Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
konecne nam dnes dosli z nemocnice vysledky rozboru mocu a su uplne v poriadku, takze ten predosly moc asi nebol 100% -ne kvalitne odobraty... 😒 ale to dvojtyzdnove cakanie na vysledky mi zasa spravilo dalsie kilo dolu 😉
super, netreba ziadne atb ani nic podobne, taka som happy, jaj 😀
@tanija133 Dakujeme peknucko 🙂 Tu fotto vystihol moj manzel 🙂 Boli sme na Kramaroch a sme cakali na vysledky a maly sa zacal vykecavat a smiat sa, tak ho som sa s nim blaznila a moj muz fotil - lebo mame ten isty problem ako ty- ked maly vidi fotak tak zamrzne a iba vypuli oci a koniec.... 🙂
Fiiiha tak to mate dobru vahu 🙂 My mame cca okolo 7kg 🙂 zubok este tiez nemame ziaden🙂
Tu nocnu moru co som mala som pisala emily327 a neprajem nikomu take nervy... ale chvalabohu je vsetko v poriadku a tesim sa z toho 🙂
A okrem toho sme boli anemicky, tak sme stale chodili na Kramare na kontrolu - ale aj to by malo byt uz konecne OK, potom sme museli ist este aj k nefrologovi na kontrolu oblicky, kedze sme mali dilataciu pri narodeni - ale aj to je v poriadku tak si konecne mozem vydychnut.....
a si predstav od vcera maly rozprava MA MA 🙂 skoro som sa rozplakala - sice nevie co to znamena ale tesim sa ako blazon 🙂 aj teraz na mna z postielky vykrikuje MA MA 🙂 parada 🙂
@ziza55 syndrom macacieho kriku - ale neviem co tej nasej pediatricke bolo - lebo tie deticky vyzeraju uplne inak ako normalne.... nasla som este davno link - ale bol nemecky- a radsej som potom nepatrala dalej po priznakoch lebo uz som zacala byt paranojicka.... povedala som si ze maly je OK a cakam na vysledky .
@syssi nezavidim tie nervy 😖 ale hlavne , ze je maly uz v poriadku.
my mame tiez dilataciu oblicky a ked pises, ze je to v poriadku, znamena to, ze ju uz nemate, alebo sa nezväcsuje?
lebo my sme boli na kontrole pred dvoma tyzdnami a ma to zhruba rovnake ako pri narodeni... doki vravela, ze by sa to malo do roka upravit...
@tanija133 ano ano videla som letak na nete co maju v Lidl pre deti, ale ved skoro stale tam maju to iste 🙂 Tie pancusky a ponozky maju minimalne raz za mesiac v ponuke 🙂 Myslim si,ze tie plienky si urobila dobre,ze si ich nekupila, zase ja som si povedala,ze to je jedine do coho investujem peniaze su plienocky, predsa len dobre plienky = krasna ritka mojho zlaticka 🙂 Ved okrem plienok, vreckoviek na zadocek a sudocremu malej nic nekupujeme. Vecicky to len sem tam nieco ale to nie su tazke eurace 😀 Ma plnu skrinu oblecenia.
no mozno sa tam potom v maji stretneme s detickami v bazene 🙂 Neviem sak co clovek to ine info k vsetkemu co sa deti tyka, tak clovek nema sajn co je pravda a co nie 😀 mam na mysli to sedenie a plavanie... tiez mi to bolo divne, ale reku napisem a uvidim co mi na to odpisete xixi
Inak tu podprdu mam aj ja, mm mi ju kupil uz mesiac po porode ju mali v ponuke v Lidl 🙂 Si s nou spokojna? Ak by ti bola mala a mas doklad, chod ju vymenit, vezmu ti ju 😉 Ja s nou nie som na 100% spokojna ale za tu cenu je to dobra kvalita 🙂
@syssi fuuha no to nezavidim, to muselo byt na psychiku strasne ☹ Ale hlavne,ze je maly v poriadku a nic mu nie je 😉 To je najdolezitejsie cmuk a ty sa po porode citis ako? Nevadi,ze je septembrovy 😉 Aj tu je zopar mamiciek co mali termin v oktobri a dietatko sa narodilo v septembri 😉 Aj tak vitaj medzi nami cmuk
@jammka super, tesim sa s tebou 😉 To cakanie na vysledky je fakt na nervy ☹ Ja si spominam ako som 6 tyzdnov cakala na vysledky genetickych testov pocas tehu a to boli tiez dobre nervy, ale takto ked uz mame doma babatko, je to omnoho horsie,ze? Hlavne,ze je vsetko ok a ze je zdravucka cmuk
@jammka veru boli to strasne nervy :( som rada ze mam toto neprijemne vysetrenie a cakanie za mnou.
My sme boli na kontrole s dilataciou minuly tyzden a lekarka povedala ze je to v poriadku ze nic tam nevidi a ze netreba uz kontrolovat kazdy mesiac moc len ak by bol chory tak vtedy. Ale ideme tam na kontrolu este v septembri, a dufam ze to bude tiez ok. Ale tiez moja pediatricka vravela ze do roka by sa to malo upravit. Tak drzim palce malinkej aby to tiez zmizlo 🙂
@mona777 i no to myslim važne
......zae si nepamätám čo sme písali ....o kojení ale čo presne bolo posledné? 😒
@syssi jeee ahojky! a ako sa mávate teda?
my super až na tú sobeoru inak dobre 😉
jee aký veľký chlapisko
@mircova aj ja si myslím že to je debilina ....ja som pila aj nestea s jahodovou príchuťou hneď po pôrode a nič takže pochybujem že je to alergická reakcia ...
@ziza55 hej hej len kojím a ľúbi mliečko 😀 aj som jej odložila do mrazničky čo som odsala túto noc a celý deň ma pila a konečne mám ľahké didky lebo celý deň som ich mala napráskané 😀 😀
@emily327 dakujem za podporu si velmi zlata 🙂
Po porode sa citim ok, ja som mala sekciu, lebo maly bol lenivy sa otocit 🙂 ale zato teraz je take male zihadielko len kope nozickami a mava rucickami 🙂
Citam ze sa dohadujete ze budete chodit na plavanie s babatkami 🙂
Chysta sa niektora z vas do SNOPU? alebo som este pocula ze je plavanie na kolibe - hotel WEST - detske plavanie Hrosik, pozna to niektora z vas?
@emily327 u mna bolo pocas tehu chvalabohu vsetko dobre a keby mi nerastlo brusko, ani neviem, ze som "v tom" 😀
a vzdy ked islo o mna, bola som optimistka, ale tak ako ty pises, ked uz ide o nase deticky, clovek to inak vnima a citi. Az teraz viem konecne pochopit moju maminu, ked sa o mna sem-tam strachovala a ja som nerozumela tomu, preco to tak "preziva"...
Babulky tak ja sa pre dnesok s vami lucim, som rada ze som tu opat medzi vami 🙂 tesim sa 🙂 a dakujem za vasu podporu 🙂 CMUK
ahojte babulky, tak ja som sa nakoniec rozhodla zverit na tyzden Blanku mojej mame, v sobotu sme ju tam s mm zaviezli a bud. vikend si po nu prideme... Mama sa mi sama ponukla, zeby nieco skusila urobit s jej jedenim Jedava fakt biedne 😖 No a ako som sa vcera vracala s mm autom, tak som sa uz tesila, ako si oddychnem a zregenerujem seba aj domacnost, znova poriadne nakopnem kojenie (ked nebudem musiet stat par dni nad Blankou, aby aspon nieco zjedla) a vcera vecer ma uz zacali boliet vsetky kosti, do rana chripka ako vysita, navyse mi znicohonic opuchlo jedno oko, takze vidim mono, co ho mam take zahnisane 😕 🙄 Takze namiesto prveho dna "opustaku" som doobedie stravila v cakarni u mojej Dr. Ani citat nemozem 😢
...esteze aspon na chvilku nemam tu Blanku, to uz neviem, ako by som ju ukocirovala 😔
.... uz tych chorob od konca novembra hadam aj stacilo Dufam, ze Lyka ma v mojom mliecku dost protilatok...
diavčatá, mám problema, objednávala som si bebilon na dobru noc a tam je písané že to možu deti od7 mesiacov tak či to možem dať malej normálne mi to nedá, aby som jej nepohoršila, ak viete kto používa dajte mi prosim vedieť
@horalka777 za mesiac bude jar - bude teplo - odídu choroby a všetko bude OK.
Aj tak obdivujem všetky baby ktoré majú dva a viac detí
Ahojte kocky, zasa ste pekne popisali, nie a nie vas docitat 🙂 Citala som, ze ste rozoberali plienky, pouziva niekto z vas aj babylove z DM?Pri vacsom baleni, maju asi taku cenu ako tieto z lidla, ale su podla mna super. Ja na ne nedam dopustit, zdaju sa mi take ovela makksie ako pampersky. Okrem toho pampersky mi pridu strasne parfumovane, ale je to asi o zvyku...

@syssi jeeeeeejda..to muselo byt hrozne cakanie ale nastastie to dobre dopadlo....a aky syndrom?nemas k tomu nejaky link nech to mrknem. este som o tom nepocula