Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nanu jaaj tak dobre ja skor varim pre deti ja mam radcej pizzu, a mc´donald 😀 Bayb naskitla sa nam moznost ist do USA alebo Anglicka neviem sa rozhodnut lebo ja som vzdy chcela byvat v USA ale cestovanie sem na Slovensko bude nakladnejsie zase z Anglicka je to menej nakladne ako by ste sa rozhodli vy ?Manzelovi je to jedno povedal ze sa mam rozhodnut rozoberam to zo vsetkych stran ale neviem sa rozhodnu kam by ste sli vy? 😒
idem aj ja žehliť, prať atd...tak peknú nedeľu 😉
askorka podľa toho na koľko. či to natrvalo? ťažké rozhodovanie máš ti poviem
no na trvalo 😉 jaaj boze ja neviem USa bolo moj sen ale teraz no nevie nevie a to sa tam mame stahovat v maji-juny 😉
Askorka, s 3 malymi detickami daleko od domova, bez kamaratov, to je odvaha... mna by tam nikto nedostal ani za nic na svete... 😲 mozno v mladosti, bez zavazkov, ano... ked by som si zvykla, nasla priatelov, mozno... ale takto... v cudzom state, meste... nepoznam urady, nemocky, doktorov... neexist....!!! Tot´moj nazor 😉
lenok ako zachranu tam mam bratranca 😉 ale nevie neviem to este musim prediskutovat s rodicmi 😉
Kde? v USA ci UK? ci aj tam, aj tam? 😲
no v USa mam bratranca tak to by bola asi + 😅 no v Uk nemam ale manzel to tam pozna ale predsa len v USa je to lepsie lebo tam mam toho bratranca takze tam so viac naklonena ale to je len take rozhodnute 50 na 50 😉
askorka manželová sesterka je v USA a strašne málo chodí domov..ale za to, cez skype je v kontakte s každým tak to je akoby bola s nami 😉 máš tam bratranca tak asi tam keď niečo bude tak tam máš niekoho na koho sa možeš obrátiť 😉 😉
a tvoja rodina čo na to? už mám dožehlené práčka perie mňa začína bolieť hlava ach jaj.>a zase únava . kedy to už skončí
ak je tvoj sen USA tak USA obidve krajiny sú ďaleko tak to je v podstate jedno..akurát tie cesty na Slovensko z USA dlhé a drahé
prihodila som foto brusena 😉
pekné 😀
na čo je dobrý ten vankúšik?
Ahojte baby uz som tu zas.Co mate nove?
AHojte,
keď ste tu rozoberali tých susedov, u nás to tiež nie je výhra žiadna. Bývame v podnájme zatiaľ u strýka, lebo staviame domček a už sa neviem dočkať, kedy budeme vo vlastnom. Nad nami býva jedna suseda, čo nás pravidelne vytápa. Vymalovali sme celý byt, aby sme mali pekne čistučko a hned o týždeň vytopená kupelňa. PO celej stene fľaky, normálne som si poplakala 😢 . POtom o mesiac som raz prišla domov z práce a pre istotu celá chodba plávala vo vode, steny zatečené, no hrôza. A ked sme jej išli zavoniť a povedali čo sa stalo, len prevrátila očami, že to určite nie od nich a že ved ten byt je poistený, tak nech si zavoláme poisťovňu, krava sprostá 😠 .
Ja som pribrala 3 kilá zatiaľ,ale strašne sa teším, lebo teda ja som mala podváhu. Pri mojich 167 cm som vážila iba 47 a teraz mám 50,3 kg a váha stále stupa 🙂
A dnes robím na obed pečenú kačku s medom, a už to tu taaak pekne rozvoniava...to sa zase natlačíme 😀
ozaj baby, aj ja som sa chcela opýtať na ten vankušik čo tu spomínate...date sem nejaký link, prosím prosím?
kočky pekné brušká máte 🙂
susedia sú kapitola sama o sebe, radšej bývať niekde na samote a mať kľud 😀
ja som mala blbý zážitok, boli sme v obchode a cestou domov v aute sa mi kýchlo a tak hrozne ma pichlo v brušku, že som hádam aj ryhy vytlačila do volantu ako som ho stlačila od bolesti a aj som sa hrozne zľakla
ahojte kocky,
askorka ja by som asi volila USA, kedze je to tvoj sen, mas tam bratranca a ked tam budete uz na stalo tak asi nebudete tak casto chodit sem na svk 😉 kazdopadne drzim palce nech sa dobre rozhodnes
mati2121 ja som si tu objednala vankus, http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7419208 ten som pri ninke nemala a to som si povedala ze si teraz kupim aj keby co bolo, kedze ako rastie brusko tak je to tazsie a tazsie sa nejako ulozit a rozumne vyspat a potom aj pri kojeni je to pohodlne 😉
peknu nedelu este vsetkym
ahojte 🙂 ...aj u vás je upršaná nedeľa? iba zaliesť pod perinu... 😉
Babiky, moj prvy kysnuty slivkovobroskynovy kolac s posypkou je na sveteee 😀 strasne sa tesim, bo ja kysnute robila tenkrat poprve a je fakt uzasny 😉 nakrajam aj babke, zajtra ma meniny / Estera.
Inak, stale ma drazdi toto meno, len sa mi nepaci zdrobneninka 😲
V nr si trochen sprchlo predobedom, a cil sa citim ako po fajnej opici, mm ma zoberie vyvencit 😀
mata aj manee má foto vankúšika vo fotoblogu
mobilo my tiež dnes aj perieme kvôli včerajším nákupom no na mraky, najhoršie že keď periem a suším nemôžem už pustiť umývačku lebo mi vyhodí istič na chodbe, tak zas čakám s riadom kým skončí aspoň práčka 😖
do toho obed, svoju robotu som ešte ani nevidela no dnes na mraky 😒 a to som sa tešila že spoločná nedeľa
monique ja tak isto už pri malej som rozmýšľala ale nejako som sa na ten vankúšik neodhodlala tak som si teraz povedala že kúpim už tehu na spanie, potom bude na kojenie 🙂
tak mi sme dnes na obed dojedali zo včerajška...natálka mala 10te narodeniny, tak sme robili prvú záhradnú párty v roku...ešteže počasie bolo dobré...veľmi sa oslava vydarila...nagrilovali sme kopu dobrôt 😉 iba som zohriala v rúre, a kedže som to včera prehnala, nevedela som si odoprieť tak mna čakal na obed iba jogurt... ☹ a dnes už bude asi diéta až do zajtra
mobilo no mamina ta nie je nadsena ale zato vie ze som tam chcela ist a tatino tiez najradsej by bol keby som ostala doma ale aj ma podporuje 😉 A som pevne rozhodnuta ist do USA .Manzel uz volal tomu majitelovi a teraz ziskavame informacie a co je najlepsie ten bratranec byva o 1 blok od nasho buduceho bytu takze prvu trasu ktoru sa naucim je tam a spat 😉 😀
Stojdulka jáj, grilovačka 🙂 Už sa normálne teším kedy aj my budeme konečne grilovať. Len už potom v lete keď sa bude grilovať po nejaký 10-krát už mi to pôjde zase na nervy 😀
amadora no my sme vcera opekali ale prekazil nam to dazd 😠
hm, počasie vie pokaziť deň 😒
amadora tak to veru ano 😠
no mi sme včera ešte vystihli počasie, dnes už vonku nieje príjemne... 😉 ja mám veľmi rada posedenia vonku, hocikedy iba tak s pohárom vínka na terase...akurát že toto leto budem sedieť s pohárom mieka 😀
Stojdulka aj ja to mám rada, hlavne keď tak prídu priatelia tak podvečer, že aj malý s nami sa vyblázni najprv a potom ho uložíme večer búvať a my sedíme vonku pri ohni, záhradnom osvetlení a pri pohári vínka a debatíme 🙂
Ja idem asi s malým do cukrárne na dáky koláčik a potom pôjdeme pozrieť babku. Čo v takomto počasí 😒
monique02,dakujem, hneď som ho aj objednala. Ja sa totiž v noci neviem vôbec uložiť, všade ma to tlačí a vôbec sa nevyspím a už to tu baby spomínali, že je to fajn 🙂

ja sa čudujem, že mne zatiaľ ani moc nie a vraj druhé vidieť skor a tiež som strašne chudá..ale určite mi teraz každú chvíľku vypučí naraz