Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 persil senzitiv a lepsi prasok podla mna nieje a avivaz silan senzitiv doteraz mi ziadna kakanica nezostala na oblecku.ale zasa ak sa moc prekaka tak kvapnem tekuteho mydla a sup do pracky
@slavuska30 Persil Sensitiv je celkom fajn,pouzivala som, ale mne sa nepaci jeho vona, ja pouzivam Dreft pre deticky a ten nadherne vonia,a aj dobre perie samozrejme.... ja vyberam hlavne podla vone... 😉
@emily327 Ale ano bolo to pre teba, a zrazu mi prisla odpoved od nejakej inej emily, to bol nejaky omyl, to som vobec nepochopila, 😅 ja som dala normalne odpovedat a odislo to niekomu inemu, no sranda.... 😕 Tu na Koniku su aj temy zamerane presne na toto, tak tam ti odpovedia uplne presne, ci sa to vobec u teba da.....Materska 2011, Maximalna materska su temy myslim.... 😉
@tanija133 som bola na tej sociálke - zase mi zle vypočítali materskú - pridali mi dva týždne - aj som chcela to tak nechať ale ktovie čo by bolo z toho tak som tú pracovníčku upozornila 🙂 že to asi ma zle čo píše - vraj jej to tak systém vypočítal - materskú mam do 5.4. a ona mi doplnila doformulara do 26.4. - ktovie kebyže ju neupozorním čo by bolo 🙂
ja dievčence si idem po tašku k autobusu zajtra o 10 tej, potom to pofotim a dám sem. hej??
@ziza55
tak dufam, ze to tu tvoj drahy necita, lebo moj mm sem obcas skoci a normalne nas cita. Som skoro odpadla, ked mi to hovoril. A aj sa niekedy pyta, ze co maju byby z konika nove.
Este ze bol na lyzovacke, ked ste sem hadzali hlody k sexiku, to by asi odpadol. Ale ja som sa skvele pobavila 😀 😀 😀
No, mam pocit, ze som tu kazdy den, ale je to len v tedy, ked Adamko spinka, inak tiez nestiham. A som smutna, ked nestihnem precitat, co pisete, ale niekedy sa to stava. Ale tusim som zavisla na konikovi, ved musim vediet, ako sa maju moje kamosky a ake trable mame podobne. Aj rady od vas potrebujem, mam vas vsetky rada 🤐
@emily327 a este trekove topanky, ked je zima. Ja som skor taky typ, ze sportove veci dam na seba, nerada nakupujem, to uz musi byt nieco, ze idem si kupit handry na seba. Ale zasa do prace som sa rada obliekla pekne, ale to tak decentne, lebo robim v banke na Firemnom oddeleni 😉
Inak baby, uz nam ustupuju tie zapalove miesta na kozicke u Adamka, tak sa tomu velmi tesim.
Skoda len, ze zasa ja mam problem s tym prsom, ale tusim aj to uz je o kvapku lepsie. Nasadila som homeopatika s takymi divnymi nazvami: Lachesis a Phytolacca Decandra.
Malicky mi spinka, mm isiel sportovat, tak ja sa idem umyt a do postele, cafteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 😎
@jana_toky noo su super pohodlnne..inak to je pravda.. maly je cely tata..chichi..normalne lutujem ze som mu nedala meno misko....to meno patrik mi vobec nejde na jazyk..chi
babyyyyyyyyy..ozaj tak som rozmyslala..ja som taka truuuba spekulujem...myslite ze by uz bolo asi blbe..keby som maleho premenovala...hm

@ziza55 tie drevaky aj dobre vyzerajú na živo - fakt 🙂