icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

petra269
9. apr 2010

cryo prečo sushi nie?

maculienka123
9. apr 2010

baby mozarelu mozme normal jest?

lenok
9. apr 2010

Andys... a este jeden sladky aj pre teba... 😉 maaas??? 🤐 ok.. 😀
utekaj si kupit volake, dnes som jednu babenku videla s krasnou kytickou narciskov 😉

bamb27
9. apr 2010

a inak ja teraz celkom fungujem na cottage cheese, to mi zvykne prejst krkom aj ked nic ine nie 😉

magdalenocka
9. apr 2010

baby nestresujte s tym jedlom...mozeme jest podla mna secko okrem nejakych surovych jedal kde by mohli byt fakt bakterie, ako napr. aj sushi...a aj tie syry sa mozu len nesmu byt samozrejem nakazene tou listeriou, ale to nikdy nevieme...jedna kamaratka mi hovori ze nemozem nic pikantne, druha ze nemozem brynzove halusky, dalsia ze by som nemala oriesky alebo hranolky a ze nemam vylizovat misu ked peciem a idu tam vajcia a pod...a co potom budem jest? kaslem na to a jem vsetko, teda to co mi chuti...

bamb27
9. apr 2010

peti, preto nemozme... no nemali by sme sushi, lebo je tam surova rybka... nikdy nevies cim si presla kym ju zabalili do tej ryze s riasami 😉

bamb27
9. apr 2010

oh, to su uz tri? ...dakujem ze mi to tu s vami dneska pomerne rychlo ubehlo, idem ja vikendovat.. tak si pekne oddychnite a miminka nech vam pekne v bruskach rastu, pekne ich krmte na co mate chut.. papaa 😉

cryonae
9. apr 2010

kludne papkajte orechy, aj bryndzaky, len surove vajcia, surove ryby a maso radsej nie, takze ani ziaden tatarak by sa nemal... ale ked sa postasti tak co uz 🙂

leni yovan, uz som odtajnena 😉 vsak uz je aj na case, nie?

askorka23
9. apr 2010

baby a chlap 😀 Vy tu toho stihate popisat 🙂 Clovek ide sa vyspat a dojde poobede kedy moji spia a toooolko vela je tu napisane necitala som vas to je prakticky nemozne 😀 😀 😀

magdalenocka
9. apr 2010

lenok skoda nie je moja ☹ ale chystam sa z toho bohateho rodicovskeho prispevku odkladat a potom kupim a pozvem ta

petra269
9. apr 2010

tak ja som sushi jedla v nejakom 8-9 týždni, ani ma nenapadlo žeby som nemohla, ale tak čo už. verím že malému to padlo na užitok 🙂

angika
9. apr 2010

no dobre tak mozarellku budem aj ja... a ja aj vylizujem pri peceni, aj hranolky si dam, aj pikantne... a co... 😝

lenok
9. apr 2010

Megi... vaz slova, lebo sa ti na nu hned nasackujem a to porad cela famiiilia 😉 😀

askorka23
9. apr 2010

ja som vcera robila volaku anglicku specialitu sranda ale dnes sme boli u kamosa a chutilo im ani som si nemyslela mna to moc nenadchlo 😵

manee
9. apr 2010

babenky, ja by som aj jedla vsetko, ale co, ked nemam na nic chut. Do vsetkeho sa musim nutit 🙄

svet1
9. apr 2010

Manee, aj ja mam take stavy... hlavne vecer - a napokon vzdy skoncim pri rozku so syrom a salamom 🙄 Asi tak 6 dni v tyzdni 😝

manee
9. apr 2010

a to sa ma kazdy pyta, ze ci mam tehu chute, a aby som sa neprejedala, aj ked sme dvaja a ze kolko som uz pribrala...
hahaha, ale aspon nie som sama!

svet1
9. apr 2010

Tehu nechute 😀

Idem ja uz domkoooov z prace! Juchuuu 😎

Majte sa!

jankaa15
9. apr 2010

pusinqa- našla som ti tie vaničky tu máš odkazy : http://www.maderna.sk/katalog/product/2458/
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

mne sa velmi páči tá závesná postieločka 😵

manee
9. apr 2010

svet, pekny vikendik

andreaerdna
9. apr 2010

pusi, akurat tie prispevky vysli tak, ze si aj ty chces akurat kupit jachtu 🙂 Ja to dnes vecer vidim a chlebicek s tuniakom z konzervy, ten tiez zevraj nemozeme, ale raz za mesiac urcite mozeme. Juj, teraz mi prisiel na chut, hadam to vydrzi 😀

A co varite cez vikend, dajte nejake tipy, lebo manzelik vcera povedal, ze on cosi vymysli, ale to uz na pol oka spal, tak neviem... 🙂

andreaerdna
9. apr 2010

sorry, som stranu pozadu 😝

stojdulka
9. apr 2010

ahojte baby 🙂 o sushi viem že sa počas tehu nesmie, rovnako ako biftek a iné tepelne neupravované živočíšne produkty, no tuniaka som nepočula aby sa nesmel...a ja ho jem veľa a často, ryby majú veľa fosforu a ten je tiež dôželitý....tak neviem 😉

andreaerdna
9. apr 2010

zevraj tuniak, mecun a zralok mozu obsahovat ortut... ale ci aj v plechovke... to neviem

stojdulka
9. apr 2010

baby ak viete niektorá o lieku na pálenie záhy tak sem s ním...lebo tá moja ma riadne páli 😖

jankaa15
9. apr 2010

stojdulka - gastrocynésine od firmy boiron, velmi dobre tabletky na cmulanie pri paleni zahy,naduvani a bolesti zaludka odporucam 😉

stojdulka
9. apr 2010

janka dík...pojdem si kúpiť, nezaberá žiaden domáci recept tak skúsim tie tablety..boiron, to sú homeopatiká že?
dnes som mala po prvý krát taký výrazný pocit že mám v bruchu niečo navyše... 😀, pomaly sme sa prehupli do druhého trimestra a počas neho nastávajú najväčie zmeny, tak sa teším akurát dnes som si urobila foto bruška...a už je výrazne vidieť 🙂

jankaa15
9. apr 2010

stojdulka nema za co, tak tak homeopatika, som zvedava aky budes mat na ne nazor ty osobne, dufam ze napises potom,,,,
ja mam zase otazocku na teba? z akej stranky si si objednala to perfis cervene tricko (tu byvam ja) ?nema chybu,,,, 😀

manee
9. apr 2010

stojdulka, ja sa chcem opytat, ze naco je ten pas taky prakticky, si to neviem jeho funkciu celkom predstavit...

juko25
9. apr 2010

ze nazdar nazdar!!! nakupy a cernohor za nami !!
vidim ze ste popisali dost