icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
11. feb 2011

@janajh tak aj ja ta vítam 🙂

emily327
11. feb 2011

@mona777 to fakt ten tovar je taky o nicom? boze za tie prachy, hmm

mona777
11. feb 2011

@emily327 tenisky sú celkom dobré - ale veci .... čo ja viem. Moje tenisky sú všetky pekné a aj ostatných báb - myslím si že sú aj kvalitné a za tú cenu sa to oplatí - hoci moje tenisky boli zaprášené - vybrali ich asi z výkladu - ale fakt pekné FILA značky

jammka
11. feb 2011

@janajh ja tiez nechapem ako to tie kocky robia, ja tiez nic nestiham, zehlim na etapy, sem nakuknem len kde-tu a nestiham Vas docitat🙂
my mame akesi nedobre placlive obdobie, takze sa od malej ani nemozem pohnut, lebo hned placka ☹
nestiham sa poriadne ani na jest...
ach jaj, snad nas to skoro prejde

nivejka
11. feb 2011

@zuzana_m ...tak Emuške všetko najjjjj k 4.mesiačikom---nech jej nám zdravučká a zase nech si obľúbi maminkinu kozičku 😀 .....veru ani ja koľkokrát nestíham čítať a to som tu najstaršia z oktobroviek...--skoro od začiatku 😅 .....

nivejka
11. feb 2011

@zuzana_m ...no ja som svoju staršiu odučila od cumla,tak že som ho pred ňou hodila do pece a bolo---viac sa po ňom nepýtala....akože boli použité slová,že cumlík je už škaredý,starý atd..no a dostala som ju 😀

nivejka
11. feb 2011

@janajh ......ahojky a vitaj u nás 🙂 🙂 🙂 🙂

nivejka
11. feb 2011

@zuzana_m .....aspoň vidíš ako rýchlo nám rastú detičky aj vývojovo--no vedela priznička,že to nie je maminka a nová tvár...vieš to je pre ňu šok 😀 ....ale sú fakt nádherné,ked tak začnú naťahovať....mne sa včera malá rozplakala,ked ma videla s uterákom okolo hlavy--revala ako pavian--dnes na moje prekvapenie už plakala aj vysavaču---no prechádzajú teraz veľkými zmenami.... 😉

nivejka
11. feb 2011

@malemimi ....zlatíčko už si ma tromfla ako pozerám v písaní....to kedy stíhaš?---ty si ako raketa 😀

me
11. feb 2011

@zuzana_m
@nivejka no my sme malú odúčali od dudla keď mala 2,5 roka, veľmi ho hodila do rieky, že Nemovi/ vtedy milovala tú rozprávku Hľadá sa Nemo / výsledok bol nakoniec 2 h hysterický plač po ktorom zaspala od únavy o 17.00h a spala do rána, dodnes si na to pamätám, potom som vytiahla ešte jeden - mala som v zálohe, ale za chvílu ho rozhrýzla a potom bol už pokoj, iba to zaspávanie bolo otras bez dudla - stále niečo rozprávala a nebolo čím ústa zavrieť 🙂 🙂 🙂

nivejka
11. feb 2011

@me .... 😀 😀 ....no musela byť strašne podarená...a ešte ,že nemovi --odpadnem 😀 ....
ja som ju odúčala skoro a do škôlky mi išla,ked mala presne 2roky a 2mesiace--to už dávno ani plienky nemala 😉

ejuska85
11. feb 2011

@emily327 chodievam von okolo 13tej tak na 2-3hodky ak idem rano do obchodu a zaspi v koci tak je vonku pol dna.ale jemu je vonku najlepsie na spanok pokial niesu mrazy.

ejuska85
11. feb 2011

@jammka veru aj ja byvam dost zaneprazdnena tiez len letkom citam ako vela toho baby dokazu popisat kym sa venujeme drobcom.a to moj risko je dobre dieta moc neplace.

ejuska85
11. feb 2011

aj ja sa pridavam ku 4mesacnikom mali sme v utorok 😀

ejuska85
11. feb 2011

risko ma na vrchu hlavky 6cm vlasky. 😲 😝

ziza55
11. feb 2011

@mona777 ahoj moni...ja som celkom spokojna 🙂 ..aj ta kriklava suprava..chichi..da sa...super...teraz mame navstevu neskor sem supnem fotky..uz som maleho v niecom fotila..chi...skusim sa tam registrovat za take 2-3mes a objednam este daco 🙂

mona777
11. feb 2011

@ziza55 tie súpravy nevyzerajú až tak dobre ale zdá sa mi že sú kvalitné však

me
11. feb 2011

@ziza55 super, daj foto, ty si šikovná, že už si aj fotila, ja som to ešte nevidela 😢 😢 😢

ziza55
11. feb 2011

@mona777 vyzeraju ze ano..uvidime ked opereme 🙂 ..

ziza55
11. feb 2011

@me
@mona777
@yvett
@jana_toky
tak uz sme odskusali daco 😉

ziza55
11. feb 2011
me
11. feb 2011

@ziza55 no super, fešák malý i tatino a mamičkine dreváky, júúj pekné veci a tie malé adidasy 🙂 🙂 🙂

me
11. feb 2011

@ziza55 aj tá mm mikina je peknááá, no veru ja som pre môjho ani nič nepozerala, škoda 🙂

ziza55
11. feb 2011

@me nooo..tie adidasy su super..a este ma leecoper take riflove a este take cervene arsenal..ale tie ked bude vacsi...ale pocuj cica...monicka mi ukazovala aj tie tvoje nike cierne a tie su paraaaaaaaaaadne tiez...a ta supravicka som myslela ze bude horsia...ale je v pohode aj ked je taka kriklava..ze 6-12mes....ale este2mesiace a bude mu to akurat..aj ta mikinka

ziza55
11. feb 2011

@me
@mona777 baby inak drevaky parada..su ako papucky..aj velkost akurat..tesim sa..ze aj mamicka si urobila radost

me
11. feb 2011

@ziza55 aj tak to sa teším a aké číslo máš tie tvoje, lebo ja som dala až c4, budú mu dobré na jesen ?, vy máte aké číslo teraz?

ziza55
11. feb 2011

@me inak ta mikina tatinova to nebolo zo sportdirect..to si kupil davnejsie niekde v londyne...ale vies..musel nahodit ked aj maly mal tu supravu 😀 😀 ..juuuuj zabil by ma keby vedel ze sem davam tu fotku..chi 😝

me
11. feb 2011

@ziza55 😀 😀 😀

ziza55
11. feb 2011

@me na teraz budu tie adidasy C2..ale su mu trosku vacsie..ja si myslim ze C4na jesen budu akurat 😉

mona777
11. feb 2011

@ziza55 noo dobre to vyzerá na fotkách 🙂