Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte maminky 🙂
Tak uz som spat po dlhej odmlke :(
Moja 2-mesacna nocna mora skoncila - konecne mam usmev na tvari a tesim sa ze maly je OK 🙂
Ako sa mate??? nivejka?? malimimi??? tanija??? 🙂
@malemimi to je pekná blbosť s tou diétou, my keď sme to mali mne zas kázala nejesť sladké a tak som mala výčitky, že som si na krstinách dala kúsok torty, no a potom sme to vyliečili a vrátilo sa to a to som začala dávať ten krémik od biodermy a jedla som všetko a sa to vyliečilo 😉
@ziza55 dakujeme 🙂 je to maly zlatuch 🙂 stale sa smeje a rozprava 🙂 niekedy ma uz z neho aj hlava boli hahaha 🙂
zubok este nemame - ale myslim si, ze coskoro nejaky bude, lebo vsetko strka do pusinky 🙂 a straaasne slintame 🙂
Zatial sa pretacame z chrbatika na bok, ale ked je na brusku tak sa posuva nozickami dopredu a uz par krat sa mu skoro podarilo pretocit sa na chrbatik 🙂
@syssi ahoj medzi nami, ja si ta nepamatam, ale maly je krasny, ako vsetky oktobrove deticky 🙂 A s cim ste sa trapili, ak sa smiem opytat tak dlho???
@ziza55 inak zvazujem aj ja chodit s malou na to plavanie.... a nie je to podmiene, aby dietatko vedelo sediet? susedka mi vravela,ze skor ako od pol roka sa neda chodit s detickami na plavanie.Len ja to mam nafigu,ze by som musela chodit s nejakou susedkou co ma auto ☹ No uvidim, ani penazi nie je nejako nazvys... kolko stoji tento kurz a ako dlho trva?
@jammka no inak na to som velmi zvedava aj ja.tento tyzden sa tam chystam osobne pozriet..tak sa nato popytam..
@emily327 to plavanie je tusim od 3mesiacov..nieje to podmienene tym ci dietatko vie sediet alebo nie...stoji 146eur a bola zlava na 78eur..tak sme to vyuzili..uvidime ako sa bude malemu pacit 🙂 potom napisem
@syssi Mailky je krasny,ako sa krasne smeje....Ja toho mojho prdolu nikdy nemozem odfotit ked sa smeje, vzdy ked zbada fotak tak akurat tak vykuli oci a len kuka ze co to svieti..... 🙂 Inac moj Misko vsetko v poriadku, sme zdravy ako buk, neotacame sa, nemame zuby, hlavicku drzi, pasie konicky a nemame este ani 4 mesiace a uz mame skoro 8 500 g...Takze apetiit ma asi po mne, je to mala buchticka, ved si videla vo fotoblogu... 😉
@emily327 Ahoooj 🙂
dakujeme pekne za pochvalu 🙂 Sice sa maly mal narodit v oktobri ale nakoniec sa narodil v septembri 🙂
Ja som mala nocnu moru z vysetrenia z genetiky :(
Poslala nas tam nasa pediatricka:( lebo ked maly plakal alebo sa jedoval tak mal taky vysoky ton v hlase:( a tak sa prejavuje aj jeden syndrom.
Tak sme isli na genetiku, spravili mu odber- vysledok mal byt o mesiac - zial volali mi z genetiky, ze musia spravit este jeden odber - lebo z toho prveho nenarastli bunky :( tak dalsi mesiac cakania:( Pre mna to bolo strasne - stale som maleho sledovala ci je normalny.... ci sa nesprava nejako cudne atd... Chvalabohu vysledky su negativne a maly je v poriadku 🙂
@tanija133 Ty mas teda riadneho valibuka, my mame zatial len nejak 5,6 kila 😕 ale to sme ju len doma na rukach vazili, uvidim v stredu ideme do poradne na ockovanie. zda sa mi to malo, ako tak citam, tak my tu mame asi najmenej, ale pediatricka mi zatial vravela, ze je to ok... zas na druhej strane aj ja som dost nizka, tak asi bude po mne🙂
ja som nakoniec tie plienky kupila, ked vyskusame, podam hlasenie🙂)

@nivejka všetko najlepšie maličkému Zlatíčku cmuk