icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
7. apr 2010

fio... u nas sa ziadne NT konat nebude, co je aj dobre aj zle... ale ja verim, ze moje mimi je v norme a nemienim sa nicim zaoberat...
inak ta moja knizka je asi niekedy z minuleho rezimu... to sa vtedy nemocnica musela riadne zasobit, alebo ocakavali riadny baby boom... 😀

nanulik
7. apr 2010

ja som obal nedostala. kúpila som si v papiernictve. taký ako na doklady ale s predavačkou sme kukali kam sa zmestí a do tohoto pasuje ako rit na šerbel 🙂

fiorea aj ked som sa nedávno dozvedela že priatelova babka je doktorovým deťom krstná nejakú protekciu nepociťujem a zatial ani nežiadam, ale nebudem sa tajiť tým že pri pôrode by som ho chcela

andys11
7. apr 2010

ahojte baby!
tak ja mam az teraz po sviatkoch... dnes prvy den v robote a na nete (doma sme mali pokazeny comp ☹ )...dava mi to dnes zabrat.
Baby, ja trpim taaaakoou unavou, aku som doteraz ani nahodou necitila. Non-stop som nevyspata a poobede - koneeec! Len spat a spat.
Cez vikend sa chystam za kamoskou do Mikulasa, vie mi niekto poradit, kde kupim tehu pas do auta v Blave? diiiik 🙂
Inak, popisali ste toho riadne, to nemam sancu cele docitat. Dufam, ze sa diali len same fajn veci a vsetky sa mate dobre 🙂

fiorea
7. apr 2010

tak to vidis, nanu, doktor sa dozvedel o vasich intenzivnych rodinnych vztahoch a hned bol aj prenatal box 😀

nanulik
7. apr 2010

ale nie mal tam riadnu kopu nachystanú a ešte mi povedal aby nepísal len on tak mi dal nejakú kartičku vyplniť že som ho dostala a vraj môžem dsotať nejaký box aj po pôrode. (to tam bolo písané)

fiorea
7. apr 2010

bamb, jasne, ze je male v poriadku. to NT robia len posledne roky a nie kazdemu. Zistuje sa pri nom hlavne Downov syndrom.

fiorea
7. apr 2010

nanu, ja si robim srandu 😀

mobilo
7. apr 2010

ja mám tehotenskú knižku aj s krásnym obalom na ktorom sú z jednej strany dievčenské mená a z druhej chlapčenské (-:
ale pri synovi som mala tiež bez obalu

nanulik
7. apr 2010

fiorea ja viem 😀

mobilo
7. apr 2010

fiorea máme spoločný termín (-:

fiorea
7. apr 2010

tak uz sme 4 s tymto datumom, co som zatial zratala 🙂 uvidime, ci fakt budeme rodit v ten isty den, ale bola by to sranda

mobilo
7. apr 2010

no len dúfam, že to nevyde na piatok 😀

mobilo
7. apr 2010

bože ráno také krásne slniečko svietilo no a teraz total zamračené...dúfam aspoň pršať nebude nech možem íst s drobcom von..
pusinqa no máme rovnaký vkus na mená Michal a Júlia 😉 no uvidíme, čo naozaj pribudne k Miškovi

sedmokraska
7. apr 2010

Milé maminky,
pokiaľ by ste mali niektorá záujem o kočík - trojkolku (obsahuje hlbokú časť, športovú a vajíčko, ktoré sa dá priamo nakliknúť na podvozok), tak si pozrite môj bazár. V prípade záujmu pošlem viac foto. Kočík je vo veľmi dobrom stave. Na cene by sa dalo ešte dohodnúť 😉
sedmokraska (Aďka)

pusinqa
7. apr 2010

vyzerá to tak mobilo, my sme sa na júlii dohodli predbežne pár týždňov dopredu, ale chlapčenské sme sa nejako nevedeli dohodnúť, ani v pôrodnici som nevedela vypísať, tak som strčila mm papier do ruky nech napíše on a nakúkala som čo vlastne napíše, lebo dohodnutí sme neboli 😀

bamb27
7. apr 2010

hlasim sa... uloha splnena, odoslana.. len sa bojim ze budu este pripomienky.. a ja uz chcem ist domov spinkat... 😔

ozaj, ...a este som stihla oznamit sefke moju novu realitu.. vzala to v pohode, ze sa tesi... no a ze mozme hladat nahradu za mna 😅 😅 ..neviete o niekom? 😉

mobilo
7. apr 2010

pusinqa my sme tiež chlapčenské vybrali veru tesne pred porodom nejak sme sa nevedeli zhodnuť a potom hovorím, že keby je Michal? a manžel že ok..
a teraz si neviem predstaviť, že by sa volal inak proste náš Jašo Michal

fiorea
7. apr 2010

mobilo - 13. 10. vychadza na stredu, uz som to cekla 😉

fiorea
7. apr 2010

michal a julia su pekne mena 🙂

pusinqa
7. apr 2010

tak tiež ste si to nechali na poslednú chvíľu 🙂
nás sa všetci vypytovali a že prečo im nechceme povedať, ale keď my sme ozaj sami dlho nevedeli 😉

nanulik
7. apr 2010

my sme mali vybraté mená už dávno, ešte sme ani deti nepelánovali 😀

angika
7. apr 2010

🙂 tak take prdy sm uz aj zo 3 krat citila, ale som neverila, ze by to uz mohlo byt babo... ale verim tomu, ze bolo 😅

mobilo
7. apr 2010

nanulik pri prvom aj my 😉 dievčatko Karin strašne sa nám to páčilo a chlapčenké sme nejak stálo nemali
no a teraz dievčenské Šarlota to asi aj bude Júlia alebo Ela a chlapčenské zase nevieme presne..takže som sa smiala, že zase bude chalan 😝
teraz je Karin na každom kroku

mobilo
7. apr 2010

mne taká zima zostala, že neviem či nejdem pod perinu za drobcom dnes išiel neskoro buvat som zvedavá dokedy bude a kedy potom pojde večer

mobilo
7. apr 2010

zajtra asi pojdem na tu endokrynológiu vraj tam býva veľa ľudí ☹ tak sa mi nechce

z vás nemá niekto problémy so štítnou žlazou? ja som nikdy nemala a teraz. to može byť aj tehotenstvom však?

pusinqa
7. apr 2010

nanulik vy to ste boli ako pionieri vždy pripravení 🙂

pusinqa
7. apr 2010

mobilo veď uvidíš čo ti povedia, nemaľuj čerta na stenu. ja som mala veľký problém s predmenštr. syndrómom, tiež som si tesne pred tehu dala robiť endokrin. testy na hormóny, ale tie boli ok, tak som drahému povedala že sa musí zmieriť s tým že som asi skrátka šiši keď som 3 týždne z mesiaca mimo seba a iba týždeň som to ja, tak má asi doma psycháča. to som nevedela že to takto rýchlo vyrieši, urobí čo treba a teraz riešim tehu a nie PMS 😀

mobilo
7. apr 2010

veď jasne zajtra napíšem, len keby tak chcú mať zľutovanie, že som tehu a uprednosniť ma, lebo potom s drobcom mi nevychádza spánok a potom je celý deň taký uponáhľaný"
inak ja teraz cítim niečo v brušku mám pocit, že bábo také bublinky zvláštne 😅 som zvedavá aoko bude kopať syn kopal stále a vždy na pravo- mám normálne rebro vykopnuté tak ak bude teraz kopať naľavo bude to baba 😅 som si taký záver urobila 😀 😀

nanulik
7. apr 2010

mobilo ja sa liečim na štítnu

mobilo
7. apr 2010

hej a to z čoho vzniká- viem, že tam sa jedná o nejaké hormóny ale nič bližšie a manžel mi zakázal hľadat na nete, lebo tu keď človek hľadá nájde aj že má rakovinu ...toľko krát sme sa tu už vystrašili