icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
9. apr 2010

si zvykaj , tu dve hodiny niekedy trva, kym docitaj....

juko25
9. apr 2010

😀
vsimam....... ale aspon sa nieco dozvieme!!! 😅

manee
9. apr 2010

kukam, ze mate fajne gulatucke buseno 😀

juko25
9. apr 2010

mno sa zvatsujeme........ ale ked to je po tatkovi 😀

pusinqa
9. apr 2010

jankaa ty si poklad, posielam aj s drobcom vám trom veľkú vďačnú pusu 🤐 ďakujem pekne za tie vaničky
a zaujali ma aj tie homeopatiká, som zvedavá čo napíše na ne stojdulka, ja mávam tak mimo tehu taký všelijaký žalúdok, určite vyskúšam, skúsim aj to Calcium Neo, len teda neviem či ho ešte dostať, každopádne Calcium na učiteľské hrdlo nezaškodí a C-ka tiež nie je nikdy dosť
inak tiež tam máš peknú novú fotečku, v albume v bunde ani nie je vidno že máš brušenko 😉

mata2121
9. apr 2010

Ahojte žienky,

dnes bolo ako krásne vonku, teplučko a ja som si to užila akurát v práci cestou na obed, lebo jedáleň je vo vedľajšej budove 🙂
Včera som super dopadla, bola som ráno na krv na prvé testy u gynekologa a sestrička mi zobrala asi 3 skumavky a mne od rána zle. A 😖 j som rozmýšlala že nepojdem do práce, ale potom som predsa šla a veru o pol jednej som už pádlovala naspäť domov 😀 Zle mi bolo strašne, hlava sa mi točila, no hrúza. a keď som včera sestričke povedala že mávam vysoký tlak, niekedy vyše 100, tak vytreštila oči, že čo som neprišla skôr, čo si to nechávam. Tak som dobre dostala no tak mi treba, keď som neporiadna. Len ja pokým sa cítim ako tak dobre, by som ešte pracovala, ale niekedy to už asi nezvládam.
A dnes ma tak vytočili v práci, že tlak som radšej ani nemerala, veru som si aj poplakala, ja citlivka 😀 Ale čo, už som doma, víkend pred nami a bude oddych

jankaa15
9. apr 2010

😀 😀 pusinqa aale tak dakujeme 😵 dnes sa tu tusim same bozkance rozdavaju,,,to je pekne,,,nemas za co ved ja som tu cele dni lebo musim byt doma a ked sa tu nieco opytam tak uplna ignoracia,,,si tu niekedy pripadam ako vzduch,,,,tak aspon robim radost druhym 😀
a sú to tie vaničky čo si hladala? tie homeopatika brala kamaratka a bola velmi skopojna kedze soda bikarbona nie je v tehu to naj,,,ja mam zaludok zatial celkom ok ale ked nieco nastane tak hned letim do lekarne po tie tabletky 😉
a to brusko ja fakt este nemam,,,ked si dam k rifliam tricko tak vobec ziadne a ked mam take dlhsie tricka tak v nich ako tak zacina vykukat,,,len cakam kedy nastane taky zlom 😒 uplne to citim ze narastie tak rychlo (dufam, ze sa mi moc nepotrha pokozka), kremikujeme kazdy den, a uz som dnes od mm dostala prve tabletky co zacnem pocas tehu uzivat Centrum Materna aspon to mi pripomina ze som tehu ked nic ine ☹

pusinqa
9. apr 2010

jankaa ano tie, len som to išla mrknúť do kúpelne a smola máme mierne rohovú vaňu takže nič z toho 😖 ináč skoro som si po roku čo tu bývame všimla 😉 tak musím vymyslieť aj tak čosi iné, zatiaľ netuším čo
aj my svedomite krémikujeme 😉

spiruanka
9. apr 2010

mobilo neboj ale aspon,ze druhy porod byva rychlejsi 😉 prideme "vyplujeme" a hotovo 😀

renatka ja som si pozastavila zivnost bo ja som nechtova dizajnerka a vizazistka a veru z toho akrylu a gelu mi bolo zle 😝

cryonae
9. apr 2010

spiruanka no to dufam, ze druhy porod uz zvladnem rychlo a bez problemov, lebo to bola jedna z mojich prvym myslienok, ked som nasla dve ciarky, ze ako to ja druhy krat prezijem 😀 😀 😀

spiruanka
9. apr 2010

cryonae ja som na tom rovnako 😀 ja uz rozmyslam ze co ak nezaberie epidural tak sa dam radsej uspat ale zase prist o zazitok prvy moment ked uvidim babo tak o to nechcem prist 🙂 😵

stojdulka
9. apr 2010

janka a pusinqa...ste sa bavili o vaničkách tak kuknite do môjho albumu...ja uvažujem nad niečim takým 🙂

stojdulka
9. apr 2010

janka...tričko je objednané http://bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/tehot...

manee...ja ho mám z toho tytulu že nosím bedrové rifle a chráni mi kríže a je aj trošku sťahovací tak pomáha koži aby nemusela držať celé bruško...hlavne ked je väčšie.... 🙂

mobilo
9. apr 2010

spiruanka 😀 😀 😀 😀 minule som čítala, že druhý býva rychlejší ale bolestivejší ☹ odvtedy už radšej nečítam...proste to bude tak, že ledva stihnem prísť do porodnice a malé bude na svete 😉 😉 len dúfam ho nebudú musieť vyvolať, lebo to je deň pred tým nálada 😒 kokso jak pred popravou a to som s prvým ešte nevedela čo ma čaká 😅 teraz by ten deň pred bol ešte horší 😝 ale je to jeden deň a naše zlatíčka nám potom robia radosť celý život 😉
inak je mi blbe...synátor zaspal dnes rekord 40 minút ..poobede sme boli vonku šrobášiky- chrobáčiky pozorovať 😕 a potom taká kosa zostala..a víkend má byť zase škarede bee

lenok
9. apr 2010

Pusinqa... Calcium Neo vraj uz nevyrabaju. Ja som si vcera v lekarni kupila Calcium+VitaminC od Generica, stalo to 2,06 eur. Strasne mi chutia 😉

manee
9. apr 2010

stojdulka vdaka, aj som si myslela, len som si nebola celkom ista
zeny to s tym druhym rychlym porodom som uz pocula. Kamoska druhu dceru porodila sup - sup a tretiu ani nestihla dobehnut do porodnice, doma dvakrat zatlacila na gauci a uz jej muz drzal babo v rukach 😀 😀
len co my chudatka prvorodicky 😵

manee
9. apr 2010

zeny, inak ja som sa konecne prezrala: 4x rozok a 2x pomaranc, od zaciatku tehu som len tak opatrne zopkala. Ale teraz som si natlacila do bruska mierou vrchovatou 😎

mobilo
9. apr 2010

manee tak díky za povzbudenie....inak ja som mala vraj prvý porod rýchli..o 8 vyvolávačka a o 16 syn na svete ... 😉 o 10 bolesti ako sviňa a oni, že ešte to nevyzerá na porod, že uvidíme a ja pozerám, že ty kokso 😅 ale naštastie bol pri mne manžel to mi strašne pomohlo fakt...inak podľa mňa ten porod ide rýchlo...a nieje nič krajšie ako keď malé výde vy uvidíte šmolka a zrazu taká úľava od všetkého a nesmierna radosť 😉 a potom...plač, plač, plač- v mojom prípade 😕

mobilo
9. apr 2010

manne závidím ja som uspávala syna a hovorím si, keď zaspí pojdem si urobiť nejakú maškrtu ale zostalo mi tak blbo, že neviem či nehodím reč s wc ☹ pijem len džús

nanulik
9. apr 2010

awoj babule a chlope 😀 doišla som vás kuknúť na chvíločku 😉

ja som sa akože normálne 😎 že aj trošku učila 😎 chapeš 😎 😀 😀 😀 ,
aj som stihla uvariť kyslú zemiakovú polievočku a nalievať sa nou a potom som si dala ešte palacinky čo zostali so škoricou mnam.

idem dočítať aké sú novinky
a inak kto mi zajtra nebude držať všetky palce toho budem chodiť strašiť 😀

mobilo
9. apr 2010

😉 nanulik držím palce 😉

manee
9. apr 2010

nanulik, ty si sa ucila? uz prihara! Tak zajtra na teba silno myslime a hypnotizujeme, drzkaj sa

lenok
9. apr 2010

Nanu, ja nestem, aby si ma strasila. Ja stem v noci buviky, takze ti silno drzim seckych osem palcakov 😉

ja som cil schnapala jahodky s tofee zmrzkou, a mam pocit, ze prasknem 😝

mobilo
9. apr 2010

nanulik inak ja som končila školu keď som čakala syna popri práci...takže tehotenstvo, škola...a končila som v deň termínu porodu...ešteže som stihla 😅

nanulik
9. apr 2010

no ja som si to čítala. ale našťastie som si to prvýkrát prečítala pozornejšie a trošku som tomu pochopila. ale najhoršie je že je tam strašne vela delení. napr. organizačná štruktúra sa delí na niekolko častí a tie časti sa delia na podčasti atd a mne sa to pletie 😒

mobilo
9. apr 2010

nanulik zvládneš neboj 😉

nanulik
9. apr 2010

ludia čo furt máte s tou zmrzlinou 😲 čo budete jesť potom cez leto 🙂
my máme kúsok od činžáku cez leto otvorenú zmrzlinu a dávajú tam také XXl porcie. dám si jeden kopček a som po obede 😀

rosannar
9. apr 2010

ahoojteee....tak spravila som malinké kozmetické upravy v tabulke...ak je nová zmena alebo niečo zmenené tak píšte IP 😉

nanulik
9. apr 2010

v tom prenatal boxe som mala aj vzorku oleja proti striám od weledy. idem ho skúšať aký je, ale nevonia moc dobre. a bol tam leták na kozmetiku hipp a tiež majú taký olej pre tehotné. stojí to okolo 10 € tak som si to včera odmakala 😉 😀 a kúpim si ho

inak doktor mi povedal že sex môže ale nie orgazmus a to je strašné aká som vzrušená už len pri pohlade 😒 a potom ovládaj sa 😀

matamisi
9. apr 2010

ahojte...vy ste tu tolko toho popisaly,ze ja nestacim citat... 😀
vitam tu medzi nami juka 😀 pekne,ze sa aj muz k nam pridal 😀
vsetkym gratulujem k uspesnym kontrolam u doktora... 😉 ja pojdem asi az o tri tyzdne,lebo sa stahujeme blizsie pri slovenske hranice 😵 a tam najskor musim nejakeho doktora najst... 😎 este 2 dni a ideme smer budapest... 😵 jaj tak sa tesim pojdem konecne na poriadny nakup... 😀 v stredu tam idem k zubarovi... ☹ to sa moc netesim,ale aj to musi byt 😲 bojim,bojim... 😅 😕
stojdulka take tricka si chcem aj ja objednat len neviem ake cislo .... 😝 nevies mi nahodou poradit... 😉