icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
9. apr 2010

papp je tiež na nejaké vrodené chyby, down syndróm a tak
ros aj ja idem pondelok o druhej
amadora a ty sa neboj ako zvládneš, keď sa ti malý adaptuje v škôlke hneď sa ti bude ľahšie dýchať, aj my sme chceli druhé čo najskôr, ale z malej som stále bola tak paf kojenie, plienky, cumeľ, kočík, furt voľačo, že to nakoniec ostalo či druhé vôbec bude, od septembra keď si po pár mesiacoch navykla na škôlku, je super, teraz si ju fakt vychutnávam, už sa ničoho nebojím čo ako bude, sama papá, oblieka sa, ciká, už aj čo to pomôže, je s ňou veselo, vypýtala si súrodenca, tak bude mať 😉

bamb27
9. apr 2010

cina mi zacala smrdiet vari ked som este ani nevedela ze som tehotna.. a plus smrdi mi kuracie maso... ani nemam odvahu skusat ci este stale... 😀 😀 ...tak mam strasny problem aj nieco doma navarit, lebo hovadziny mame uz tiez pmaly plne zuby 😀

rosannar
9. apr 2010

pusinqa.....nooo to je super....tak vyzerá že sme aj v rovnakom tt...ak si v 12 tt... ako ti to tu vypisuje...lebo mne to vypisuje zle 😀

pusinqa
9. apr 2010

ros a kedy máš teda termín? mne síce vypísuje 12 tt., čo aj sedí podľa posl.M, ale podľa dátumu výroby tipujem že to bude o niečo skôr, som zvedavá čo zistí na poradni

angika
9. apr 2010

hm no mna nastastie hlava nebolieva, iba ked som uz fakt velmi unavena a nemozem ist spat... ale asi zaspim vzdy skor 😅
no a myslim si zi mi pomahaju aj tie prechadzky so psikom, lebo som tak kazdy den vonku asi hodinku na luke, na slniecku a vetram sa... to mi po praci uplne vycisti hlavu.
Kavu som ja mala rada, mnam, ale uz asi dva mesiace pred tehu mi zacala robit kyselinu tak som si ju dala len par krat do tyzdna a potom mi zacala strasne smrdiet... ale zato cokoladu a sladke, mnaaaam, to mozem... hoci mi tiez prve tyzdne nesla, mohli ste vedla mna postavit aj kybel cokolady, ale teraz by som zjedla hocico sladke..
tak to neviem to PAPP ci mi robili... merali mi NT, ale PAPP mi z krvi asi nerobili.. je to cudne, ze vsade to robia inak tie vysetrenia

pusinqa
9. apr 2010

angika prechádzky sú super, ty so psíkom, my čo máme deti s malými, len sa mi už potom nechce ísť domov robiť prípravy do práce a aj to tak vyzerá 😝 keď je vonku tak pekne, ale aj mne je vonku vždy lepšie
papp nerobia všetkým, aj mne robili zatiaľ iba AFP

rosannar
9. apr 2010

pusinqa...no termín mi sedí s tým čo tu píše ale som ešte len v 12+6 tt....no tu mi to preskočí skorej na nový týždeň 😉 ....

renatka9
9. apr 2010

no ja s tou čokoládou a sladkými maškrtami mám tiež problém. mne už teraz aj strašne idú na chuť, ale stačí mi kocka čokolády alebo dve a asi tak pol hoďku, niekedy aj viac mi je z toho zle. tak psychika mi už len málokedy dovolí zjesť čokoládku. jediné čokoládové čo môžem je zmrzlinaaaa, tej zjem aj za kíbel 😀

a bamb, s tým kuracím mäsom to bola aj u mňa katastrofa, nemohla som ho zacítiť v surovom stave, v prípravnom stave ani v hotovom stave a to už nehovorím o tom, že by som ho mala zjesť. ale minulý týždeň sa to zlepšilo a už som zjedla aj plnený kurací rezník, aj pečené kuriatko... skrátka je to už lepšie s tými mojimi chuťami. aj chuť na šampiňóniky sa vrátila. tie mi totiž v prvom trimestri hroooozne smrdeli... ale za to teraz som to už dohnala 😀 dokonca chodím aj v noci vyjedať chladničku (podobne ako pusinqa 😅 ) mangelík sa potom ráno čuduje, že kam zmizli tie zásoby, čo tam ešte večer oddychovali 😎

rosannar
9. apr 2010

baby, ja som aj zistila....raz ma už straaašne pálila záha, tak som si dala sodubikarbonu a potom prešla asi polhodinka a šla som grckať...a to sa mi už dvakrát stalo 😀

svet1
9. apr 2010

Hmmm... zmrzlinu by som si dala... taku Cookies 😎 Mnaaaam

rosannar
9. apr 2010

svet...no tá zmrzlina to je niečo čoho sa nedokážem vzdať 😀

petra269
9. apr 2010

ja tiež sladké nemusím mať, okrem tej zmrzky. hlavne pri reklame na Carte d or mi tečú slinky.

ja idem rodiť určite na kramáre, to som už rozhodnutá.

inak mne už bolo vyše týždňa tak super žiadne nevolnosti a posledné dni zase. ale už som si u dokiho dala predpísať lieky tak včera večer som si jednu tabletku aj dala ale neviem či mi zabrala, lebo kým som išla spať mi bolo biedne a potom ráno zase...

svet1
9. apr 2010

Ja som teraz ziva na soletkach 🙂 Vcera po ceste domov som uz nevedela vydrzat, aka som bola hladna. Zastavili sme na pumpe a kupila som si soletky - zjedla som tak 4 a uz mi bolo lepsie... viac som ani nemusela,
Tak zistujem, ze nemusim sa vzdy napchat, len nieco, hoci aj male, mat v zaludku. Len manzel sa mi uz smeje, ked stale chodim po byte a znuchavam, co by som zase schrustla! 😀 😀

angika
9. apr 2010

kuracinu ani jaaaaaaaa.... zlvastne ako sa to vsetko meni... teraz mi normalne chuti bravcove, ale kuracie ee. a ryby nemozem ani citit, v hocijakej forme, z tych som par krat zvracala, ked som si ich skusila dat... a pritom som predtym ryby jedla, aj ich mam celkom rada...
mne sa stalo dokonca ze uz aj salatova uhorka mi smrdela, a to jedvam vela ovocia a zeleniny, len akurat ta uhorka mi smrdi 😀

juko25
9. apr 2010

pusinqa: ja som to pisal o 6:40 rano ze kazda este spite a potom sa nudim!

no dnes rano aj nam bolo volaak divne uz davno sme nevracali, mozno t avcerajsie neskora svieckova!!

spiruanka
9. apr 2010

bry den vam prajem,dnes som bola na kontrole u dr. koli PN takze pokracujem v nicnerobeni.este mi predpisala tabletky Guajacuran na uvolnenie svalstva (ze aj na nervy 😀 )lebo ma pobolieva v podbrusku a vetry to nie su 😅 hovorila,ze sa nemam bat,ze ked je v letaciku napisane nevhodne pre tehotne vraj to bezne podavaju aj v nemocniciach tehotnym babenam.dala mi aj dalsiu fotecku do zbierky 😀 srdiecko krasne bilo,mavalo ruckami o stosest 😵 prisli aj vysledky krvicky vsetko je oukej,takze kontrola zase 21.4.

andreaerdna
9. apr 2010

andys - to PAPP zistovali aj mne v prvom trimestri, som mala 1,25 ale neviem coho a ani kolko ma byt. No a dnes mi rano brali zas krv, to su zevraj tie Tripple testy, tam porovnavaju terajsiu krv s tou predtym a z toho sa zistuju tiez tie vrodene vady. Brali mi dnes dve skumavky, ten prvykrat styri. Poradnu mam 22. aprila, tak vysledky az potom, ale ak by cosi, ze mi zavolaju, tak dufam, ze nebudu.

spiruanka
9. apr 2010

mne ten papp vysiel 1,95 a free.beta hCG 24,70 ja neviem co to znamena 😕 🤐

petra269
9. apr 2010

ja budem mať výsledky testov na vrodené vady v utorok, ale neviem vôbec ako sa volajú testy ani skratky 😉
v prvom trimestry ma vôbec na toto netestoval

spiruanka
9. apr 2010

lenok vitaminy som brala iba v prvy trimester a potom som vykrmovala sunkou a cokoladou 😀 a este mi aj na sone stale hovorili ze ake velke babo mam ale ja myslela,ze dlhe nie tazke.keby viem tak asi cisarak a urcite neriskujem.mala sa uz vo mne tlacila nozku mala vykrutenu a ako mi ju vytahovali tak jej nastiepili klucnu kost 😲no katastrofa ale nastastie vsetko je ok

manee moj muz ma 2 metre a sto kg,svokra mala 3 vsetky deti nad 4 kg len som dufala,ze ja budem mat take po mne do 3 kg 🙂 a bolo skoro 5 kg 😕

svet1
9. apr 2010

Spiranka, ty vies potesit 😉
Moj manzel ma 183 cm a tiez 100kg. Narodil sa ako 56 cm dieta - sestricky ho hned chceli poslat do skoly 😀 😀
Ja som mala len 46cm a vahu iba tesne nad 3kg, tak tajne dufam, ze nase miery sa spriemeruju 😀

juko25
9. apr 2010

😀 mno

ja som sa narodil 3,6kg a 52 cm
a teraz meriam 195 cm a vazim vise 100kg hmm zena moja vazile pre tehotenstvom okolo 63 kg teraz co mame ocakavat??

svet1
9. apr 2010

Slúúúňáááátko? Joj, dufam, ze nie....

petra269
9. apr 2010

ja som tiež bola malinka, šikovna ked som sa narodila a môj veru neviem kolko mal. musim cez vikend vizistiť 😉

svet1
9. apr 2010

Juko, prave som videla albumik... pekne brusko uz! 😉

juko25
9. apr 2010

pekne, pekne rastieme no ked bude po mne neviem neviem ako to zvladneme..... 😎

svet1
9. apr 2010

Ako? Tak ako vsetky.... Chcelo by to stroj casu, aby som vedela nakuknut do oktobra a vratit sa spat a robit veci tak, aby to potom "nebolelo" 😀 Vela by som chcela... 😖

juko25
9. apr 2010

nieee ved chces len uplnu malickost 😀 😝

svet1
9. apr 2010

Ja som hroooozne zvedava - najradsej by som uz vedela, ake bude male, po kom bude, aky bude porod a tak...
Uzivam si to, nechcela by som to preskocit, ani nechcem, aby to rychlo ubehlo, ale chcem uz vsetko vediet... 😨

andreaerdna
9. apr 2010

idem dat obed, lebo uz muzikanti nabehli... vyprazany karfiol, celkom nezdrave... ale karfiol je zdravy 😎