzivam ten drerf a som spokojna, nedavam ziadnu avivaz, krasne vonia a pradlo je mäkucke 🙂
normalne rozmyslam, ze ak dominam nase prasky, budem aj dospelacke veci v tom prat 😉

yvett14
11. feb 2011

@ejuska85 neviem ale ja ked som bola tehotná som brala hedelix, a lekárnik povedal že možem ešte som sa aj otočila do lekárne,aj na nete je pisané že tehu može ale kojacia matka to neviem ale myslim si že je to jedno

emily327
11. feb 2011

@ziza55 jej pozri do mojho albumu,ze vybavicka pre babatko 🙂 Tam mam take botasky adidas, to su take iste ako tie tvoje??? Inak taku mikinu ako tvoj muz mam aj ja 😀 Nosila som ju po byte v IRL 😀 Kolko si dala za tie tenisky? Len tak ma to zaujima pre porovnanie s cenou v IRL 🙂

yvett14
11. feb 2011

ja dievčence si idem po tašku k autobusu zajtra o 10 tej, potom to pofotim a dám sem. hej??

ziza55
11. feb 2011

@emily327 kuknem 🙂 ..13libier stali

ziza55
11. feb 2011

@yvett14 oki moja..tak som zvedavaaaaa na fotecky 🙂

emily327
11. feb 2011

@ziza55 kolko? my sme za nich dali 7 euro. To je hrozne kolko penazi si na taketo detske veci pytaju ☹

emily327
11. feb 2011

@yvett14 tesime sa na fotecky 😉

malemimi
11. feb 2011

@nivejka haha ja to nesledujem 😀
neviem kde tu ale veď sem nechodím tak často ...ja len rýchlo kuknem a odpíšem a letím preč....

@ziza55 haha no zlaté!!

jana_toky
11. feb 2011

@me
som sa normalne na tom konci zasmiala. Lebom Adamko dnes reval a mm proste naklusal s dudlom a zapchal mu usta 😅

jana_toky
11. feb 2011

@ziza55
teraz som si vsimla, ze Patko je cely tato 😉
Celkom fajn veci. Inak tie drevaky su pekne, ja som volakedy chodievala stale vo vysokych opatkoch, ale casom som si odvykla a uz znesiem len max. 2,5cm a len vynimocne. Najradcej som v teniskach 😉

jana_toky
11. feb 2011

@ziza55
tak dufam, ze to tu tvoj drahy necita, lebo moj mm sem obcas skoci a normalne nas cita. Som skoro odpadla, ked mi to hovoril. A aj sa niekedy pyta, ze co maju byby z konika nove.
Este ze bol na lyzovacke, ked ste sem hadzali hlody k sexiku, to by asi odpadol. Ale ja som sa skvele pobavila 😀 😀 😀

jana_toky
11. feb 2011

@mona777
to do akeho formularu ti pisali, do kedy mas matersku???

emily327
11. feb 2011

@jana_toky ja som na tom podobne, ja uz len tenisky 🙂 A na dlhe prechadzky s malou ine sa ani neda 😀

jana_toky
11. feb 2011

No, mam pocit, ze som tu kazdy den, ale je to len v tedy, ked Adamko spinka, inak tiez nestiham. A som smutna, ked nestihnem precitat, co pisete, ale niekedy sa to stava. Ale tusim som zavisla na konikovi, ved musim vediet, ako sa maju moje kamosky a ake trable mame podobne. Aj rady od vas potrebujem, mam vas vsetky rada 🤐

jana_toky
11. feb 2011

@emily327 a este trekove topanky, ked je zima. Ja som skor taky typ, ze sportove veci dam na seba, nerada nakupujem, to uz musi byt nieco, ze idem si kupit handry na seba. Ale zasa do prace som sa rada obliekla pekne, ale to tak decentne, lebo robim v banke na Firemnom oddeleni 😉

jana_toky
11. feb 2011

Inak baby, uz nam ustupuju tie zapalove miesta na kozicke u Adamka, tak sa tomu velmi tesim.
Skoda len, ze zasa ja mam problem s tym prsom, ale tusim aj to uz je o kvapku lepsie. Nasadila som homeopatika s takymi divnymi nazvami: Lachesis a Phytolacca Decandra.

Malicky mi spinka, mm isiel sportovat, tak ja sa idem umyt a do postele, cafteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 😎

mona777
11. feb 2011

@jana_toky Potvrdenie o nároku na materské na účely poskytovania rodičovského príspevku - toto musím zaniesť na úrad práce a soc.vecí k voli rodičovskej a najma u mna je to potrebné zaniesť zamestnávatelovi

ziza55
11. feb 2011

@emily327 no vidis to moja...ved uvidis sama ked budes zit tu na sk ake je vsetko drahe...vcera sme boli v eurovei a male tenisocky nike stali v akcii 29,90eur..hruuuza

ziza55
11. feb 2011

@jana_toky noo su super pohodlnne..inak to je pravda.. maly je cely tata..chichi..normalne lutujem ze som mu nedala meno misko....to meno patrik mi vobec nejde na jazyk..chi

babyyyyyyyyy..ozaj tak som rozmyslala..ja som taka truuuba spekulujem...myslite ze by uz bolo asi blbe..keby som maleho premenovala...hm

jana_toky
11. feb 2011

@mona777
aha, jasne, dik. No ale na to je este cas.

ziza55
11. feb 2011

@jana_toky este aj jamku na brade ma po nom..chi

mona777
11. feb 2011

@ziza55 no to by bolo poriadne blbé -ved je už aj krstený - neblázni prsím ta, aj rodný list má, čo si 😀

ziza55
11. feb 2011

@mona777 jeeejda..mi dobre sibe coooo? 😉