icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
8. apr 2010

juko... no ale také sluby sa musia dodržiavať 🙂 a čo by ti mohlo do toho vojsť? hádam len nie práca... tá počká.
aj môj mangelík pôjde so mnou, teda dúfam, tak som zvedavá, či ho tam nebudú musieť kriesiť 😀

lenok
8. apr 2010

No, tak... mojho na porodnu salu nedostanem ani za svet... a aj som rada.. lebo on neznasa doktorov vobec ziadnych, tak mi tam aspon nevyrobi ziadny prieser 😝

Juko, sem-tam k nam posli aj tvoju manzelku, nech sa ona vykecia 😉

juko25
8. apr 2010

no tak praca praca, ale pokusim sa ved ked som to uz slubil....
ja sa z kriesenia nebojim stym nemam problem, skor keby ze vidim nevhodny pristup doktorov a podobne tak sa neovladnem!!!!!

amadora
8. apr 2010

že muži dlho predýchavajú vnútorné sono 😕 😀 a kua keď budú pri pôrode tak čo budú robiť?! juj by som raz dva ujovi že "MUDr" vysvetlila ako sa veci majú 😀 😀 😀

Juko a pani maminka tiež chodí na koníka či len ty a potom doma zvestuješ cenné rady? 🙂

Kočky a už dosť aspoň do obeda dobre? Kto to má stíhať čítať? 😀

andreaerdna
8. apr 2010

ahote vsetci, ja uz tiez hodinu v robote a 7 a pol pred sebou... a este zajtrajsok 😒 A cez vikend ma byt opat hnusne pocasie, tak neviem, na co sa tesit. 😕

renatka - nechapem, co by na tom sone mal manzelik rozdychavat... mne teda aj v 15tt robili zospodu, lebo cez brusko nebolo dobre vidno a mm tam bol od zaciatku do konca a tiez v tom 7tt tam bol. Skor mi ten tvoj doktor pride taky, ze sa citi on zle, ked sa na neho niekto pozera pri takejto praci a nie ze by to manzelovi malo vadit. Ale budis.

a moj pojde tiez so mnou a dufam, ze to prezijeme obaja, vlastne obitraja 🙂

juko25
8. apr 2010

no jasne ja je to poviem ale nerobi jej dobre ked sedi pri monitore boli ju z toho hlava.....
ale som tu ja a co ja o to sa snou podelim, a mi sa trochu malo stretavame ja som stale prec a ked uz pridem ona spi a rano do roboty ide... komplikovane to mame mi

lenok
8. apr 2010

Juko.. ale splodili ste, a to je hlavne 😀 😀 😀 😉

juko25
8. apr 2010

no ano to je hlavne, ked ze ma znasilnila... ale vtedy mala dovolenku tak ze bolo casu ja ja som sa tak trosku nechal

andreaerdna
8. apr 2010

juko... to bolo dobre... ze ta znasilnila 🙂 hlavne, ked kuknem na vase foto, ze mas tak dvakrat jej hmotnost... neda mi si to nepredstavit 😀

renatka9
8. apr 2010

juko... a čo robíš teda, keď práca práca??? no šak aj môj mangelík stále hrdinuje, že ako on pôjde na pôrod a že sa na to teší, len ja mám trošililinku malé pochybnosti 🙂

amadora... no veď práve... môj mangelík by to v pohode zvládol, ale možno má s tým doki zlé skúsenosti... no neviem, už neriešim, mangelík si bude musieť počkať 😖

andreaerdna... tiež si myslím. možno má problém s tým, že lezie do kapusty niekomu inému a ten sa má ešte aj na to pozerať 😀

renatka9
8. apr 2010

znásilnila ťa, ale ty si sa tak torchu dal!!!! 😀 😀 😀
no to je teda dobrééé 😀 😎 😀

amadora
8. apr 2010

jaj, mne teraz manžel hovoril keď bol doma že sa ho kolegovci v robote pýtali či je pravda že čakáme bábo, že kedy to preboha stihol pri jeho práci urobiť 😀 😀 😀 nuž, dobrý plavci, ako kyselina 😀 😀 😀

amadora
8. apr 2010

inak aj môj synček je asi tehotný, práve si na zelené hrozno lieva mlieko 😀

juko25
8. apr 2010

andreaerdna: si zena co ti ja mam vysvetlovat coho ste vy schopne ked chcete 😀

renatka9: no som stale prec . no ja mam pochybnosti len z doktorov nezniesol by som keby pochybili alebo ju nechali trapit sa!!
no znasilnila doslova a do pismena bol som doma asi 24 hodin a .... 😎

bamb27
8. apr 2010

haha, inak to znasilnovanie je bezne aj u nas.. ten moj muz je ale celkom lahko znasilnitelny 😀 😀 ..takze poznam, a tiez ma obavy ist k porodu nie preto ze by nejak odkvecol alebo co, ale ze by tam spravil pripadne bordel a mne hambu ak by nieco neslo podla jeho predstav... 😀 😀
ama... no normalne si maly robi hroznovy milk shake... 😉 sikovnik

amadora
8. apr 2010

Juko aj my sme tak plodili že drahý bol doma 24 hodín a ... 😀 Však tak je najlepšie 😀

Bamb 😝 😀

spiruanka
8. apr 2010

dobre ranko prajem 🙂 tak uz som sa nadlabla topeniciek s cibulkou a je mi nejak divne 😝 mi zachutilo po 3 mesiacoch a takto to dopadlo 😖

juko25
8. apr 2010

bamb27: no vidis tebe to vysvetlovat nemusim! ze ako to chodi ked vy nieco chcete 😀
mna hamba nezaujima ja len ze keby nieco poseru tak.......... 🙄 ale budem tam!!! uz aj naschval

pusinqa
8. apr 2010

andys ty máš tiež dobrú pracovnú náplň, asi ako viaceré z nás 😉
ale nám tu ten tatino rozprúdil diskusiu čo? 😀
renatka kam chces chodit na tu predporodnu pripravu do NR? planujes tam potom aj rodit?

pusinqa
8. apr 2010

renatka ty si tam hodila andrei jakú odpoveď 😀 😀 😀

spiruanka
8. apr 2010

moj muz chcel byt pri porode malej ale ked to na mna uz prislo a zbadala som ho vo dverach aky je bledy tak som ho poslala prec,ved on odpadol ked rodila fenka havinkou 😀 neviem si predstavit kolko roboty by mali s nim 😕 😀

juko25
8. apr 2010

no ja sa lucim idem si lahnut som uz unaveny!
prajem prujemny dnik 😀 😀
ja sa este vratim

manee
8. apr 2010

Ahojte vsecia, maminy aj tatovia...
ja dnes frcim tiez na ovoci, na cele je tmave hrozno, neviem ako to dopadne, ked ho dojem a budem mat este chut. Dufam, ze este z tejto sorty budu v obchode mat, lebo inak vyhlasim vsetkym vinarom abstinencnu vojnu!
Muza som velmi k porodu chcela, ale neviem, ci je to dobry napad, on hrozne neznasa, ked ma nieco boli a stonam, jeho to strasne rozzuri, ale povedal, ze on hambu robit nebude, ze radsej zo saly odide...
inak vcera som si urobila radost, kupila som si konecne tehuvankus - ten objimaci a aby drobuliatko neziarlilo, tak krasny overalik, ak sa podari, hodim foto...

petra269
8. apr 2010

no ja bývam z môjho nervózna aj keď sa ma snaží ukludniť keď som chorá, alebo ma dačo bolí, lebo mu to nejde a len ma tým naserie. tak neviem neviem či ho pri tom pôrode nezabijem, ak tam bude 😲 ešte sme sa na 100 percent nedohodli

angika
8. apr 2010

Dobre ranko, alebo uz predpoludnie,,,, ako to Vy zeny stihate tolko napisat? a teraz uz aj muz? 🙂 v praci sem ledva stiham nakuknut a doma ma ani nenapadne zapnut PC...
dnes mam na sebe konecne moje tehu nohavice, musela som si ich dat este skratit, ale citim sa v nich fantasticky... nic ma netlaci, nic si nemusim rozopinat 🙂

svet1
8. apr 2010

Moj muzicek sa tiez chysta k porodu... ale ja este neviem, ci ho tam urcite chcem... Asi aby ho zavolali az tesne po... Uvidim.

andys11
8. apr 2010

pusinqa - s tou pracovnou naplnou mas pravdu 😉 (inak prace by aj bolo, ale chuti voooobec, ja sa proste dnes neviem donutit)...
Ja dufam, ze moj drahy bude pri porode, velmi sa mu nechce, ale ja by som ho tam chcela, viem, ze mi to pomoze a nech len vidi, co sposobil 😀

andys11
8. apr 2010

Nanulik sa dnes uci? Chcela som sa jej nieco opytat... tak nic, napisem do ip 😉

renatka9
8. apr 2010

pusinqa... chcem chodiť do NR, keďže v NR som takmer ako doma. no ale zas aj v HC... v NR chcem chodoť do centra Femina k pani Jahnátkovej, vraj je dobrá.

a rodiť sa tiež chystám v NR, patrím pod NR a už som aj raz bola v NR v nemocnici a bola som veľmi spokojná ako sa o mňa postarali... samozrejme, že na gynekologicko-pôrodníckom to môže byť iné, ale mám to predsa len po ruke a myslím si, že môže prísť aj chvíľa, kedy si vyberať vôbec ani nestihnem 😀 a okrem toho aj dokiho by som si chcela vybaviť k pôrodu svojho, ak sa to bude dať, lebo neviem, či ešte chodí pri pôrody... ale počula som, že áno... musím sa ho popýtať

pusinqa
8. apr 2010

andy nanu sa učí, a mne sa tiež už pracovať hrozne nechce 😝
manee vankúš už mám aj ja zajednaný, uvidíme či pomôže