Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb ja ešte 3 hodiny v praci ☹ ☹ ☹
bamb, no dufam, ze izby budu aj tri... 😀
zatial u svokrovcov je izieb dost, ale to je len nudzove riesenie pre mna...
Juko nemas zaco.
čauko babule, no z učenia doteraz nebolo nič 😀 😀 😀 ráno som sa pustila so robenia palaciniek a bola som nejako zamyslená 😅 tak som urobila dvojnásobnú dávku 😲 takže je teraz cesto odložené v chladničke lebo by som ich robila ešte zajtra
no a ked som sprášila capalinky tak ma zmohli poobedné driemoty, miláčik mi doniesol vankúš na gauč pekne ma zakryl a ja som už bola v spankovciach. čo na tom že mu hučala telka. 😀 ale sa mi krásne buvalo. a k jeho babke sme ani nešli lebo ráno zase gazda drichmal do pol desiatej 😀
teraz idem trošku spratať po obede a varení a možno sa premôžem učiť. ale mám na pláne ešte ostrihať našu obludu. lebo je už velmo chlpatý a už aj trošku smrdí a ťažko by sa to dalo okúpať. tak pôjde najskôr pod nožničky a potom do vody
vítam nového člena 😉
a ta postielka musi nielen do tej spalne vojst ale bolo by dobre keby sa k nej dalo aj dostat 🙂 moj drahy totiz vymyslel miesto medzi postelou a stenou ale ani mm miesta by tam nezostalo...to by som musela vzdy po posteli utekat aby som sa k nej dostala
Bamb, aj ja som tak.... cele sviatky nic (aj som mohla jest, kolko som chcela) a vstala som v utorok do prace a zaludku sa to vobec nepacilo... Dnes uz je to lepsie, ale este stale to nie je ono 😖
Petra269 a kde v petrzke byvas ak sa mozem opytat? 🙂
askorka.. no za povzbudenie 😉 😉 ..to sa vzdy zide
peti, mate pevnu pracovnu dobu? ..ja by som teoreticky mohla uz 14.30 ist dza, ale kedy si potom nadrobim zvysok? 😅
alenkam. tak dufam ze cim skor predate-kupite ..byt u svokrovcov chce mono obcas zatat zuby, ci??? ...ja som to kedysi skusala estes inym partnerom a nedopadlo to dobre, hoci boli mili... dokonca si neviem predstavit ze by som este byvala (aj s muzom nebodaj) u nasich, ktoriu su skveli... ale fakt to chce sukromie
no ťažké izbové dilemy, ja to nechávam až na potom poriešiť to, zatiaľ spí malá s nami potom uvidíme ako to pokombinujeme a ako bude, mnohí spia aj s bábom traja v jednej posteli, aj tak sa dá. my ale isto rátame s postieľkou
bamb ale za to mi dakovat nemusis 😉 poznam to 😉 veru ta sa vzdy zide 😉
svet, takze aj ty to mas? ...snad nam to prejde lebo takto sa trapit az do konca leta?? ..no dik 😉
jeee, nanu.. by som menila dnesny den s tebou hned
nanu tak my ťa tu spomíname ako sa ty učíš a ty takto 😉 utekaj k tým knihám nech máš pokoj a môžeš s nami kecoškovať 😝
Nam sa postielka do spalne zmesti, bude horsi pristup do skrine, ale postielka bude na dobrom mieste a babo hned poruke. A aj zvysok domu je dostatocne velky a izby nam robili pred tyzdnom, ale to uz su take "studentske", vymalovane je tiez, nechystam sa nejake čačky davat na steny, zaclonu uvidim, ci dam. Kym ho prestahujeme do vlastnej, bude casu na rozmyslanie, no nie? 🙂 Akurat cez sviatky sme boli u jednych kamaratov a oni maju 6r dceru a spava s nimi v posteli! 😲 Sme nechapali... Ma svoju postel, ale je zvyknuta spat s nimi.
bamb - neviem, ci by som kolisku kupovala, neviem, kolko to moze stat, ale myslim, ze dlho v nej spat nebude. A behat do druhej izby.... neviem. Takze som ti neporadila 😖
andrea.. neporadila, ale neva 😉 .. to som sa ja aj tak len zdoverila so svojim "trapenim" ..lebo dilema to je.. koliska stoji skoro tolko co postielka, takze to nie je vyhra.. druha izba je hned vedla.. ale aj tak... este uvidime ake vybavenie pre babetko splasime od rodiny a znamych, mozno sa to vyriesi aj same 😉
bamb a nie je ta druha izba vacsia ako terajsia spalna? ze by sa tam zmestila aj vasa postel aj postielka?
bamb ja to este ani moc neriesim 😉
andrea, su presne na chlp take iste... akurat v spalni je vstavana skrina, ja verim ze sa to vyriesi.. okrem toho mame taku postel, ze ta v tej izbe ostane naveky vekov, jedine ze by sme ju rozrubali, no proste na mieru.. ale este spekulujem vyhodit jeden nocny stilik a posunut ju, ale aj tak sa asi nezmesti.. 😀 😀
bamb no veď to, ono by sa dalo nejako popratať, ale zase tie prvé týždne keď bábo plače v noci by sa mi Majko nič nevyspal, takže neviem 😒 ale zase je to môj chrobáčik a nechcem ho nechať samého búvať, chcela by som ho mať pri sebe 😅
tak ja s tými vitamínmi teraz fakt neviem 😒
nanu nanu, ja som to vedela že bez nás nevydržíš 😀
mne volali zo škôlky že mám zajtra prísť podpísať rozhodnutie. som nervózna a zvedavá už teraz 😅
jáj ludia ked vám už pomali ustupujú nevolnosti a ja som minule hovorila drahému aké mám šťastie a včera ma aj dvakrát naplo 😝
ešte budem mať skúšku z angliny (na tú sa ani neučím), ekonomika verejného sektora (toho nie je vela), národohospodárska politika (430 str. kniha 😲 ) a regionálna ekonomika (ešte nebola prednáška) no a teraz v sobotu manažment, našťastie som zatial urobila všetky na prvý krát.
no dobre idem vás vypnúť a ked budete mať niečo na moju maličkosť píšte o 306 do IP 😀 poteším sa a ked večer prídem dočítam a dopíšem aktuality
amadora ja zatiaľ neriešim ak sa nám bude dať spať všetkým spolu budeme, ak bude bábo malú budiť, už je dosť veľká, bude musieť ísť do detskej aj keď to asi nebude ľahké, načo sa dopredu stresovať, potom uvidíme a budeme mudrovať
nanulik tak pekne sa uc 😀 potom nas zaskolis
tinkarisko pre TPD-cku.
bamb aj my máme pohyblivú prac. dobu, ale presne ako hovoríš, kedy by som to nadrábala. Dnes som si chcela spraviť dlhší den aby som zajtra mohla ist skôr. no ale neviem neviem ako to vydržím.
My sme si inak minulý rok zariaďovali novú spálňu - nová posteľ, matrace, nočné stolíky, koberčeky, závesy, všetko zladené a teraz jak tam narvem tu postielku (ak ju tam narvem) tak nočné stolíky zruším, posteľ tiež bude treba posunúť, no proste...
peti, podobne.. akurat my to tam mame porobene na mieru..moc s tym nepohnem, este aj celo postele je obmalovane, neviem ci s tym maliari nepohli, alebo sa im len nechcelo... ale je to masiv a velka raroha.. kto by s tym hybal, ked to aj tak nie je kam posunut 😉
bože mňa ešte aj dnes pobolieva sem tam to podrubško z toho včerajšieho sona. celé sa mi to tam pošramotilo 😒
peti, nechapem preco sa ti tam vrtal este stale z tej strany... asi si rarita... kazdopadne asi to chce trosku oddych 😉
peti počkaj keď ti tam bude kickboxovať malé 🙂
aaale moj anjelik nekickboxoval, zato tlacil o to viacej
ozaaaj mne už včera tiež bublinkovalo v bruchu (teraz nemyslím prdy), večer pri telke raz, bolo tu smiešne
tak uz mas male sampanske peti

bamb a za co dakujes???neboj aj ja ked som pracovala tak som to uz nemohla vydrzat 😉