icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
13. feb 2011

😢 😢 menila som Sonicke nausnicky za tie nase co dostala pod stromcek ☹ Povedala som si,ze ju nenecham trapit u lekara, lebo tam mi sestricka ked mala place ( ako pri ockovani) nedovoli zobrat na ruky utisit ☹ A preto som si povedala,ze ockovanie bude chuda plackat a dotoho este to menenie nausniciek,ze jej to urobim uz teraz a ja s mm. No poviem vam, mam z toho traumu na cely zivot ☹ Tie nastrelene sli velmi tazko dole, ten zad co bol isiel velmi tazko dole, no podarilo sa mi to tak,ze jednu som jej dala dole neskutocnu silu som musela pouzit aby som jej nausnicku dala dole ☹ ☹ Podarilo sa mi to ale ako sa hybala, tak som jej pri ocku tou vytiahnutou nausnickou poskriabala ☹ A nechcite vediet ako velmi plackala, ked som jej menila za tie nase 😢 😢 😢 Takto som ju este nikdy plackat nepocula.... ach jaj zase som to robila ja, je to hrozne, stale jej zle robim iba ja ☹

emily327
13. feb 2011

@mona777 xixi ja som dedinske dievca, ale poviem ti po pravde,ze teraz tie hracky robia take,ze clovek fakt nevie ci je to ovca alebo zajac 😀
@me dakujeme 😉 Skoda,ze mamina im kazi ich krasnu dvojku 😀 Dakujeme, na kuchynu som fakt pysna, ale keby neboli peniaze, tak by bola ina... Ale je to fakt investicia na roky rokuce 🙂 Neboj, casom aj ty budes mat kuchynu podla svojich predstav.... No ja som clovek poriadku milovny, ale teraz je prednejsie dieta ako domacnost, no poviem ti,ze vzdy ked je chvilka, tak upratujem. Ale ked som na zaciatku laktacie stracala mliecko, len preto,ze som denne makala v domacnosti, tak ako keby som ani nebola kojacia matka, tak som si povedala,ze mi je prednejsie kojenie ako domacnost a teraz mi viac pomaha mm s domacnostou. Nechcem riskovat,ze stratim mliecko.

mona777
13. feb 2011

@me 🙂 niekedy 🙂

vejinka
13. feb 2011

@emily327 no poviem ti ja mam s tymi nastrelenymi usami same problemi vtale hisaju obeusi a to mi nastrelovali v novembri proste sami hnis a krv mi z toho idu cistim kazdy den..uz lutujem ze som si to dala nastrelit 🙄

emily327
13. feb 2011

@vejinka a co si ich nevymenis za vysiace nausnice? Tie nastrelene to je take nepriedusne, preto som ich malej vymenila uz teraz a necakala na lekara. Zajtra dam foto ako jej tie nase pristanu 🙂

vejinka
13. feb 2011

@emily327 mozem mat hocijake stale sa to nie a nie zahojit ☹

mona777
13. feb 2011

@emily327 mala si to nechat na lekara alebo sestričku - vidíš - urobila si to ty a len si jej ubližila - okrem toho spravila si to dostatočne sterilne? mala by si aspon zavolat lekarke či netreba prísť - lebo viem ako môžu vyzerať ušká ak sa tam dostane nečistota - mame doma taký prípad 😢

me
13. feb 2011

baby ako sú na tom vaše deťúrence so zúbkami, môj malý je každým dňom nervóznejší a nenormálne si škrabe ďasná až ho to rozjeduje, strašné, už mu to aj natieram, ale neviem či mu to pomáha

nivejka - čo Lili, už vyšli zúbky?

vejinka
13. feb 2011

my este ziadne zuby ale dasna ho bolia lebo kuse hryzatko a potom place

emily327
13. feb 2011

@mona777 no ja som to prave preto nenechala na sestricku a lekara,lebo lekar nema nikdy ciste ruky a sestricka je neskutocne necitliva ☹ Neubilizila som jej, ruky som mala umyte sterilnym mydlom a nausnicky boli namocene v liehu, predtym ako som jej ich dala. Myslim,ze pre Sonicku to bolo lepsie zlo,ze som jej to dala ja lebo tam by som si ju nemohla privinut a pomojkat a utisit, tu sme to robili na etapy a ukludnila som ju potom cecikom. Tam by som tu moznost nemala ☹ A neublizila som jej, len som ju nechtiac skrabla pod ockom. Nie je to nic co by sa nezahojilo..... Teraz ako preslo par hodin som rada,ze som to urobila ja a nie lekar.... Chudatko dost sa naplace, ked ju budu ockovat a toto ma aspon za sebou..
@me nam zatial zubky nejdu, aspon malinka uz vobec neslinta a ani nekuse veci 🙂 Som rada, ma este cas, kamoskinmu malemu sli zubky 4 mesiace...Kedy idete do poradne? Skus nech sa na to pozrie lekar, ci su to zubky 😉 Ale asi ano, je to taky cas,ze asi ano.

@vejinka fakt? no to ti nejako divne nastrelili.... ☹ Mrzi ma to skus casto aj 5 krat za den cistit liehom.....

yvett14
13. feb 2011

@emily327 nooo akože moja zlatá je to kus chlapa, maličká je samozrejmé spokojná ked vidí taku peknu tváričku!! 😅 😅

emily327
13. feb 2011

@ziza nie si sama co ma nakupnu horucku 🙂 ja som objavila mimibazar a uz ju mam aj ja 🙂
Prave som objednala malinkej taketo capacky 🙂

yvett14
13. feb 2011

@mona777 no akože zlatíčko máš peknu kuchynu, mat taku som spokojná a neriešila by som farbu hlavne že je priestor. to ja mám taký prdienec tu moju kuchynu ale no čo v starom komunistickom paneláku!! ☹ ☹

emily327
13. feb 2011

@yvett14 no ja viem co mam doma 😀 ked sa mu uz nebudem pacit a nebude ma chciet, poslem ho za tebou, ok? 😀 🙂

vejinka
13. feb 2011

@emily327 muz mi to cisti a teraz bude tyzden doma tak sa mi postara lebo ja si nevidim poriadne

yvett14
13. feb 2011

@emily327 hihi ked sa mu ty prestaneš páčiť to Sonička bude mať bradatého syna, je taký milý do tvári, vyzerá že je za každu srandu a je tiež nežný, ked sa niečo deje vie pochopiť a vieš ako sa hovorí oči su brána du duše, tak má krásnu dušu!!!hihi

me
13. feb 2011

aj ja som stále na tom mimibazare, ale trošku drahé sa mi zdajú niektoré veci, toto sa mi páči, rozmýšlam 🙂

emily327
13. feb 2011

@yvett14 fuuha pocuvaj ma mam vazne podozrenie, ze mas nieco s mojim muzom 😀 Som sa dobre pobavila ako si ho opisala 😀 ale mas pravdu je to taky tutko moj 😀 Neboj coskoro ma vymeni, sak som vzdy v pyzame, ksicht mam ako pubertiacka a stale si don rypem a tie moje kila navyse... no ale co uz, lepsie to uz asi nebude, tak sa tym uz netrapim.... 😉 takze mozno pride aj za tebou 😉

emily327
13. feb 2011

@me no niektore deti su drahe, to je pravda, hlavne nove.... ja kupujem pouzite, vzdy som bola zasadne proti ale po 2 objednavkach co mi prisli pre malu rifle a hackovana ciapocka. tak sa to fakt oplati objednat, lebo to vyzera ako nove. 🙂

me
13. feb 2011

@emily327 akú veľkosť si objednala, lebo v tom mám hokej

ale čo by ťa vymieňal 😉

yvett14
13. feb 2011

@emily327 ale ja ho nechcem! hihi ja mám mojho už 18 rokov hihi sice my zavše ide na nervy ale lubim ho, to máš tak oni nás budu lubiť vzdy no lebo kam by sa podeli bez nás, dnes je svet inakší ako bol pred tým ked sme boli mladšie, vtedy si dievča vyberalo a chalani uživali ale teraz by som povedala že fičí monogamia, je vela chorob a nemožu si byť ničim istý, aspon tu je to tak neviem ako Blava ale väčšie mestá ale mám vela mladých znamych čo su spolu roky a su slobodný, uživaju si bez detí . teraz chlap može byť rád ked stretne slusnu normálnu pracovitú rodinne založenú ženu. tak sa neboj že ho stratíš, ide Valentín, buchni na tvoje kilá a velké kozy erotické prádelko a bude fičať na tebe dalších 40 rokov!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yvett14
13. feb 2011

@emily327 a ešte niečo keby mna uvidel tak ma berie do reklamy na bravčovu pomazánku!! totálne by sa vylakal a už by v živote nezasunul lebo by sa bál že každá tzak dopadne ako ja!! hihihi 😕 😕 😕 😕 takto by očil!!!

yvett14
13. feb 2011

@emily327 ja ani nekupujem veci lebo všetko mi podávali sesterky a kmotra a sestra, tak ja už neviem kam to mám dávať, niečo mám vrátit ale väčšina mi zostáva, tak bud bazár alebo netery a synovy nechám také krajšie, akože na maličké detičky sa fakt neoplatí kupovat nové lebo máš to 2-3 x a dost.

yvett14
13. feb 2011

no tak toto je moja polovička a na druhej foto je svadobná a malý Mirko polročný.

emily327
13. feb 2011

@me co konkretne myslis, aku velkost? 😉
@yvett14 😀 jaj boze ty si podarena, ale mas pravdu 😉 Ja cakam,ze kedy vyzdraviem, nemusi byt valentin aby som na seba nieco dala. len akosi po porode ma uplne presla chut na sex ☹ ☹ neviem co to je.
prestan byt, taka sebakriticka, si krasna zena, kazda z nas je krasna cmuk 😉 Ja mam plny kufor veci ale az od 6 mesiacov a viac a teraz zlatinko moje nema toho vela, ale co ma to su take fakt babatkovske vecicky, chcela som nieco frajerske 🙂 rifle, tieto capacky a ma krasne bodycka a bundicky, tak uz nic nebudem objednavat ale este chcem riflove saty na jar pre Sonicku a fakt tie veci su ako nove.

emily327
13. feb 2011

@yvett14 no aky fesak, je ten tvoj mm 😉 A ty si pekna baba s krasnymi ocami cmuk

yvett14
13. feb 2011

haha bola som teraz mi tie oči zakríva tuk!! hihi no ale vieš ako sa hovorí aj veľká riť vie očariť!! hihi

yvett14
13. feb 2011

@emily327 dakujem pekne moja, ja sa budem snažiť schudnuť a potom budem na mm rajcovať že mu budu uši odstávať!! a reklama na Zarábaj ušami bude šuvix proti ušááám mm.hihi ale teraz ani ja moc sex nemusim, možno preto že mám kilá!!

yvett14
13. feb 2011

@ziza55 Zlatičko kukla som tie vecičky ale veru sme dobre kupili, no ja som spokojná a ty?? pekné vecičky si vybrala!! o dva mesiace znova nééééé!!! hihi

emily327
13. feb 2011

@yvett14 no ja celkovo nejako nic necitim ☹ ani vzrusenie nic hmm a to som este do porodu bola aka nymfa 😀 bola som zavisla od orgazmu a teraz nic, je to hrozne a hneva ma to,ze sa to takto zmenilo ☹ Uvidim casom, mozno ked aj ja dam nejake to kilo este dole, ale skor si myslim,ze to nebude take jednoduche co sa pocitov tyka... aj to,ze tam dole inac vyzeram ako pred porodom... no to je ta obeta zeny, chlapi co? nic sak pre nich,ze je dieta na svete okrem toho,ze sa nevyspia sa moc nezmenilo.... Ale neboj, nevymenia nas 😉 Maju nas radi, take ake sme a hlavne si nas vazia,ze sme im dali take krasne deturence :-* idem ja spinkat moja dobru nocku 😉

yvett14
13. feb 2011

@emily327 aj tebe sladku nocku spinkaj pekne papa a pobozkaj za mna Soničku ocinka nemusiš!! hihihi