Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb, tak ti zelame, nech ta rychlo osvieti a mozes sa k nam pridat 🙂
a neboj, ja este tiez nebublinkujem 🙂 ale chcela by som
svet, ty opatrne... tehotne mavaju nizky tlak
zenusky, ved aj mne volaco v tom brusenku sa deje, ale ja pochybujem, ze je to mimi, lebo si to predstavujem inak 😀
no ved uvidime, trochu treba pockat, uz sa na to moooooocne tesim
ja trenujem schody kazdy den cestou z obeda s plnym bruskom.. teda plnym ako plnym, mne by aj deske porcie stacili.. ale snad ma to udrzi v kondicke, netehotna kolegyna fuci viac nez ja 😅
fio, dakujem, potrebujem teda zazat riaden reflektor nad hlavou na to osvietenie, ale pomalicky uz nieco zo seba sukam, idem Vas radsej vypnut 😉 ..ale potom dojdem, papa
kočky ktoré beriete vitamíny pre tehotné, už ste prešli na tie pre ďalšiu fázu tehotenstva?
http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/F...
no tento nemá chybu 😀
Moze byt, ze tlak. Na minulej poradni som mala len 100/70 a v nedelu vecer som si merala a bol tiez tak nejak - tusim 109/69.
Dnes sa uz aspon snazim vela pit, ale neviem, ci to pomaha... ☹
Pusi no len prúser keď pri tebe práve nie je manžel ale sused 😀
manee - ani ja nejdem do polska na babatekovske veci... brat ma za 10 tyzdnov svadbu a mamina si che nejake saty kupit, aj frajerka druheho brata, no a ja idem hodnotit. 🙂 Ale tiez chcem kuknut, ci nahodou cosi tehu nepadne do oka, ale moc sa nenadejam. Uvidime. No a oco sa chce ist tiez kuknut a manzelika tam chcem mat ja, tak povedal, ze pojde v pohode. Tiez chceme nejake kriky a kvety kuknut do zahradky kolo domu.... no uvidime. A hlavne, uvidim, kolko ja vydrzim chodit po trhoch. 😝
😀 😀 😀
svet taky tlak mam aj ja veru stale iba minule som si merala tlak a to som utekala po schodoch sa mi trosku zvysil na 125/75. stale pit treba a ja som pila kavu na zvysenie tlaku aj 5 denne 😅 a teraz ju vobec nemusim bo mi nie je pochuti 😝
pusinqa 😀 😀 😀 dobreee 😀
ja som mala vzdy nizky tlak a teraz to aj fest citim, sestricka nechcela verit, ked mi merala, no co uz.
pus, ten pas je bohovy... 😀
jáj no konečne môžem napísať moje dnešné zážitky. dnes som bola na 1. poradni. a som zase oktobrovka. podla mensesu mám termín 21.10. ale podla velkosti bábatka mám termín 30.10. ale pár dní hore dole...a dalšia poradna je 10.5.
no a teraz k tej kontrole. tlak bol v norme a potom ma išla sestrička odkrviť. do 4 ampuliek 😝 a ked mi pichla tak som sa asi zlakla netiekla mi vôbec krv. tak ešte začala vnútri štúriť, mne viac nebolo treba a už som len mala tmu pred očami 😝 😖 z druhej ruky už trošku niečo tieklo. 😒 potom mi dala aj špeciálnu ampulku na moč. len je úzka a to bude sranda sa trafiť 😀
no a pán doktor ma najskôr zdola vyšetril, a potom zdola aj sono. (foto je už pridané) drobec sa hmýril o tristošesť. dr. hovorí že tam robil cirkus humberto 😀 . aj mi všetko poukazoval a bolo to úžasné. dostala som už preukaz a prenatal box. dnes som si v papiernictve kúpila na preukaz taký žltý obal a ešte si ho ozdobím nejakými nálepkami. ale to kúpim inokedy.
u zubárky som nebola. volala som jej lebo ako mi bolo zle asi by to nebolo bohvie čo tam byť. ale hovorila do telefonu že aj tak mala vela ludí a dlho by som čakala. tak idem až v júni
uf normálne som sa unavila kým som vám napísala
idem vás skúsiť dočítať ale budem tu do zajtra 😀 😀
ozaj a meriame 39,15 mm 🙂 riadny obrisko 😀 😀
nanu, gratulejsn 🙂 zvladla si to
zubarku som musela presunut aj ja, a to mi mala vrtat chory zub. ale co uz, ked ani len zubnou kefkou si nemozem riadne do ust zajst, nieto aby som usta cerila na dr. ale zubari to vacsinou chapu, ved tiez nepotrebuju dostat obsah pacientkinho zaludka na svoj sterilny plast 🙂 dufam, ze do juna mi bude lepsie, lebo navtedy aj mna preobjednali.
len nechapem, preco ja prenatal box nemam, ked ste ho vsetky dostali ☹ co v nom vlastne je? o co ma moj doki ochudobnil?
nanu jaké bábenco, vidíš dobre že si pri nás ostala 😀
lenok gratuluje k prvým pohybčekom. 🙂
také uprdené ja mám už dávno 😀 😀 😀
a k tým bylinkám nikde by mohol byť aj zoznam ktoré môžeme. tých bude asi menej. lebo všade je čo nemôžeme
nanu - super, krasne foto, gratulujem 🙂
fiorea - ja som tiez nedostala prenatal box, len jeden nejaky cesky casopis Tehotenstvi tyden po tydni, tak tiez by ma zaujimalo, o co som prisla
ahojte ten prenatal box som ja dostala pri synovi až v nejakom 20 týždni možno neskor ..takže ešte možno dostanete (-:
inak dnes som bola na tom NT tak je všetko ok bábenko pekne držalo 😉 a napísala mi 1,9 mm v norme
hej, casopis a letaky mi dali, skoro vsetko ceske...
ja som tam mala vzorku persil a silan obe sensitiv, potom jeden dudlík a vzorku oleja od weledy v tehotenstve, a kopu letákov a prospektov, dva ročné časopisy mamina a dieta a ja a ešte tam bola 0,5l flaša budiš horská breza
nanu, vidis.. som ti vravela.. pekne papaj, nech riadne rastie 😕 ..
ja som tiez nedostala box, len ten cesky casak co aj andrea, ten sa mi paci.. a este taky ze buduca mamina
ja som ešte tiež nedostatla nič len to najdôležitejšie materskú knižku 😀
mobilo, super. to NT sme nastastie vsetky mali OK. dalsia krizovatka za nami 🙂 bodajby aj vsetky nasledujuce testy dopadli len dobre. musia to byt hrozne stresy, ked lekar povie, ze to NT alebo nieco ine je mimo normy... nech nas to len obchadza. bezne starosti uz nejako zvladneme 😎
no teda, nanu, ty si protekcna, uz mozes cmulat dudel a prat sa senzitivne 😀
ozaj, a mne ani obal na knizku nedali, ako niektore pisete. len samotnu papierovu knizku a este je aj zozadu natrhnuta, az ma muz minule vyhresil, ze si nedavam na veci pozor a nedal si vysvetlit, ze taku mi dali a nebudem predsa ziadat lekara, aby mi vsetko nanovo vypisoval, lebo zadna strana sa mi nepaci 😀 takze taka som ja ukrivdena 🙂
ale aj tak je to ta najkrajsia knizka 🙂
moj doki dava prenatalbox az vo volakom 20tt, takze si este chvilinku pockame. Ja na najblizsej poradni chcem povedat, ze ideme na 3d ultrazvuk, tak som zvedava, ze ci ho bude chciet vidiet aj on. Mozno ho potom za nieco vymenim s dokim...

svet to poznám aj ja musím na 2. poschodie, vždy zabudnem v akom stave som, vybehnem a ledva dýcham, kolegynky sa smejú že čo nejdem pomalšie, ale zvyk je zvyk, len ten dych chudák mi už nestačí 😀