icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
13. feb 2011

@emily327 aj my mame také stoličky ako vy - aj tá kuchyna je pekná ak teda dobre vidím - kde to vybývate?

emily327
13. feb 2011

@tanija133 pravda 😉 Dakujeme pekne 😉 No ona je tatov milacik, narodila sa mu na narodeniny a ma aj jeho oci, dokonca aj farbu 🙂 aspon to tak vyzera 🙂

@vejinka dakujem 😉

@sofia2008 tak to je najdolezitejsie,ze mala pribera a ze je v poriadku 😉 cmuk dakujeme
@malemimi dakujeme 😉

@mona777 no to som nevedela, ale je pravda,ze rucna je setrnejsia odsavacka a hlavne,ze ked odsavas spravne a casto,ze urcite sa bradavky neposkodia. 🙂 A odkial mate vy stolicky? Kuchynu som si navrhovala sama 🙂 Som s nou velmi spokojna, je fakt super. Takto vyzera 🙂 Byvame v Rovinke - je to novy bytik v rodinnom dome 🙂

miroslavazh
13. feb 2011

maminy, mám ísť von s malým, keď má soplíky?

me
13. feb 2011

@miroslavazh kludne, ked nie je veľmi chorý

me
13. feb 2011

@emily327 - to bude krásny bytík, a teda byt alebo rodinný dom, či bytovka?

emily327
13. feb 2011

@me mame ho uz cely zariadeny, stihli sme to kym prisla mala na svet 🙂 Je to rodinny dom a v nom su 2 bytove jednotky, je to radovka 😉

@miroslavazh ked nema teplotku iba soplik, tak mozes 😉 Ale nie na dlho 😉

me
13. feb 2011

@emily327 - tak to by sa mi páčilo, pekné

emily327
13. feb 2011

@me dakujem 😉 Chvilku mi trvalo, kym som to navrhla chcela som povodne cervenu kuchynu ale potom to vyhrala neutralna kombinacia bielej a tmavohnedej 😉

emily327
13. feb 2011

Ako sa dnes mate? My uz odsavame zelene sopliky ☹ myslite,ze ked nema teplotku, iba soplik mam s nou ist k lekarovi? Naposledy, ked som mu volala,co mala mala soplik, povedal,ze mam pockat do piatku to bol 10 dni, ze ak to neprejde,ze mame prist. Tak neviem,ci ma vyznam tak k nemu ist. hmm ach jaj mne je uz malinko lepsie. No ale stale soplim a hrdlo este trosku skriabe :-/

me
13. feb 2011

@emily327 - ja by som nešla, aj tak ti nič iné nedá, rob to čo doteraz a soplíky sú raz dva preč 🙂

emily327
13. feb 2011

@me dakujem, nepojdem 😉

mona777
13. feb 2011

@emily327 my máme stoličky z KIKA - ked boli zlavy - také velké na stoličky tak sme ich kúpili - je to biela koženka - ale sú makučké. Tá tvoja kuchyna je nádherná. Ja som tiež navrhla kuchynu ale robila som to ešte pred tým ako som vydela byt - takže moja kuchyna by bola aj pekná kebyže použijem iné materiály - tie čo sú použité sú hnusné - každy den na nu nadávam - lebo je to najdrahšie zariadenie bytu - a je hnusná 😠

ziza55
13. feb 2011

@mona777 neboj moni zvyknes si..ale podla mna je krasna 😉

yvett14
13. feb 2011

@emily327 haha stakou hračkou ako je tvoj tatino aj ja by som sa hrávala 😝 😝 😝 😝

mona777
13. feb 2011

@ziza55 darujem ti ju ? 🙂 😀 😀 😀

ziza55
13. feb 2011

@mona777 😀 😀 vymenim 🙂
juuuuj baby tak som si myslela ako mi ti medvedici pomahaju na padanie vlasov...vcera mi zacali v chumacoch padat..ja sa bojim ze za par dni budem plesata..mi to pripada ze za posledne 2dni mi vypadala polka vlasov co mam na hlave ☹ sakra...baby ako ste na tom vy?

mona777
13. feb 2011

@ziza55 ja som dnes vysávala - a v trubici sa my vytvoril velký chumáč -vlasov samozrejme 🙄

yvett14
13. feb 2011

@ziza55 mne tiež padaju ale nie v chumáčoch len ked sa češem mám dost na hrebani ale potom už nepadaju, škoda tvojich vláskov lebo máš pekné háro 😢 😢

yvett14
13. feb 2011

@mona777 dnes máš odpočivať šunky vyvalovať!! 😀

mona777
13. feb 2011

@yvett14 som očakávala dva dni kto povysáva - no žiaden gentleman sa nenašiel ani mm

ziza55
13. feb 2011

@mona777 si mohla dojst aj ku nam moja..ked si uz bola tak v svungu 😀

emily327
13. feb 2011

@mona777 jaj tak to mate ine stolicky 😀 my ich mame z Aska 🙂 A co sa kuchyne tyka, neverim,ze je taka hnusna ako pises, daj foto 😉 Dakujem pekne je to fakt najdrahsie co v byte mame, ale zase je to uz na cely zivot, tak nech to stoji za to 😉 Ja som si najprv material bola omrknut a celkovo som si to v programe urobila no v reale vyzera lepsie ako na obrazkoch 🙂

@yvett14 ale co??? Zeby sa ti moj tatino az tak pacil?? 🙂
@ziza55 zlatinko ja som si pred hodkou umyvala vlasy a nechci vidiet ten chumac co som vybrala z vane ☹ Hrozne a to este ked som rozbalila z uteraka tak dalsie ☹ Ja tiez budem za chvilku plesata fnuk, su to hormony, na to asi nepomoze nic, iba svata trpezlivost :-/

mona777
13. feb 2011

@ziza55 som bola dobre nazlostená na mm lebo to mal spraviť on 😒 myslim to vysavanie

mona777
13. feb 2011

@emily327 moja kuchyna splyva s podlahou - mala byť z iného materiálu - jednofarebného - som to riadne pokazila 😠 - toto je čast kuchyne oproti je ešte skrina

mona777
13. feb 2011

viete ako učí moj mm malého zvieratká?
ako robí kravička? krav krav krav
ako robí medved? med med med
ako robí kozička? koz koz koz
ako robí dado? dee dee dee
chudáčik 😝 🙄

emily327
13. feb 2011

@mona777 aj tvoja kuchyna je pekna, len je pravda,ze splyva s podlahou ale nevadi 🙂 Ale inak dobre vymyslena 😉 cmuk
no ten tvoj mm je super, ako pozna zvieratka 😀 To ja minule na kolotoci co ma Sonicka nad postielkou,ze pozri aky zajko a mm na mna kuka a on,ze jasne,ze zajko ved je to ovca 😀 😀 😀 takze moje zvieratkovske schopnosti su fakt super 😀 😀

mona777
13. feb 2011

@emily327 musíš prísť na návštevu k mojim rodičom tam najdeš všetko - od sliepky po srny 🙂

me
13. feb 2011

@emily327 - no veru veru, Sonička i tatko sú na zjedenie 🙂 🙂

@mona777
@emily327 obe kuchyne sú nádherné, ja mám takú obyčajnejšiu, nemali sme moc peňazí, lebo sme všetko prerábali, tak som si navrhla v rámci možností, tie vaše sú supermoderné a krásne

@ziza55 - moja ani nehovor, ja som zúfalá, jeden obrovský chumáč keď sa očešem, druhý keď doumývam vlasy a tretí keď sa rozčešem a to ešte nehovorím čo je vo vani 😢 😢 😢 😢 😢 , ale ako hovorí i
@emily327 s tým nič nespravíme to sú hormóny, ja som s nimi mala problém pred otehotnením a veru polka vlasov padla za obeť, cez tehu sa mi polepšili a teraz zase ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

me
13. feb 2011

@mona777 no tak s tými zvieratkami podľa tvojho mm jeto milé 🙂 🙂 🙂

dnes sme sa tri hodky prechádzali a super sa vyspinkal, aj v noci to bolo konečne OK, zobudil sa až o pol druhej a potom o 5 a potom o 6.30h budíček 🙂

me
13. feb 2011

@emily327
@mona777 dievčatá, ale ešte niečo musím u vás vyzdvihnúť, tie kuchyne sú ako z katalógu - také vyupratované, vidím že aj vy ste posadnuté poriadkom ako ja 😉