Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Mobilo, od kedy som PN, kazdy tyzden si kupim kyticku cerstvych rezanych kvietkov... doteraz mali len ruzicky a tulipky, no dnes mali aj krasne vysoke gerberky... no nekup to 😉 doteraz boli za 1,99 EUR, dnes boli lacnejsie... napichala do vazicky nastriedacku a teraz tesakujem 😉
Anqika... dakujem aj tebe, mojina...
vy ste secky take zlate, jaaaj.. som sa na vas tesila, ako vam to tu secko popisem.. 😉
lenok z teba ta dobra energia vyzaruje tusim az ku mne cez twen monitor...stastna to zena 😀
pusinqa... možno robil snipera medvedejovi, keď bol u nás na visit 🙂
lenok... super kytka 🙂
😀 😀 😀 sa tu strašne smejem na tej našej Cecilke. si ju viem živo predstaviť 😅 človek ani nevie ako a už je zapojený do jej pracovnej náplne 😎 ale si ma potešila s tými dobrými správičkami, dúfam, že pôjdeme v tvojich šľapajách 🙂 a krásnučké foto 🙂
bambulky, chcela som si to ešte nechať pre seba, lebo nechcem, aby ma okolie vysmialo, ale včera som asi cítila prvý pohyb. môžem už tak skoro? som akurát šoférovala a asi mal drobček málo priestoru, tak som zacítila na ľavej strane dolu také niečo, ako keby ma niekto zvnútra pošteklil, len tak trošku silnejšie... a to isté sa zopakovalo, keď som večer ležala pred telkou, vtedy to bolo viackrát za sebou a takéto pocity som veru ešte nemala... tak neviem, či sa už môžem nahlas tešiť
rentaka je celkom mozne, ze mozes 😉
ahoj ludia ako sa mávate? možno sa dnes pozriem na učenie. včera som sa začala až večer o osmej a potom som pri tom zachrápala 😕
lenok krásne babatko 😵 gratulujem k úspechom
a všetkým ostatným gratulujem už k prvým pohybom. ja sa toho už neviem dočkať
renatka podla mna moze byt, aj ked sa hovori zt u prvorodiciek az po 18.-tom tyzni nejake steklenie by si mohla citit...a amadora tusim pisala ze pri prvom citila uz v 15.-tom
no tak ja sa do toho počítania týždnou vôbec nerozumiem... 😀 ...mám v tom chaos...
Ahojte co porabate? Ja sa nudim ako pes ☹
ja som dnes bola nahnevaná na drahého. ráno som vyberala jogurt z chladničky a strašne smrdela. hovorím "fuj ako smrdí" tak ma vyhrešil že ved tam nie je nič pokazené a že čo vymýšlam. povedala som mu že mi to vadí a keby bol tehotný tak by to pochopil. aj som sa rozrevala (hormony 😀 ) a potom ma dve hodiny utešoval
mne smrdí neska, aj caro, ale zalievaná mi vonia
lenok aj ja si prosím boštek 😀
rossanar mne to vychádza všade inak. podla sona mám termín 30.10. a som v 11tt ale podla PM mám termín 21.10. tak si teraz môžem vyberať 🙂
nanulík...mne jediné, čo vychádza, je termín porodu...aj na sone a aj tu mi vypisuje 16.10.2010...to sa asi na jedinom zhodli 😀
čo ste písali k tomu mäsu tak som piekla minule kura a v pohode, ale upečené 😝 😝 😝 smrdelo ako zmoknutý pes. dnes som kúpila hovadzie na sviečkovú (robili ste tu raz chute) tak som zvedavá ako to dopadne 😕
pri minulom tehu mi nechutilo skoro nic, zila som na ladovom salate a mozarelle a vydrzalo mi to aj pocas celeho kojenia, a teraz drzim cistu bodovu dietu.. zbodnem co vidim, aj cokoladu, aj kavu, akurat, ze mi je po vsetkom zle 😖
ja si robím chuť...zajtra by som chcela robiť kuracie syrové cestoviny...uvidíme.... 😀
cryonae, a mozarellu mozeme? nie je to taky cerstvy syr, ktoy by sme nemali? lebo ja to lubim, ale neviem ci mozem... napr. aj fetu by som si dala, ale niekde som citala ze iba tvrde syry 😕
ja práve tlačím tresku do papulky 😀
ja som čítala že ani niva syr nemôžeme...ale našťastie mi prestal chutiť...už ho zjem len tak vjedle, ked je rozpustený 😀
angika mám pocit že tehotná asi nesmie nič 😖
nanulik...presne ako hovoríš...skoro o každom jedle sa rozpráva, že tehotná žena by to nemala jesť, no ale potom aby sme žili len zo vzduchu 😅
lenok gratulujem!!! 🙂 Dufam, ze aj ja buduci tyzden takto optimisticky dopadnem! Hned mam chut kupit si tiez kvietky 😉
Renatka, myslim, ze to mozu byt prve pohyby. Ja som to mala tiez vcera vecer pri telke, ako taka bublinka v bruchu, divny pocit, ale krasny.... bodaj by to uz bolo ono🙂... ved sa dockame!
Ja som dnes nic poriadne nejedla, lebo kolegovcom sa nechcelo na obed a sama som nesla, tak som si kupila v samoske rozky a salamu a posmakla som si. Uz som inak na salamu mala dlho chut. Ale teraz by som si dala nieco teple a varit sa mi fakt nebude chciet 😖
O 25 minut koncim v robote 🙂 Huraaa
ved ja sa ani nejako neobmedzujem, len tym syrom sa snazim vyhnut... teda jem syry tavene a tvrde, len tie plesnive to viem ze nie a tie makke asi tiez?? alebo tam ide len o nepasterizovane? vieem ze mozarella je cerstvy syr, ci prirodny, a ze tie nie ?? ale ked ho cryonae jedla cele tehu.... tak hadam neublizi 😅
Andys, ja som teraz ziva na salame.... vecer si dam najcastejsie rohlik so syrom a salamom, ale ked aj zjem nieco ine (hoc aj sladke), musim si dat este na zaver aspon kolecko salamy - na chut 😀 😀 😀
ja som sa inak tiez doktora pytala, ci mozem plesnive syry, bryndzu a kadeco... tak ten len zalomil nado mnou rokuami ze to mu tazke otazky davam... ale ze mam jest na co mam chut, ale vsetko s mierou.. ze bryndza ani plesnive syry same o sebe rizikom pre nas nie su.. len mozu byt napadnute bakteriami, konkretne listeriou.. teda mohli by, skor ako ine syry ... co mi ale neodporucil je mliecko z mliecnych automatov.. to co je priamo od kravicky... u nas v BB su dva take, a to preto ze kravy mozu prenasyt tuberkulozu... takze zhrnieme to takto: mozme vsetko ale s mierou 😉
bamb ty si to perfektne vystihla s tými syrmi mala som presne toto na jazyku, a to kravské by si nemohla kebyže prevaríš ako sa má?
pusi, ked prevaris tak mozes, samozrejme.. 😉 ...takisto si myslim, ze ked si date pizzu s plesnivym syrom, tak je to ok.. v tej pizza peci kde je 500 stupnou nemozu mat ziadne listerie sancu prezit 😀
baby ono vsetko pasterizovane by malo byt safe.. ale nikdy neviete co je na tom, staci aby mali nejaku liesteriu na vyrobnej linke a chytite to aj zo sunky.... takze kludne jedzte vsetko okrem sushi.. a bacha na dovolenkach 😉
anqika akurat teraz sa napachavam salatom s mozarelou...uz mi aj prestal chutut 🙂
a ja som to mliecko z automatu zboznovala a aj ked som nebola tehotna som si ho prevarala ale teraz ho radsej nekupujem
Cryonae, vitaj 😉 tak rada pomohla 😉 uz si odtajnena? 😀
Nanuuuu... kisss... only 4 youuu..... dakujem, cicimici 😉
Magdi.. z tvojej suprovej a provokacnej foto ide vazny vzduch... tvoja jachta? 😀 😉
A secky sme tu stastne... !!! 😉 😉 😉
ja ju tiež akurát chcem kúpiť a urobiť si šalátik 😉

lenok tesim sa s Tebou z dobrych sprav 😵