Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
juko, dobre ranko vsetkym tu pritomnym... 😉
uz zarezavam v praci.. zase nam nekuria a to este teplotujem a boli ma hrdlo po utorkovom takomto "sprijemneni" dna od mojho zamestnavatela.... 😠 cert aby ich vzal.........
dobré ránko všetkým 🙂
u nás je hmla ani na krok nevidno...no je to predzvesť pekného dňa...škoda že si ho užijem v robote, diár mám dnes na prasknutie 😉
Dobre ranko!
V BA to vyzera na nadherny den 😎 straveny zase v praci 🙄
ahojteeee a dobrééé ráánko....dávno som sa tu neukázala....ako sa tu máte....ja sa už len 3krát vyspím a idem do poradni 😀
hello kocky,
pridavam sa do klubu Oktobroviek, som z BA, mam jedneho maleho betarika a ledva zijem, ako mi dava zabrat
inak ako bolo minule tehu bezproblemove, tak mi je teraz zle stale, v podledne dni zaspavam s malym o osmej a ovela viac priberam, fuj
sa tu niekto pytal na kramare... ja som bola nadmieru spokojna, sice som mala smolu, ze za mnou sa nahrnulo do porodnice dalsich 9 bab a mna potom strasne urychlili, ale inak super pristup, a novorodenecke oddelenie proste uzasne, aj ked som prisla o stvrtej rano so slzami na krajicku, ze mi idu prsia rupnut a maly sa nevie prisat, tak na mna nikto nezazeral a hned mi ochotne pomohli
co sa tyka porodu, tak az tak by som to nezovseobecnovala... kazdy porod je iny, ja by som bez dobreho doktora zahucala, lebo maly bol otoceny ramienkom.. dva nastihy a aj tak som maleho nedokazala sama vytlacit a to mal len 3080g.
doktora som nemala zaplateneho, lebo na kramaroch su vsetci do jedneho odbornici a aj tak by som si nevedela vybrat
ahoj krasoty a krasot,
taky pekny den a ja mam zase spinkaciu mimozu... neviete kedy mi ta unava uz prejde, vsak nemozem spavat 12-14 hodin denne 😀 😀 ...snad sa to cez vikend zas napravi, lebo uz mam pocit fakt ze sa zakuklim ako husenica a zobudim az ked male zo mna vylezie 🙂
no, a uzite si ten krasny den v praci dnes, lebo vikend ma vraj byt zase nanic 😉
dobré ránko... ako sa dnes máme? vy ste toho zase popísali...
pusinqa... áno ja som mrkvová, teda už aj jablková, pomarančová, papriková, rajčinková... mne skrátka ovocie a zeleninka poriadne reže 😝
lenok... tak super, že už aj ty máš tehu rifličky, možno aj tie isté, neviem, lebo ja keď som tam bola tak ich tam mali veľa na výber. a vraj tri krát do týždňa vozia tovar, takže je to pre nás jedno veľké plus 🙂 jaj a lenok držím dnes palce na poradni, o koľkej ideš? nezabudni nás hneď so všetkým oboznámiť.
ja už sa len pár krát vyspím a idem aj ja... tak sa jujki-jujki teším 😀
ja som včera poobede išla na školenie mzdového programu, ktorý si idem kúpiť pre nového klienta, tak som váš už nečítala. ale školenie bolo super, tak som bola nadšená. zajtra pomáham našim v reštike, lebo je tam veľká svadba. no teda lepšie povedané privítavam na začiatku hostí, lebo to sa žení môj dobrý kamoš, tak chcel, aby som ho aj s brušenom vítala ja 🙂 tak potom držte palce, nech sa nezakoktáme 😀
dobre rano vsetcia,
mna dnes zobudilo slniecko, ako ma steklilo na oci, jednoducho nadherne rano, tak sa uz trasiem, ze kedy pojdem von. Dufam, ze dnes mi nebude zle, lebo som straaaasne po vcerajsku hladna....
inak, ja si tiez asi nebudem platit doktora, na tych par minut, co pri mne stravi je to asi zbytocne. A ked chlap mi uz porodnika vybral. 😀 😀
ahojte vsetci 🙂
ja mam tiez do poradne uz len par dni. huraaa! Uz sa tesim, kedy zasa uvidim nasho chrobacika 🙂 ... doki inak vravel, ze mi bude robit druhotrimestralny skrining, to je z krvi alebo iba sono kontrola alebo co? Ze vraj nejaky tripletest, ci take nieco.
môj muž má našťastie v pondelok voľno a spýtala som sa ho, že či bude chcieť ísť aj dnu, kuknúť drobca a povedal, ak ma doktorka zavolá tak áno....strašne sa z toho teší 🙂
manee... mne tiez moj chlap asi v 6 tyzdni chcel zacat vybavovat porod 😀 😀 ..ze nech si vyberiem ci chcem cisarsky, ci epidural.. ze on vsetko vybavi, ze on nechce aby som sa trapila, ze to neznesie 😀 😀 😀 ... a ja rekuze ci s tym nechce pockat tak do 7-8 mesiaca...ale samozrejme som ocenila ze sa tak pekne o mna stara, len ze teda este momentalne to fakt nie je aktualne 😉
dobré ránko... baby, ako je to u Vas s cvicenim? cvicite a co cvicite?
ja som pred otehotnenim chodila na Zumbu, velmi ma to bavilo, ale prestala som s tym, lebo ma na zaciatku tehu, ked som o tom este ani nevedela, zacalo pichat do podbruska - je tam vela skaknia a hopkania, tak som s tym radsej prestala. no a skusala som u nas v ZV nieco najst, pre tehotne, ale nula bodov... 😒 takze mi zostava len ak tak doma nieco pocvicit, ale ked mna joga a take pomale veci nebavia...
angi aj ja som chodila na zumbu... tak som vlastne zistila, ze som tehula 😀 jedneho dna som vobec nevladala a bolo mi strasne zle z pohybu a odvtedy som nebola nikde cvicit
no presne aj ja... predtym som mala tolko energie a jedneho dna ma zacalo vsade pichat, v podbrusku, srdce, uplne som nevladala. o dva dni som si robila prva test - pozitivny.. no a prvy trimester som tak bojovala s unavou, ze po pobyte v praci cely den, potom hodinovom venceni psika na cerstvom vzduchu a este domacich pracach som uz len odpadla do postele... teraz je to kus lepsie, ale tiez sa necitim ze by som mala energiu na rozdavanie...
angika, ja som chodila na pilates (v BB), aj mi povedali ze niektore cviky mi potom prisposobia... ale nakolko som po praci total unavena, tak som to vzdala... inak som tiez nic v BB nenasla, a momentalne so mnou cvici ta unava, tak nad tym nespekulujem, i ked viem ze by to bolo dobre 😉
ako vidím z časti spomínate tú únavu....to je nie veľmi dobrý priateľ....ja ked si pôbede nezdriemnem aspon na hodinku, tak potom večer som ako mrtvola a straaašne ma bolí hlava....
ale zistila som, že už chodím viacej cikať....odzrkadluje sa to na tom, že v noci sa stále zobudím, že mám plný mechúr a že ma tlačí.... 😀 ....predtým som v noci zvykla vstať ale nikdy som nechodila na vecko...
ros, no ja som praveze zo zaciatku chodila strasne cikat, aj v noci, isiel mi prasknut mechur, ale uz aj to sa mi polepsilo... teraz vydrzim dlhsie a potom sedim 10 minut kym to vsetko vycikam 😀
ved to, ja neviem kde by som pri tej unave este nabrala silu cvicit... a vraj v druhom trimestri to ma byt lepsie, ze zeny su plne energie - som zvedava ci sa to aj u mna dostavi..
Babulky, prave som mala telefonat od sestricky z gyn. 😲
Pred 2 tyzdnami som bola na krv na AFP, ale testy mi urobili na PAPP... Vraj sa im to stalo prvykrat a ani nevedia, ako ci preco sa to stalo (vzorky posielaju niekam do NZ). Tak musim ist v utorok znova 🙄
Mne normalne odber krvi nevadi, ale co som tehu, krv mi tecie hrooozne pomaly...
Ale aspon ze tie "nespravne" vysledky su v norme 😎
angika...no dúfam, že to bude lepšie, lebo ja už niekedy ani v práci neviem vydžať a to nie je bohvie čo 😀 ...predtým som zvykla byť tiež unavená ale nie až takto...ale pripisujem to aj tomu, že už nepijem kávu...preto ma aj pobolieva hlava...
rosannar kedy ideš na poradňu?
juko ty sa tu s nami nudíš, no pekne a my sme si ťa tak vrelo osvojili 😠 😀
svet, hiiii a to PAPP je co vlastne? to si viem predstavit, aj to cakanie a este k tomu pomotane testy.,.. mne idu tie tripple testy roibit az o dva tyzdne...
kavu ani ja uz nepijem, ale aj preto, ze mi zacala smrdiet ☹ - pijes dost vody? lebo ja sa nou nalievam, to pomaha proti bolesti hlavy.
baby ja to nechapem s tou unavou, ked som cakala tomiho som chodila do fitka aj behavat skoro kazdy den az do 4-5 mesiaca, uz sa presne nepamatam, ale skoncila som, az ked mi uz riadne trcalo brucho, takze to uz mohol byt volajaky 18tt
a teraz nevladzem nic, zoberiem maleho na ruky a hned ma mota
ros, angi... mna tiez vzdy boli hlava ked som moc unavena... a zle mi je tiez len ked som unavena a to je po praci skoro kazdy den teraz... kava mi nesmrdi, len musim mat fakt na nu chut a ja akosi nemam chut na nic, dokonca sa nutim aj do oblubenej pizze a to je uz co povedat.. vcera som sla spat s bolavou hlavou a rano o 5 este stale bolela... zabrala polka paralenu, ale zas nechcem jest paralen vzdy ked zaboli, tak ja uz neviem 😒
ros závidím že berieš aj mm, môj nemôže tak snáď niekedy nabudúce
cryonae vitaj, ja som pri malej doma cvičievala podctivo, ale teraz som tiež tak unavená, že som rada ak zvládnem prácu, potom ísť s ňou von, domácnosť, nákupy a padám na hubu, cvičenie zatiaľ nehrozí
a s tou hlavou taky tak, mňa inak nebolieva, ale teraz tehu skoro každý večer ma mierne bolí
pusinqa....no v pondelok o pol dvanátstej... 😉
angika...pijem veľa vody...do práce si nosím 1,5 l flašu čo vypijem celú a doma ešte vypijem polku 1,5 l flašky 😀 a mne káva prestala chutiť, raz som ju musela vyliať lebo mi vôbec nešla dole krkom....
bamb....nooo mne moja oblúbená pizza stáále chutí 😀
pusinqa..ja ho neberem...on sa vždy nahlási 😀
Anquika, PAPP sa robi este v 1. trimestri (neviem presne, co to je...)
Mne kava nikdy nevonala, ani nechutila... a nic sa nezmenilo!
Ale co sa zmenilo (a mne sa to nepaci 🙄 ) je, ze mi zacala smrdiet moja milovana cina a cokoladu vobec nemusim, co som predtym nemala problem scupat na posedenie celu tabulku. A teraz ju mam pri sebe, ale kuknem na nu a 😝
svet...no s tou čokoládou je to u mna tak isto....ja som volakedy vedela zjesť čokoládu za pár minút...ale teraz môže byť tam na stole ale neťahá ma k nej 😉 ale to je dobrééé

krasne slnecne ranko sa vam praje!
lenok: no tak nabuduce
jankaa15: nie jurko ale juko
amadora: 🙂
manee: no tak to aj mangelka dufa ze nebude take velke
este kazda spinka??? a preco su tu neni aj volaaky otcovia??
sa potom len tu nudim