Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja som obal nedostala. kúpila som si v papiernictve. taký ako na doklady ale s predavačkou sme kukali kam sa zmestí a do tohoto pasuje ako rit na šerbel 🙂
fiorea aj ked som sa nedávno dozvedela že priatelova babka je doktorovým deťom krstná nejakú protekciu nepociťujem a zatial ani nežiadam, ale nebudem sa tajiť tým že pri pôrode by som ho chcela
ahojte baby!
tak ja mam az teraz po sviatkoch... dnes prvy den v robote a na nete (doma sme mali pokazeny comp ☹ )...dava mi to dnes zabrat.
Baby, ja trpim taaaakoou unavou, aku som doteraz ani nahodou necitila. Non-stop som nevyspata a poobede - koneeec! Len spat a spat.
Cez vikend sa chystam za kamoskou do Mikulasa, vie mi niekto poradit, kde kupim tehu pas do auta v Blave? diiiik 🙂
Inak, popisali ste toho riadne, to nemam sancu cele docitat. Dufam, ze sa diali len same fajn veci a vsetky sa mate dobre 🙂
tak to vidis, nanu, doktor sa dozvedel o vasich intenzivnych rodinnych vztahoch a hned bol aj prenatal box 😀
ale nie mal tam riadnu kopu nachystanú a ešte mi povedal aby nepísal len on tak mi dal nejakú kartičku vyplniť že som ho dostala a vraj môžem dsotať nejaký box aj po pôrode. (to tam bolo písané)
bamb, jasne, ze je male v poriadku. to NT robia len posledne roky a nie kazdemu. Zistuje sa pri nom hlavne Downov syndrom.
nanu, ja si robim srandu 😀
ja mám tehotenskú knižku aj s krásnym obalom na ktorom sú z jednej strany dievčenské mená a z druhej chlapčenské (-:
ale pri synovi som mala tiež bez obalu
fiorea ja viem 😀
fiorea máme spoločný termín (-:
tak uz sme 4 s tymto datumom, co som zatial zratala 🙂 uvidime, ci fakt budeme rodit v ten isty den, ale bola by to sranda
no len dúfam, že to nevyde na piatok 😀
bože ráno také krásne slniečko svietilo no a teraz total zamračené...dúfam aspoň pršať nebude nech možem íst s drobcom von..
pusinqa no máme rovnaký vkus na mená Michal a Júlia 😉 no uvidíme, čo naozaj pribudne k Miškovi
Milé maminky,
pokiaľ by ste mali niektorá záujem o kočík - trojkolku (obsahuje hlbokú časť, športovú a vajíčko, ktoré sa dá priamo nakliknúť na podvozok), tak si pozrite môj bazár. V prípade záujmu pošlem viac foto. Kočík je vo veľmi dobrom stave. Na cene by sa dalo ešte dohodnúť 😉
sedmokraska (Aďka)
vyzerá to tak mobilo, my sme sa na júlii dohodli predbežne pár týždňov dopredu, ale chlapčenské sme sa nejako nevedeli dohodnúť, ani v pôrodnici som nevedela vypísať, tak som strčila mm papier do ruky nech napíše on a nakúkala som čo vlastne napíše, lebo dohodnutí sme neboli 😀
hlasim sa... uloha splnena, odoslana.. len sa bojim ze budu este pripomienky.. a ja uz chcem ist domov spinkat... 😔
ozaj, ...a este som stihla oznamit sefke moju novu realitu.. vzala to v pohode, ze sa tesi... no a ze mozme hladat nahradu za mna 😅 😅 ..neviete o niekom? 😉
pusinqa my sme tiež chlapčenské vybrali veru tesne pred porodom nejak sme sa nevedeli zhodnuť a potom hovorím, že keby je Michal? a manžel že ok..
a teraz si neviem predstaviť, že by sa volal inak proste náš Jašo Michal
mobilo - 13. 10. vychadza na stredu, uz som to cekla 😉
michal a julia su pekne mena 🙂
tak tiež ste si to nechali na poslednú chvíľu 🙂
nás sa všetci vypytovali a že prečo im nechceme povedať, ale keď my sme ozaj sami dlho nevedeli 😉
my sme mali vybraté mená už dávno, ešte sme ani deti nepelánovali 😀
🙂 tak take prdy sm uz aj zo 3 krat citila, ale som neverila, ze by to uz mohlo byt babo... ale verim tomu, ze bolo 😅
nanulik pri prvom aj my 😉 dievčatko Karin strašne sa nám to páčilo a chlapčenké sme nejak stálo nemali
no a teraz dievčenské Šarlota to asi aj bude Júlia alebo Ela a chlapčenské zase nevieme presne..takže som sa smiala, že zase bude chalan 😝
teraz je Karin na každom kroku
mne taká zima zostala, že neviem či nejdem pod perinu za drobcom dnes išiel neskoro buvat som zvedavá dokedy bude a kedy potom pojde večer
zajtra asi pojdem na tu endokrynológiu vraj tam býva veľa ľudí ☹ tak sa mi nechce
z vás nemá niekto problémy so štítnou žlazou? ja som nikdy nemala a teraz. to može byť aj tehotenstvom však?
nanulik vy to ste boli ako pionieri vždy pripravení 🙂
mobilo veď uvidíš čo ti povedia, nemaľuj čerta na stenu. ja som mala veľký problém s predmenštr. syndrómom, tiež som si tesne pred tehu dala robiť endokrin. testy na hormóny, ale tie boli ok, tak som drahému povedala že sa musí zmieriť s tým že som asi skrátka šiši keď som 3 týždne z mesiaca mimo seba a iba týždeň som to ja, tak má asi doma psycháča. to som nevedela že to takto rýchlo vyrieši, urobí čo treba a teraz riešim tehu a nie PMS 😀
veď jasne zajtra napíšem, len keby tak chcú mať zľutovanie, že som tehu a uprednosniť ma, lebo potom s drobcom mi nevychádza spánok a potom je celý deň taký uponáhľaný"
inak ja teraz cítim niečo v brušku mám pocit, že bábo také bublinky zvláštne 😅 som zvedavá aoko bude kopať syn kopal stále a vždy na pravo- mám normálne rebro vykopnuté tak ak bude teraz kopať naľavo bude to baba 😅 som si taký záver urobila 😀 😀
mobilo ja sa liečim na štítnu
hej a to z čoho vzniká- viem, že tam sa jedná o nejaké hormóny ale nič bližšie a manžel mi zakázal hľadat na nete, lebo tu keď človek hľadá nájde aj že má rakovinu ...toľko krát sme sa tu už vystrašili

fio... u nas sa ziadne NT konat nebude, co je aj dobre aj zle... ale ja verim, ze moje mimi je v norme a nemienim sa nicim zaoberat...
inak ta moja knizka je asi niekedy z minuleho rezimu... to sa vtedy nemocnica musela riadne zasobit, alebo ocakavali riadny baby boom... 😀