icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

cryonae
11. apr 2010

bre ranko 🙂

ja sa tu topim v tulipanoch, co mi boli ti moji chlapi rano nasklbat na zahrade 😵 😵 tak to tu kraaaasne vonia!

pus aj ja mam kde-tu strasne krce v ruke a nohe, vzdy ked sa natahujem s malym

toto bola strasna noc, nevedela som si najst polohu, vsade ma tlacil pupek a o tretej sa nanominoval tomik k nam do postele a az do rana ma vytlacal, popripade kopal do hlavy 😖

baby kolko ste uz pribrali? ja uz zo tri kila!!!! fcuk 😲 pri tomdevilovi som mala o tomto case -3 😅

lenok
11. apr 2010

Hellou Cryonae... ja mam uz + 4kg... ale tesim sa, bo ja taka musia vaha, takze som taka "fajin", ako by povedala moja starka 😀

amadora
11. apr 2010

Nanu keby to išlo 🙄 To sú susedovci ktorí si myslia že nikto okrem nich neexistuje. Minulé leto každý víkend divoké záhradné žúrky do noci, teraz denno denne vonku odstavené auto s naplno pustenou hudbou že mi okná drnčia a proste stále niečo. Už neporátam na prstoch na rukách koľkokrát som sa bola u nich sťažovať. Jedným uchom dnu, druhým von 😠

A tiež nenávidím takéto počasie, vrrrrrrr 😠

Cryonae ja mám zatiaľ +1kg 🙂 Pri Majkovi som o tomto čase mala už hádam +7 😅 Takže zatiaľ plná spokojnosť 😀

pusinqa
11. apr 2010

ste ma inšpirovali, my +2
tuším začína dobrá tradícia že nám tu Juko vždy prvý zaželá dobré ráno 😀 vidno že to vzal ako jediný chlap vážne a poriadne sa stará o naše ranné duševné zdravie
amadora chúďatko ty to máš veselé sused nič moc, manžel preč, joj musíš sa aspoň z toho fešáka čo máš doma tešákovať
my sme včera zmákli nákupy, BA ozaj nič moc, tam si nakúpil mm a ja som musela nasľubovať hory, doly aby sme išli aj do NR, tam oveľa lepší výber, nakúpila som všetkým, aj keď malej sa viac ako jej vecičky páčili moje náušnice furt mi ich chodila obzerať, hladkať a chválila ma aká som krásna v nich 😀
renatka - vankúšik ešte nemám, ale už je objednaný, tuto z koníka, tak som zvedavá, ale podľa času kedy si písala ty tuším moc nenaspíš 😲 , ďakujem za radu s obchodmi v NY mali posledné to žlté tričeno, dúfam že ti to nevadí, aj keď mne by lepšie bodlo aj väčšie, ale to bolo len fialové a bežové, tak mm radil nech si vezmem to pekné žlté

nanulik
11. apr 2010

ja som už aj pribrala 5kg a zase schudla 2kg takže ked to zrátam plus mínus pribrala som 3kg, ale teraz začínam zase pomaly kysnúť ako také kvasnice 😀
dala som aj novú foto do albumu 🙂 takú pupkatú 🙂

lenok aj u nás v činžáku sa robia pravidelne rezne, juj aj by som si dala 🙂
mne aj vadí ked večer o osmej ked každý má doma pokoj a veget, nejaký sused sa rozhodne príklepovou vrtačkou vrtať do panelu 😠 vraždila by som

tonicka
11. apr 2010

Dobre ranko končky. Ja sem nejako nestiham teraz chodit. 😒 Ale vcera som sa u maminy poriadne najedla, dokonca aj jedno cokoladove vajce som zvladla 😀 , ale stale mam -3kg. Doki sa na mna skaredo pozrel a 2x sa uistil ci jem a ci nevraciam 😅 A meral mi aj NT, sme v poriadku 😵 😵

lenok
11. apr 2010

Tonicka, je skvele, ze meranie mate OKi.. nie je krajsich sprav... vsak? 😉

Nanu, Ama... ani nehovor...
ked sme prerabali byt, museli sme mat povolenie od bytoveho a urcene hodiny na prerabku, a museli sme na to upozornit vsetkych najomnikov panelaku oznamom vo vestibule. Samozrejme, ze vsetci presne vedeli, kto a kde preraba a vedeli, kde maju presne zvonit a ziapat po nas. Ale to sme asi jedini, ktori to takto urobili, lebo tu sa preraba hala bala bez upovedomenia ostatnych.
A to nechci vediet, ako sa k nam spravali susedia pod a nad nami... Jedna stara krava, co byva hned nad nami, vyblakovala do kupelnoveho jadra take vulgarnosti a preklinala nas, ze mi bolo do placu, a to toho fakt dost znesiem. Doteraz mam z nej nervy, lebo fajci na okne, samozrejme, ze to krasavica odklepava von a vsetko mi to fuka na pradlo na balkone, v lepsom pripade na parapet v kuchyni... Zatial som ju nestretla zoci-voci, ale ma sa ppc starena... Ked tam budem mat skriatkovske vecicky, a bude to pokracovat, tak jej hadam aj nalozim po tej sprostej sedivej hlave 😝

askorka23
11. apr 2010

Bre ranko 🙂
My sme vstali az o osmej to je zazrak 😀 ale za to sme sa v noci 2 krat zobudili 😠

tinkarisko
11. apr 2010

Dobre ranko my sme vstali o 7:15 a v noci sme boli 7krat hore. 😒 No co uz? 😅

askorka23
11. apr 2010

tinka no maly Philip raz chcel cajik potom mliecko acj jaj 😅

ikon
11. apr 2010

ahojte,
ja +3 , ale do knizky mi dala sestrička počiatočnu vahu 53 kg, takže podľa toho som len +1 😀

tinkarisko
11. apr 2010

askorka no my sme stale chodili na wc 😀

askorka23
11. apr 2010

ani nespominaj 😀 to je moj druhy domov 😀 tak sa tam obimame 😉

ikon
11. apr 2010

pohyby - tinkarisko no neviem neviem, ak čakáš prvé bábo, tak ja som pri prvom cítila v 19 tt a to mi lekárka nechcela veriť, že to je skoro...vraj až okolo 20 tt

tinkarisko
11. apr 2010

askorkano tak tomu ver.Som hotova s toho lebo ma to strasne unavuje.Ved vies.

tinkarisko
11. apr 2010

ikon ano cakam prve babo a som sa pytala bab,ze kedy citili pohyby.Takze tak.

askorka23
11. apr 2010

tinka no ved viem ale mna aj morduje moja neporazitelna dvojka 😀

nanulik
11. apr 2010

lenok to keby mi bábatkovské veci zasvinila tak by som po nej tak naziapala že by sa aj sťahovala a moj drahý ešte viac, nebrali by sme ohlad na jej vek.
my to tu máme celkom v pohode. až na to že niektorí ludia fajčia na schodoch a neotvoria okno aby im nebola zima a všetko to ide do bytu, lebo tu sú ešte staré dvere 😒 a ešte mám susedov 5 vietnamcov a to ked prídu večer z roboty tak hučia na celé kolo ale už sme si zvykli

neviete niekto ako sa dajú pripraviť sójové kocky a la "maso na šťave" a tarhona? minule som to zo zvedavosti kúpila a neviem ako na to

tonicka
11. apr 2010

nanuli, ja to najprv uvarim v o vegete a trosku mleteho cierneho korenia, vtedy sa strati ta chud ktora mi obcas vadi a potom precedim, aj trosku vytlacim a potom sa k tomu spravam ako ku klasickemu masku... napr. cibulku pprazim dam to osmahnut a podlejem trosku, pripadne zeleninka 😉

askorka23
11. apr 2010

nanu nie ze nam zhoris 😀 ja som vcera vecer piekla kolacik mnaam musim sa pochvalit 😀

nanulik
11. apr 2010

dakujem tonicka je tam napísané na obale že to treba najskôr uvariť vo vode s bujonom len som nevedela ako dalej

tonicka
11. apr 2010

kočky ked tak čitam vase susedske story, tak mi to pripomina nase vsetky podnajmy a ked sme kupvali byt tak moja prva otazka, aki su tu susedia... a mame uzasnych vsetci su fajn, ked je problem, tak si ho vydiskutujeme.. nas je ale len 8 rodin vo vchode.. preto sa mi ani nechce stahovat 😵

nanulik
11. apr 2010

askorka neboj mám už roky praxe 😀

pusinqa
11. apr 2010

nanu ja už celkom nepamäťám lebo mm to nemusí, ja som ale tie kocky močila už večer dopredu do bujónu a korenia, potom to bolo fajnové a na druhý deň ako tonička píše klasika ako mäsko
ja chcem dnes skúsiť nový kura receprt s mrkvou tak uvidíme 😵

pusinqa
11. apr 2010

nanu pekný "pupček" aj my sme sa za posledný týždeň s tým rastením nejako rozbehli 😉 ale po včerajšku mám 2 nové triká, tak hor sa do pupkatenia 😀

manee
11. apr 2010

ahojte babule,
ja som pribrala zatial len chabe kilecko, ale mala som zasoby, takze si snad mimco bralo najprv z tych a teraz zacnem normalne priberat....
nasi susedia su v poho az na jedneho notorika, co si furt zabuda kluce a potom lezie po balkonoch, aby sa dostal do bytu. Aspon je stranda...

nanulik
11. apr 2010

zostala som zase hladná tak som išla pozrieť čo ukrýva chladnička a jediné čo som tam našla je smrad 😖 ešte aj kuchyna smrdí tak som si dala bebe cereálne
začala som si vypracovávať otázky na dalšiu skúšku a máme na to tri knihy a zistila som že niektoré nie sú ani v jednej asi ma porazí 😒

tonicka
11. apr 2010

inak mne brusko riadne vyskocilo aj napriek tym trom kilam dole, alebo prave preto, ze nema kde byt babatko tak vyslo von 😀

tinkarisko
11. apr 2010

Baby tak ja uz idem nieco robkat tak sa drzkajte a piseme si. 🙂

mobilo
11. apr 2010

ahojte tak ja som pribrala 3 kilá.. ale po synovi mám mínus 10 a vyzerala som ako anorektik tak som rada...dúfam sa po druhom dostanem na povodnú váhu 😉
my sme tiež nemali moc dobrú noc synovi začínajú soplíky sa mu tažko dýchalo..on to má asi 3 krát odkedy sa narodil 😅 ale on si rád sám odsáva tak sme sa smiali, že mu to už asi chýbalo 😀